13

Анонимен

преди 3 години

Генерале, ако за шефове на МВР, по-конкретно на униформената полиция, бяха назначени хора от кариерата, а не тези пишман главни и старши комисари, нямаше да се стигне до побоища и изблици на садизъм. Можеше за охрана на МС, НС и на МВР да се определят такива от столицата, а не селяни от маЙна си Райна и тогава нямаше да се стигне до проливане на кръв. Но ББ назначи министъра на МВР, сетне тези под Терзийски си разпасаха поясите и тя стана, каквато стана. Сетне се ра-з-л-ая Каракачна

12

До 5

преди 3 години

Второ: Какво като се срещат с някакви си лидери? Това не са мои лидери. Дреме ми за тях. Аз протестирам без да имам лидери. Не съм упълномощил никой .########Кой си бе ,КА У Н ,че да упълномощаваш?Народа си е казал думата на изборите. И пак ще се произнесе март месец .

11

До 10

преди 3 години

защитават и че подържат законно избрано ,НО загубило подкрепата на народа правителство което #######Дали е изгубило подкрепа на народа ,става ясно на изборите.Съвсем не съм убеден ,че народа са тези 4 ,5 хиляди по площадите.По скоро са отрочетата на червената номенклатура и някои други платени и заблудени.

10

Анонимен

преди 3 години

Новите шефове на МВР и СДВР след падането на кабинета ББ-3 са##########Не избързвайте другарю ,с падането на кабинета.Март месец ще стане ясно.

9

@ к.10

преди 3 години

Новите шефове на МВР и СДВР след падането на кабинета ББ-3 са в правото си да уволнят дисциплинарно "отличилите се" при подавяне на протеста на 02.09.2020 полицаи, както и техните началници. стига да искат това. Двадесет заплати накуо не се дават задължително, а трябва да се заслужат с вярна и съзнателна служба на ДЪРЖАВАТА, а не на това или онова правителство.

8

към к.12

преди 3 години

Извинете, не "Влеко", а "леко".

7

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че началниците на МВР се втурнаха да изпълняват презглава влеко наЛу_дни-Чавите заповеди на премиера, с което допринесоха за кърВавия завършек на 2-и септември. Струва ми се, че тези от СДВР и конкретно този на униформената полиция на своя глава взеха решение протестите да се окървавят. Отзвукът стана международен, което не е от полза за рейтинга на МВР. Тези началници на полицията не си ли правят сметка, че кабинетът ББ-3 няма да е вечен и те няма да са вечно на постовете си?

6

полицая кзпълняал

преди 3 години

Команди ,кой ще издаде команда задържаните да се бият ? И как един не отиде като вижда как колегата му бие някой да каже спри бе колега ....ами мине и той го измаа еди път ,че друг път да не смеел да скача на полицията ,за респект !

5

те са наясно кого

преди 3 години

защитават и че подържат законно избрано ,НО загубило подкрепата на народа правителство което не иска на инат да подаде оставка и че те са единствените които го държат на власт .Много ясно че хотата ще ги обиждат. След като не са съгласни да са срещу народа знаят какво да правят. е знам ,че рано ги пенсионират и взимат доста заплати накрая НО.....всеки прави избор....

4

Анонимен

преди 3 години

Редовият полицай не чака, редовият полицай не бие наляво и надясно. Той изпълнява заповеди. Лично на мен ми е интересно кой издаде тези заповеди на 2 септември. Защото редовите полицаи бяха използвани, а сега полицаите това, полицаите онова. А трябва издалият заповедите да отговаря за това и да отиде където му е мястото.

3

Анонимен

преди 3 години

Първо: ченгетата не са се забавили. Те чакаха да си тръгнат тяхните ходе,дето хвърляха пиратките. И тогава запопнаха да бият наред жени,деца.....Второ: Какво като се срещат с някакви си лидери? Това не са мои лидери. Дреме ми за тях. Аз протестирам без да имам лидери. Не съм упълномощил никой .

2

Анонимен

преди 3 години

Миланов бише шеф н нсбоп

1

Анонимен

преди 3 години

Този никога не е бил шеф на нсо