26

Анонимен

преди 3 години

Аз съм нормален и почивам в БГ. Тази година 5 пъти. Иначе щяха да са 3, един път в Гърция и един път в Турция. Ама ако си смотан няма да ти хареса у нас, защото не е "престижно".

25

Анонимен

преди 3 години

Няма нормални хора, които да почиват на море в България. Там може да има български граждани, но май не са българи.

24

Не е истина баце!

преди 3 години

Пълен багажник с домати, хляб, че и туби с вода! Що е то???? - българин на път - ще си "почива" на Халкидики мнооого евтинооо! Хахахахааааа

23

Да си знаете...

преди 3 години

Колкото и да плюете и храчите по черноморието, в Гърция няма да престанат да ви псуват на "маляка" зъд гърба и да ви се подиграват че сте вулгари. Не че е лошо де!

22

Анонимен

преди 3 години

Смешки, не могат да възстановят, е как да не могат. Какви са тези щуротии. Пълен смех, и на мен една "хотелиерка" от Сапарева баня, не иска и не "може" да ми възстанови 40 българаски лева...

21

MaryJane

преди 3 години

В края на сезона, вземете да минете на по-лека дрога.

20

Мухаха

преди 3 години

Днес посетих три места - Созопол, Царево и Синеморец. Почивам по това време, когато всеки си е заминал. Тази година е по-празно от преди. Не знам какви пълни хотели сънувате, но на юг много трудно се намира и къде да се яде. Почти всичко е зазимено и затворено. Но вие си пишете, ако искате и октомври, че е пълно.

19

Анонимен

преди 3 години

Връщамм се от Созопол.....в момента е празно....освен да не съм бил там....авсолютна дезинформация...

18

Анонимен

преди 3 години

Цяла седмица събират пари като протестиращи и в петък вечер заминават за плаж. Аз се чудя що имаше 130 протестиращи снощи до шадравана, а те се пекат на плажа.Те и кресливите майки бяха кацнали в Китен, и там скандализираха хората във връзка с некви чадъри и места за хора в неравностойно положение.Уж реват, че нямало пари, а хотелите пълни? Тези с ваучерите лие са сега на морето?

17

Skunk

преди 3 години

Абе ей, слабисти!Ако ще изказвате мнение, нека е релевантно.Не може 5г да си бил в Гърция и да комвнтираш българското черноморие.Мен ме боли х*я, нито имам хотел там, нито миноречи да отида в Гърция. Но еи казвам, НА СИНЕМОРЕЦ, 2-ти тази година, беше страхотно.Хигиена, цени, отношение.Аман от първенюта бе, стои на кюфтета цяла година, за да се хвали , че бил в Гъеция....

16

Пешо

преди 3 години

От 2007 ходя в Гърция на море и риболов, но единственият проблем е че много хора се светнаха че там е по хубаво, и почна да се пълни със всякакви ***. До 2010-2011 беше екстра!!!

15

Rest in piece

преди 3 години

Малко семейно хотелче на брега на Черно море?- Мръсни чаршафи и кърпи, които се сменят три пъти седмично?- Полуфабрикати и замразени заготовки?- Претоплено на микровълнова фурна?- Без инфраструктура за трудноподвижни хора?- Намусен персонал?- Платен паркинг?- Служителите с английски A1?- Джетове на плажа?- Мръсотия, алчност и безхаберие?Не, благодаря!

14

Мен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРMeanwhile на тасос до сега нито един не се е намръщил като съм питал дали мога да ползвам тоалетната. Толкова години нито един път, и не са ми искали пари. Нито гащите, нито китайските *** развени по историческите сгради са нещо хубаво. Нито "прясната" ви риба дето всичката от гърция я внасята. Трагични, смотани и то се видя - народа се изби да виси по опашки на границата вместо да дойде на вашето хубаво море. Радвайте се там на цъфтежа на кафевите водорасли ....

13

Анонимен

преди 3 години

Тази година беше фрашкано на юг ! малките семейни хотелчета спечелиха ! Никой вече не иска в онея бетонни гиганти с по 13 хиляди "почиващи" - Е,сега ясно ли ви е г-да Алчници ,дето настроихте тези гнусотии .

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До МенCилянyр, фекалии пускат в морето такива като теб, щото се стискат за левче за WC.Знаеш ли кога в таверната ще бъде по-евтино от ресторант Тангра ?!Точно никога.Да не говорим за промоцията там.Супер цени за селски тарикати шопи !!И не забравяй, там WC е безплатно за клиентите.Не идвайте балкански ***, има чужденци, даже сменям валута на изгоден курс.Цяла Зима гладувате, за нЕколко дни Лятото.Айде, со здраве ке си го яйте бишето !

11

До 11

преди 3 години

Личи си колко си ходил на Тасос щом е по евтино от Несебър, поне питай хора дето са ходили в Гърция че да не се излагаш като лъжеш така като дърт комунист.

10

Нахи

преди 3 години

Недоумявам колко трябва да е непреодолим копнежът за море, след като си готов да поемеш риска да отидеш на родното черноморие. И то не говорим за студенти, ами хора барабар с цялото семейство.

9

Мен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРСелски, тая година пак не дойдойме на фекало терапия. Бяхме на тасос - паркинга в двора на къщата ми е безплатен. Паркинга до плажа също, ако ида с кола на по-далечен плаж де. Защото къщата беше на 100м от двата плажа. Таверната - цени по евтини от от несебър. И октопода изкаран през нощта. Кристална вода, без помен от смешните ви паркинги за по 8 лв, *** за левче и други селски тарикатлъци.

8

БЕЗВОЛЯ

преди 3 години

КОBPИ ГЕРБЕРАСТКИ, чак от доган.бг взеха да се усещат и пуснаха новината на която слагате минуси тук в коментарите.Времето ви изтече ГРОБ!!!

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Хотели предлагат изгодно намеление 1-15 Септември и 16-30 Септември.Там получавате качествено обслужване, но се врете в измислени къщи за гости, след което се разочаровате и не можете да си потърсите правата в КЗП !!Евтиното излиза скъпо и прескъпо.Нямате ли достатъчно пари, шопи селски тарикати не идвайте в градчето.Тук дори ползване на WC e левче.Пълнете багажника с консерви и накъдето ви видят очите.Паркирате ли около брега(извън паркинга) за да спестите 8 лв. за ден, викам Паяка !!