26

Баи

преди 3 години

То освен да се разрушава кво друго се прави - с ония пари за измислените самолети от - сащ щяха да построят - 10 болнициКаква е всьщност идеята на болницата като тръгнат сега на училище децата присьственно да ги лекуват от - ковид там ли ако има тежко болни и много заразени

25

Анонимен

преди 3 години

От цялата статия рабрах е министърчето плямпало общи приказки без особен смисъл. Тоест и тук ще намери миличкия начин да краде. Няма лошо, нека краде, за това са го сложили там.

24

Анонимен

преди 3 години

Разкарват децата от една болница в друга поради липса на квалифицирани лекари, не поради липса на детска болница. Ако наистина се оформи такова голямо болнично заведение, истината ще цъфне.

23

Анонимен

преди 3 години

Току-що по централните новини една блондинка каза, че се предвиждало разрушаването да било механично, етаж по етаж. Питам се: блондинката присъствала ли е някога наживо при пробиване на дупка в цимент?

22

Факт

преди 3 години

А дано *** надали

21

Анонимен

преди 3 години

Под предтекста за съвременни изисквания се строят уж модерни сгради, на практика хангари, без възможности за локално проветряване с нециркулиращ въздух, с изкуствени материали, при които евентуален огън се разпространява светкавично. Хубава болница е нискоетажни сгради сред парк.

20

ПроСоТо

преди 3 години

но както и да е....обаче като ги гледам,ми идва само едно на ум:-ДА ИМ ИМАМ МАСКИТЕ!..

19

ПроСоТо

преди 3 години

нещо не разбрах:-Как може едно БЪДЕЩО действие,което я са случи,я не,да бъде наричано.."ФАКТ"?!...нещо като "ФАКТА",че евентуално след години ще получим неколко "ефки",платени на сто процента предварително ?ФАКТ Е,че НЕ притежаваме "ефките"!!..Също:-ФАКТ Е,че няма детска болница!ТОВА СА ФАКТИТЕ!!!!!!!...А супертъпитесловосъчетаниянаоткаченитегробари просто унизяват нацията!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Правителствена болница е съвсем друго нещо! Има хора във всяка държава, които са публични и е неправилно да бъдат на показ в болен вид.

17

Анонимен

преди 3 години

Повечето крайни екстремисти все пак са имали уважение и са ценяли мащабните строежи. Църкви са били преобразувани в джамии. Манастири - в затвори, дворци - в музеи и обратно. Сега сме по-екстремни - камък върху камък да не остане от предишните.

16

Анонимен

преди 3 години

Да вкараш дете в голяма сграда, пълна само с болни деца, се изисква да си безчувствен. Концепция за оптимизация на производството чрез окрупняване на конвейра, това е, което се предлага.

15

Анонимен

преди 3 години

Тоя се гербарка с нас, не вярваме на чумави!

14

Анонимен

преди 3 години

Вие бутнете Бойко, пък чакайте болница.

13

Анонимен

преди 3 години

Искам да знам има ли до момента пълна строителна документация /не някаква си там концепция/ и да е видно по разчети кои етапи за колко време ще се изпълнят и на каква стойност!Кой и как избра изпълнител?

12

Анонимен

преди 3 години

За да се разруши съществуващата конструкция ще са нужни финанси, колкото за две нови на чисто. Да припомним, че областният град Ямбол НЯМА болнична сграда. Нямате ли срам, софийски ***???!!!

11

Смешник

преди 3 години

Сметни 42 месеца добър срок си дават лежерната 😃. Реално е нещо необходимо и трябва за няколко месеца макс година да е готово

10

Братя

преди 3 години

Охоо само за месеци ще я построят! А не бе, глупости, за дни направо, само за 1260 дни, кво му плащаш...

9

Анонимен

преди 3 години

Защо искат детската болница да е близо до други болнични заведения???? Персоналът, който ще е с децата, няма ли да има достатъчни натовареност и достатъчно заплащане, че да не може да бъде самостоятелен, при толкова голям капацитет? Апаратура от други болници ки мислят да използват? За новата болница пълно оборудване не се ли предвижда? Или пари се мислят само за строеж?

8

минувач

преди 3 години

Вие унищожавате децата, а сега се правите на загрижени като вдигате болница. Колко болници затворихте последните 30 години?

7

Анонимен

преди 3 години

Лекарите НЕ БИВА да бъдат слушани!За толкова години така и не устроиха системата, така че да има взаимно ценене и уважение към ВСИЧКИ от съсловието, да не говорим, че пациентите са дойна крава.