24

Анонимен

преди 3 години

Така наречената " прокуратура" се " заигра" с един ПРОФЕСИОНАЛИСТ! И си получи заслуженото! Тази симпатична и интелигентна жена професионалист в областта си,Навря ПРОКУРАТУРАТА на едно место където който излезе от там. Не се връща повече!-:))))))))))) Браво на тази българка! Пред фактите и боговете мълчат! Та били те и свитата на д-р Гешев!-:) ОСТАВКА!-:) Кораба ви потъва! Трюмовете отдавна са пълни!-:))))

23

Анонимен

преди 3 години

Сбъркана държава! Тази плашише с недостиг на лекарства, но това не било всяване на паника!? Нали хората ще хукнат да се презапасяват още повече, като им кажеш че свършват?????

22

Това добре,но

преди 3 години

Кога ще бъде съден генерал-хирург-плешо за цялостно творчество. То не бяха чували,камиони за трупове и яко измиране.

21

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е да дадеш власт на *** човек. Този в главната прокуратура го доказва.

20

Анонимен

преди 3 години

Оставка на каскета, веднага!

19

Анонимен

преди 3 години

" делото срещу нея е политическо"

18

Анонимен

преди 3 години

До БауТи оня бау слънчавия ли щото май се обърках и сложих минус, макар че може да си прав.

17

аз

преди 3 години

При присъда срещу България, щетата да се заплаща персонално от прокурора виновен за това деяние

16

??

преди 3 години

Така действа политическата МАФИЯ.Очернят ти името, влачат те по съдилища. Пускат и ГЕША да те води в прокуратурата за да си послушен. За да няма опозиция, за да си плащаш рекета.Така е в държавата на Мафията!Ама вие си стойте в къщи мишки.

15

Анонимен

преди 3 години

Единственото, което е сгрешила жената е, че преди тези думи е пропуснала да каже - Много Ви моля не изпадайте в паника и се успокойте! Не се презапасявайте! Иначе изказването посочва конкретно какво може да е причината за недостиг на лекарства. Това е действието - презапасяване! И не виздам как може с това си действие да предизвика паника, след като паниката е била на лице и като последствие се е стигнало до безогледно купуване - презапасяване. Проста диалектика - причина - следствие!!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Прокурорите трябва да носят отговорност за финансовите загуби на държавата от делата в Страсбург. Няма друга професия, където можеш да нанесеш огромни щети на държавата и да ти се размине без нищо.

13

Анонимен

преди 3 години

Днес изтеглихме нови 2 милиарда дълг, които децата и внуците ви ще плащат!!!Стойте си вкъщи и гледайте продажни новини на продажни медии!!!

12

ПОЗОР!

преди 3 години

Обвиненията на главния прокурор не струват и пробита стотинка!!!Хиполенд!Стоименова!"хавала" - визитката му в ЕвропаОтказ от достъп до обществена информация на журналисти!ОСТАВКА И ЗАТВОР!ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

11

Бау

преди 3 години

А сега - Страстбург!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Това е учил боко от правешкия му идол - "На партията не ѝ трябват кадърни, трябват ѝ верни хора" !!!

9

ДДРОнег

преди 3 години

А мутафчийски с неговата реплика за "камионите с покойници" - него кога 'е го съдят ???!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Дребни задкулисни игрички на малки мишлета на държавни службици, с цел да покажат една на друга на коя й е по-голяма.

7

Анонимен

преди 3 години

ЗА 1339 ГОДИНИ ИСТОРИЯ НИКОЙ НИКОГА не е успял да нанесе пораженията които нанесе диктатора Борисов заедно с пионките си!след 500 години турско робство и след 50 години явна диктатура и комунизъм, никога не сме били в по-окаяно положение!България е на път да спре да съществува - нещо което 500 години турско, 200 години гръцко и 50 години българо-руско иго не успяха да постигнат!Неслучайно народа го нарича Бойко Българоyбиец и най-вероятно така ще бъде изучаван в учебниците след време!

6

Сега

преди 3 години

Да им тресне дело за морално-психологически тормоз по политически причини.

5

Абе

преди 3 години

Гешев да я оставя тази жена на мира и да се захваща с онези тримцата, отровните!!