33

Кьорфишек

преди 3 години

Държавата ще подарява НАРОДНИТЕ ПАРИ на свпите любовници, роднини и крими съучастници, които с фиктивни фирми и проекти ще се нагушят с пачки по стотачки. Тия помощи трябва да се забранят, защото са развъдник за *** и унищожители на всеки кадърен и амбициозен!

32

kiril

преди 3 години

Отворих сайта...Има мерки само за работодатели..

31

Анонимен

преди 3 години

Браво!

30

Един Българин

преди 3 години

Демек ще стимулират избрани лица от *** електорат с до 4000 лева на калпак.После чакайте честни избори...

29

Ф.С.В.

преди 3 години

с 4000 лв -Купувате 20 буркана мед -купувате една масичка -купувате касов апарат -плащате тротоарно право за "сергийката" и осигуровки разбира се -И ставате "Бизнесмен" -ако медът не "върви" печете слънчоглед и го продавате на фунийки! Ако Бизнесът ви е неуспешен-Ако са ви останали едни жалки 1000 лв -бързо се ориентирате към Терминал 2 и повече никога не се връщате в БГ!! На заминаване минете през НАП да си платите "Успешното начинание"

28

Ф.С.В.

преди 3 години

чрез получаване наведнъж на полагащите се обезщетения при безработица или предоставяне на еднократна сума за стартиране на бизнес, която през тази година вече е до 4 000 лв. И при двете мерки могат да се предоставят и средства за други, съпътстващи старта на бизнеса,Или казано -Ви дават всички Обезщетения накуп(вашите пари) или се отказвате от Обезщетенията и ви дават 4000лв ))) всъщност ТЕ (държавата) винаги Печелят)) Ако почнете работа(работник) - ще трябва да ги връщате)

27

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета.Оправдание за новия 2 млрд.заем,който ще си теглят.

26

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе хайде тия от агенцията да напуснат добре платените си службички и да започнат бизнес с 4000 лв. та да видят безработните как точно става тоя номер.

25

Тикволандия

преди 3 години

С 4000 лв можете да стартирате супер успешен бизнес, като плетене на чорапи, шиене на гоблени, събиране на капачки (от предварително изпити бири) или печене на кекс. Такава излагация няма никъде, в Западна Европа толкова е месечната заплата или тримесечното обезщетение (не помощи, не социални, не подаяния) поради въвеждане на извънредно положение и ограничителни мерки на територията на държавата.

24

Анонимен

преди 3 години

Държвата откачи, безработен ще строй бизнес? Хайде моля ви се ... един бизнес се развива с години за да стане доходоносен, всеки учил в колеж ще ви го каже. А когато са безработни трябват пари на момента. Просто едни пари ще измезнат някъде и това е.Познавам един който стана пчелар че тогава даваха пари за пчелари. След няколко месеца вече не беше пчелар

23

ья

преди 3 години

Още една ниша за обиране на хазната от чичовите фирми.... нико не става в тази тиня наречена Боколандия !

22

Анонимен

преди 3 години

Тия 4000 лв смятате, че ще стигнат хем за наем и данъци за помещение, хем обзавеждане съобразно типа бизнес, хем за заплати, и на всичкото отгоре биха покрили първите месеци, в които НЯМА да има оборот?Или сте тьпи, или сте едни нищоправещи калинки подиграващи се с народа.

21

Анонимен

преди 3 години

Подигравка с бизнеса !Аз имам бизнес план как държавата да краде пари от безработните !Първо се правят бюра по заетостта в които да има минимум 5000 служители детоДа не работят нищо . Обаче да взимат по три бона заплати !Същите да се подиграват с безработните и да не им дават пари за бизнес и ако можеДа крадат творческите им планове !Пенсионерите,болните и безработните да умират за да има пари за служителите на Герберасите .

20

Pen

преди 3 години

Аз вече имам бизнес план! Отивам да пусна няколко мача, после в казиното! Ако остане нещо пускам и тото и търкам талончета от лотарията! :))))) Якооооо!

19

Анонимен

преди 3 години

С толкова пари можеше да се започне бизнес през далечната 1990а година... на "битака" в днешно време тия пари са за едни "наши хора" да си подарят по една почивка или друг "подарък". Дори за сергия със зеленчуци ще ти трябват повече от 4000лв... то толкова струва само рушвета да ти дадат да "работиш".

18

Уууу

преди 3 години

Тези Бюра по труда са абсолютно излишна и безмислена структура. Работещите са едни нацупени и истерични "лелки", трудно се справят с компютъра, не е за разправяне.. Единствената им функция е да посредничат за обезщетенията за безработица срещу подпис в едни листи. Не случайно има десетки частни борси и интернет платформи, където се занимават като посредници. А 4000лв за бизнес-без коментар. 4000 е цената на хубав телевизор, много стара кола, или ремонт на баня....

17

Анонимен

преди 3 години

Кефят ме изразите "Националния план за действие по заетостта", "работодатели и безработни от уязвимите групи", "бизнес старта", "с предприемачески намерения", "дуално обучение", "ключови компетентности". Лети, лети, лети........ детски спомен жив

16

Петко

преди 3 години

Че язе ако имах 4 иляди лева немаше да съм безработен. Щех за си купя мерджанче.

15

Лично мнение

преди 3 години

Със 4000лв може да се завърти успешен бизнес единствено в селското стопанство. Вземаш под наем няколко декара в някое село, инвестираш в една фреза, мотика и права лопата, напоителна система, качествени сортови семена и напролет почваш - копаеш, сееш, после плевиш и поливаш 3 месеца и към края на лятото продаваш продукцията на някой градски пазар на завишени цени като еко-био. Картофите, чесъна, лукът и подправките са добро начало. Скъпи са и са трайни. Чушките за печене също са добър вариант.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнтидотМного гледаш в канчето на другите.