28

Анонимен

преди 3 години

Гешев, ти нищо не си направил и нищо няма да направиш, защото си една мутренска *** и си вземаш комисионната от дървесината. Само на думи се справяш със всичко. На думи, ти и шефа ти света оправихте. Ще бъдете съдени за всичко ! Нито една запетая няма да се скрие от схемите ви.

27

Анонимен

преди 3 години

истински президент, не като онова нещо с вдигнатия юмрук

26

ufje.

преди 3 години

пълна ревизия на фирмите добивачи на дърва.....ама кой ще проверява

25

Анонимен

преди 3 години

До чърчилТия държави, особено Англия, отдавна са си изсекли горите, бе *** прос.

24

Шерлок Холмса

преди 3 години

Еееее, Котел, еееее кой е кмет там, еееее мъжот на министърката, еееее пак не уцелихте района, всичко там е ОК, намерете си друга незаконна сеч

23

Анонимен

преди 3 години

До 2250 години?!??!?!?!?

22

До 16

преди 3 години

Разбрахме всички намека с шкембето, но в страни от темата, шкембе се яде в почти всички държави и до ден днешен. Отиди в Италия, Испания, Франция. Поне там съм ял всякакви вкусотии с шкембе. Немците пък ядат ***.

21

Salim Shady

преди 3 години

когато и средният бантускот стопли за какво са протестите, тогава ще е необратимо късно - няма да има дървета, вода, живот. Бантускотът заслужава всичко това.

20

Немеца

преди 3 години

Обявете за незаконно изсичането на дърветата. Къде в последните 30 години е имало залесяване, че да секат? Който иска да сече, да си залеси и след 50 години да сече на воля. Едно време ходиха българите в Коми в Русия да секат за българската държава, само и само да не си пипаме горите. А сега??? Изсякохме държавата. После ни плодородна земя, ни вода, ни дяволи. Престанете да остроумничите по телевизиите, ами се захванете и работете.

19

Анонимен

преди 3 години

Разследват разследват и утре пак същото.

18

das

преди 3 години

това е на Бойко Борисов фирмата стига с глупостите сега пък била близка до Гешев....... стига сте мрънкали, а се хванета на работа ботове.... На вън е облачно виновен е Бойко Борисов да знаете чакаме слънцето Радев да грейне

17

Бен Газара

преди 3 години

гербавите ще оставят след тях пустиня. Единственото хубаво на това е, че ще гледаме как привържениците им пият европейска ориентация

16

малоумен комунис

преди 3 години

горъта е на бат ви боико затва гешев раследва случая. ако беше на другаря череп нямаши даже да се заинтирисува. туи я поръчков прокурор

15

ТРЯБВА

преди 3 години

Фирмата която е отрязала Вековните Дървета и след това са изнесени в Гърция , е Близка до Главния Прокурор - какво да очакваме ?

14

Чърчил

преди 3 години

'България става съучаастник в престъпления срещу човечеството!'Ужас! Махайте я тая Б-я. Разпределете териториите на Англия, Германия и Франция.Където ядат шкембе, там свършва Европа.

13

Анонимен

преди 3 години

"Време е да спрем унищожението на уникалната българска природа!"Защо не си се заел с Доган и плажа "Росенец"?

12

Кортес

преди 3 години

Проверка от министъра на земеделието. Ами тя е съпруга на кмета на Котел. Ха - ха. Същата, която я разкриха, че искаше да прикрива злоупотреби с еврофондове и на своите деца казва - лапита. За Десислава Танева говоря.

11

:)

преди 3 години

Дайте да дадем! "Да спрем..."Не ми дрънкай, а свърши за 2 пари работа! Ако не можеш, се махай!

10

Анонимен

преди 3 години

А за 5500 тона бок.луци втв Ваарна нещо?Нали уж хванахте босовете Бобокови ли кои бяха?!? Май пак сте лъгали, а?А за разследването на Spiegel в Германия? Бойко Борисов в тесни незаконни връзки с диктатора Ердоган е екстрадирал турски политически активисти, против решение на българския съд ,както и редица международни закони и конвенции, изпращайки ги на сигурна смърт!!!По този начин става съучастник, но най-лошото - България става съучаастник в престъпления срещу човечеството!!!#Трибунал

9

Анонимен

преди 3 години

"Бетонира се морето. Сече се вековна гора в планината. Време е да спрем унищожението на уникалната българска природа!"Значи няма да ги спре. Все пак Каскета няма нито едно спечелено дело в кариерата си, пълен некадърник.