42

Анонимен

преди 3 години

10 човека? това си е направо велико родителско възстание.

41

Анонимен

преди 3 години

Наближава ден докато мафиотите в бели престилки няма просто да напълнят затворите, ами направо ще увиснат на бесилките. Толкова много злоба се е насъбрала у народа от тези манипулатори и мошеници. Ще има Народен съд II за предателите !

40

212

преди 3 години

Я се скрийте бе, платени квакери!!!

39

по-важното е ...

преди 3 години

А до декември трябва да се направят 100 000 теста ..............И КОЙ МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ПОПЪЛНИ БРОЙКАТА, А????НЕ ДАВАЙТЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ НА ДЕЦАТА!

38

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

КЪДЕ СТЕ БРЕ БЪЛГАРИ ВЪЗСТАНЕТЕ ПОНЕ СРЕЩУ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН НЕВИДИМ ПРОТИВНИК ПОМИСЛЕТЕ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА --ДА РАСТАТ БЕЗ СТРАХОВЕ И УМСТВЕНИ ОГРАНИЧЕНИЯ---ТОВА ИСКАТ СЗО САЩ И КИТАЙ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ----БЪДЕЩИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ НА СВЕТА

37

Анонимен

преди 3 години

В къщи да си стоят - като гледам родителите не са на работа!

36

Анонимен

преди 3 години

Българина се събуди

35

Ще го докопа

преди 3 години

короната. Да ходи, докато може.

34

Анонимен

преди 3 години

Ама щом не им харесва да не пращат децата си на училище, нека си стоят вкъщи без маски. То не може на всички да се угоди, но най-важно е здравето и възможно най-дълго обучение на децата в училище, а за тази работа маските са нужни. Ами ще направим някои жертви, ще понесем малко дискомфорт, това няма да е вечно. Дай сега за всяко нещо да се тръшкаме, да крещим по улиците и да плюем яко!

33

Анонимен

преди 3 години

Няма как заради няколко психясали родители,останалите да страдат.А този Йоло е абонат на всеки протест.Трябва да посети Карлуково,малко да му наместят чакрите.

32

смях

преди 3 години

йоло е абонат за всички протести на мая с камбанката и бсп !

31

Анонимен

преди 3 години

10 протестиращи ковидиoта на акъла на Йоло Денев. Да си гледат децата вкъщи, щом не схващат защо всички деца задължително трябва да са с маски. Никой нормален родител няма да пусне детето си на училище, ако носенето на маски е препоръчително.

30

Куйчо

преди 3 години

*** лудата нация!!!! Прости, прости,че дрънкат!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Като пламнат една-две детски градини и няколко училища ще видим кой ще ви гледа и учи децата?

28

Анонимен

преди 3 години

Поредния абсурден псевдопротест - жалка история. Като не искате маски, пишете децата си частни ученици и толкова. В крайна сметка не може зареди 10 човека да страдат всички.

27

Анонимен

преди 3 години

новодошлите софиянци от селооо -да ги видят мама и татИ на жълтИтИ павета ! сИляния до шия с провинциялни комплекси !Ха,пребройте се сега на Минуса , много сте за съжаление .....чалгарски толупиии

26

До офф

преди 3 години

Може да отидете да поработите без маска в ковид отделение и тогава след примерно 20дни отново да изкажете мнението си! Със сигурност ще е в съвсем друга посока... Изказвате се по теми, в които очевидно нямате необходимата компетенция.

25

Бейби

преди 3 години

Да си луд, като Йоло не е лесно.Утре ...ако има митинг за тоалетните да не се ....чистят с препарати ...този ще е първият протестиращ.Ах Йолоо...Денев....

24

офф

преди 3 години

До от DEТъпите германци карат и детски велосипеди с каски! При нас няма епидемия. Имаме силен ген! Защо са ни маски на децата? Да тормозим учениците заради пенсионерите и алчните търговци и политици! В Швеция и Беларус изибщо пък нямат маски!

23

Аман

преди 3 години

Пак протести от високоинтелигентни личности, които нищо не разбират от медицина. Заради такива не особено умни индивиди страда цялото общество. В чужбина няма не искам-като не искаш има яки глоби. Но там хората спазват правилата. Ами и без *** ги пуснете на училище, защо да ходят с ***. Само че умират хора заради вашата просто.тия.Същите такива биха гласували и без да ве замислят за чалгаря.