17

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса и науката си противоречат.Бизнеса има нужда от голямо нарастващо насрление нарастващо потребление и нарастващи продажби и печалби.Науката казва че населението трябва да се намали поради глобално затопляне изчерпване на ресурси и тн.Такива като Мъск не правят нищо щото са бизнесхора а бизнеса и природата са противоположни.

16

Анонимен

преди 3 години

До 19. Интелигентине хора намаляват. България е сред първите страни по намаляващо население. Ако изключим емигрантския поток Западна европа също нямалява.Масово се плодят основно не добре цивилизовани и по-ниско интелигентни хора, които не ги е особено грижа за световните проблеми или бъдещето на човечеството.

15

Анонимен

преди 3 години

До ПърдялковВажното е да не са парникови, да не ти наложат такса от ЕсЕс

14

Анонимен

преди 3 години

До ПърдялковЩот си сексуално незадоволен.

13

Пърдялков

преди 3 години

Аз също два/три дена отделям много газове.Не знам на какво се дължи.

12

истина

преди 3 години

Хората станаха над 7 милиарда. Нормално е поне по 10 пъти на ден да изпускат газове, а яли бобови култури повече от 20 пъти. Не ми стигат цифрите в калкулатора да изчисля колко пъти вдишва и издишва 7 милиарда население. Някой учен да не изчисли че човечеството е най вредно в животинския свят.Не трябва да се вярва на всичко написано и изречено.

11

Гробокопач

преди 3 години

До АнонименТе не са били Проблем, а Решение!;))) Защото става въпрос, първом за един период на Земята, времето на Ледниковата епоха, където са се търсили други решения, различни от днешните, с които требе малце да охладим планетата,а тогава са искали да я затоплят. И това е визирано кодирано с кравата Аудумла в скандинавската митология. Този код съм разчупил, когато съм писал една студия, а Тонката взел, че прочел, ама не разбрал и ето ти статия;)))

10

Говедо

преди 3 години

От кравата директно може да се зарежда газ на гоуфа, затворен цикъл.Имаш крава - караш гоуф.

9

Мутафчиев

преди 3 години

Забранявам на кравите да ***.....на дебелите жени също...!!

8

Диана

преди 3 години

Затоплянето е сериозен проблем! Всъщност, още не е известно дали това е за добро или за лошо, но във всички случаи предизвиква непредсказуеми проблеми...Ако отглеждането на *** причинява подобни проблеми, описани в статията, то трябва да се търси решение, разбира се, но това не означава да се откажем тотално от отглеждането на ***! Ако продължим по тази логика, един ден може да се окаже, че и човекът застрашава природата с дишането си - колко много се е увеличила човешката популация?!...

7

Статистик

преди 3 години

В Статистиката се вкючва горивото на тракторите, комбайните и тировете за транспорт на фуража, и след това транспорт на животното до кланницата разфасоването и транспорт до супермаркета. А и личния автомобил на клиента + готвенето което естествено е на ток от най-мръсните въглища. Изключва се факта че царевицата докато расте на полето и отнема CO2 от атмосверата и потози начин намалява парниковите газове.Така горе долу можем да обвиним кравите за замърсяването на планетата!

6

Анонимен

преди 3 години

Преди появата на термина Парникови газове немаше проблем с климата.А знате ли че и хората отделят парникови газове?В началото бе словото.

5

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Още една пропаганда да минем към напълно изкуствени храни и ГМО на всички нива.

4

Анонимен

преди 3 години

В миналото като е нямало коли, кравите са били огромен проблем за световния климат!

3

Анонимен

преди 3 години

Няма по-нагло създание от съвременния учен.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да сложат на кравите данък вредни емисии все пак тия Евро депутати искат големи заплати и луксове

1

Анонимен

преди 3 години

Ама я....какво да кажем за слона като п... тогава озона на земята ***