44

Анонимен

преди 3 години

Тебе като те гледам си готов да те закачат за турската тоалетна хартия, пардон, лира, но никой не те пита и това е хубавото.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Да, друго си е да се закачим за рублата. Тя е стабилна и непоклатима като Българо-съветската дружба...

42

николай

преди 3 години

Ведднъж съм ходил в Италия. Направи ми впечатление, че са горделиви, правят се на аристократи, наследници на Римската империя, презиращи останалия свят. Много добре си живеят, имат прекрасни къщи, много наследства,използват мигранти за мръсната работа, всякакви мигранти, мафията поглъща голяма част от печалбите, защото нищо не декларира и не плаща данъци. Повечто мигранти работят на черно. Ако сега им преседне от туризма, ще е нормално. Много се бяха рапуснали.

41

Анонимен

преди 3 години

А боко светилото във финансовият свят натиска за влизане в еврозоната, дето след Гърция са се заредили Италия, Испания, Португалия, Франция и т.н.

40

Анонимен

преди 3 години

Чета коментари и се чудя как е възможно да няма никакви заченъци на критическо мислене. Някой казва 150,000 умирали на месец в Италия зимата. В САЩ от грип за целия сезон тази година са починали 34,000 души. В света умират средно 250-500000 на година. Друг обяснява как двама (!!) италианци си поръчвали *** - значи икономиката им е наред. Трети вика, автомобилостроенето било супер - да, но даже то е засегнато и то много. И т.н и т.н. Всички ме лъжат, ама аз всичко знам.

39

до 49 от славянин

преди 3 години

А мутафчийчетата и досега чакат ''камионите с трупове'', а те все ги няма и няма! Да си короназомби е най-голямото нещастие, което може да ти се случи в живота! Доброто, послушно и изпълнително коронозомби най-кротко и ''отговорно'' ще отиде да го ваксинират с всевъзможни отрови и задължително трябва да го направи, за да освободи планетата от биологичния и психологичния *** с който се е задръстила!

38

SS

преди 3 години

Дано се продъни тоя скапан свят!!! Дано стане планетарна катастрофа,ядрена война,супер вулкан изригне,зомби апокалипсис стане,та бог да въздаде справедливост на земята.За всички човешки грехове,за цялата човешка помия и алчност дано бог ни накаже.

37

Анонимен

преди 3 години

Намерили са следи от вируса, който причинява Ковид19 в канализацията на Торино, Болоня и Милано още през януари 2020г. В северна Италия още от декември 2019 са открити следи на SARS-Cov-2 в пробите.Подцени се ситуацията и много мангъровци се подиграха на вируса.На 3 март едно мангърче също се подигра от Шипка. Такива умници е имало и в Испания.Имам роднини там. Обществото е било разделено в началото и не са вярвали за последиците докато всеки от невярващите не е разбрал за негов засегнат роднина

36

Анонимен

преди 3 години

туристите напускат Италия, а тя е на ръба на безднаА България е крачка напред!Изчакайте след есента!

35

до 38

преди 3 години

Да, знам, кофти е.Но, ще свикнеш. Има много време.

34

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

33

Анонимен

преди 3 години

Италия ще се оправи всякак, ама ние къде сме? Пак сме теглили заем (дето ще го опапат едни хора, ама ще го връщаме всички ние) , демографията ни е пълна катастрофа, всичко освен София и още 2-3 града е само роми и пенсионери. Бях по морето, пълен ужас е там, ама за Италия сме се загрижили, дето сигурно само билети за Колизеума продава за кинти колкото половината ни туризъм генерира.

32

Кико

преди 3 години

Италия е на праг на голяма пропаст. Ноември изтича закона за "каса интеграционе". Фирмите ще могат да уволняват ии........ Интересно става

31

Анонимен

преди 3 години

Не бяха ли те, които подскачаха и злорадстваха на Китай и плюеха по рафтовете с храна да покажат, че не им пука за някакъв си вирус?Каквото сам си причиниш, никой не може да ти причини.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 Фактите май ти не ги приемаш

29

Анонимен

преди 3 години

ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ Линга Пурана: "Крадците ще станат царе, а царете ще бъдат крадци"текстове, които разказват историята на Вселената от създаването и до нейното унищожение...

28

Дядо Ви

преди 3 години

Италианската морска вода мирише на мазут, а от въздуха, според вятъра, може да ти се насълзят и очите.Единствено запазените стари римски сгради и пейзажи си заслужават. Ако сте прекарали лятото на село или в планина със сигурност е било по добре. Е освен ако не сте се алиохолизирали , защото в нашите села доста се и пие.

27

Анонимен

преди 3 години

За *** и промитите мозъци от конспирации, това е истерия, но пак за тях ще кажа, че тази "истерия" няма да има край за тях.Ще се наложи да живеете доста дъъъъъъъълго с "истерията", докато не приемете фактите.

26

Handel

преди 3 години

Oпитах се да намеря малко реални данни: официално поради коронавируса са загинали всичко 29,000 души (в Италия всеки зимен месец загиват поради обикновен грип и други "естествени" болести около 120-130 хиляди предимно възрастни човека - на месец! При това сега някои медии твърдят че само 54% от тези 29,000 души са имали нещо общо с коронавируса.

25

Анонимен

преди 3 години

До Т.Шак "Всяко нещо си има и край." КРАЯ НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ НО ДАНО ДА СИ ПРАВ ЗАЩОТО НА КОВИД ИСТЕРИЯТА НЕ И СЕ ВИЖДА КРАЯ