25

Анонимен

преди 3 години

"Ще изчезнат няколко стотин милиона вида живи организми - животни и растения, ще се образуват много нови пустини"Аман от ***. Нещата които си описал стават при застудяване. При затопляне става обратното. Колкото е по-топло, толкова повече валежи има и толкова по-малко пустини. Колкото повече CO2 има толкова повече растителност и съответно повече животни. През топлите периоди живота процъфтпява а през студените измира.За съжаление глобалното затоляне е фалшиво.

24

Гробокопач

преди 3 години

На Бойко му отиде Стабилитетът;))) Сега Бойхо е стабилно плаващо йети замръзнало в лед, на чиито антропологични белези и татуси, ша са дивят археолозите след иладолетия, м-да;))) Особено на татусите и на особеностите и съдържанието на черепната кутия, м-да;)))

23

Г.Т.

преди 3 години

До Диана 11Тези устройства, за които говорите природата отдавна ги е измислила, наричат се дървета! За съжаление човешкия род ги изсича за да си прави комфорт!И не, Земята все още се върти по остта си, магнитните полюси се сменят. Затова и Аврора напоследък се забелясва все по-често на юг, отколкото на север!

22

Анонимен

преди 3 години

Климатичните промени са твърде бавни. Следобяд ще изляза с дизела да се поразходя, не че имам да правя нещо, просто да увелича малко въглеродните емисии.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14"Сега остта е започнала лека-полека да се изправя и това в някои райони е свързано със затопляне, а в други - обратното."Земята освен движение около оста си и около слънцето има и прецесия - наклона на земната ос прави движение и едно пълно завърнате на 26000 години. Преди 14000 години земната ос на север не е сочила към Полярната звезда, а към Вега.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗемята е единствената планета от Слънчевата система, чиято ос е наклонена (явно в следствие на катаклизъм), поради което имаме сезони.-----------------------------------Глупости. Не е единствената. Земята е наклонена под ъгъл от 23 градуса, Марс 25, Меркурий 15, Венера 177, Юпитер 3, Сатурн 27, Уран 98, Нептун 28 (приблизителни стойности).

19

на Грета леля и

преди 3 години

Променя ли се климата? Да, променя се сега, променял се е в миналото, променял се е още от преди динозаврите (и хората).Сегашната промяна на индустриализацията и СО2 ли се дължи? Може би да, а може би не.Можем ли да спрем индустриализацията? НЕ, ако не искаме да предизвикаме масов глад и масово измиране на хора.Можем ли да имаме по щадяща индустриализация? По принцип може, но смисълът е под въпрос, тъй като постоянно растящото население изисква все повече производство, при еднакво потребление

18

Минаващ

преди 3 години

Бяло море само ще дойде до България.

17

Пилето

преди 3 години

Въпрос на време е нивото на световния океан да се вдигне с цели 77 метра.Както е предсказано, Черно море ще стигне до Сливен. Само *** може да влага пари на по-ниска надморска височина.

16

До 14

преди 3 години

Задължително нещо много лошо ще бъде за цялста Земя, но не и за теб.Ще изчезнат няколко стотин милиона вида живи организми - животни и растения, ще се образуват много нови пустини, ще се промени всичко и то крайно драматично!Докато се адаптира Земята към новите климатична система и се възстанови баланса ще минат няколко хиляди години.Много от големите градове ще изчезнат!Но бай *** Не!Той е яко ***!

15

Диана

преди 3 години

До Анонимен 14Знаеш ли, и аз си мислех за това, но никъде не се чува за застудяване на климата - ако оста се измества, на някои места ще става по-топло, но на други места трябва да става по-студено....

14

Диана

преди 3 години

До ... 10Кви ги хортуваш, ба? Къде ги видя тези условия за войни и унищожения благодарение на световното затопляне?...Най-много всички да започнем да се учим да оцеляваме от бедуините, значи!...Войните не идват от голямата популация, а от ниската култура...

13

Анонимен

преди 3 години

Земята е единствената планета от Слънчевата система, чиято ос е наклонена (явно в следствие на катаклизъм), поради което имаме сезони. Сега остта е започнала лека-полека да се изправя и това в някои райони е свързано със затопляне, а в други - обратното. И това не е задължително нещо лошо.

12

Анонимен

преди 3 години

Greenland означава Зелена Земя. Сега е скована в лед цялата.

11

Диана

преди 3 години

Да...Затоплянето върви с бързи крачки напред!...Под Антарктика са открили топли течения, които разтапят Антарктика. В Гренландия се откъсват огромни ледени блокове..Ние вече почти нямаме сняг през зимата...Нищо не се чува за пустините - дали се увеличават или не? Има ли промени в температурите в пустините?...Ако наистина емисиите на СО2 са причина, може да се конструират устройства, които да абсорбират този газ,,,Но, според мен, учените още не са сигурни каква е точната причина за това затопляне

10

...

преди 3 години

Климатичните промени мен ме кефят! Сега верно, че някой "хора" казват, че климатични промени е нямало няма и нямало и да има, но аз на подобни пиндели нямам какво да им кажа! Та кефят ме защото ще са свързани с войни, глад, мизерия про това в огромни количества! И хората на земята ще намалеят или дори отшумят! Което ще даде на земята още милиард и половина години да създаде нещо по-ителигентно! И не ме разбирайте погрешно ние не сме интелигентни! Мислим се за такива ама ....!

9

Глобално Затъпяване

преди 3 години

Като нямат програма за саниране на блокове, така е.

8

Анонимен

преди 3 години

Едно време в генландия са гледали лозя. Днес на псевдо-еколозите не им пука нито за хората, нито за животните нито за рчастенията а само за безценния им лед.

7

Анонимен

преди 3 години

Важна новина! Тази сутри слнцето изгря!

6

Анонимен

преди 3 години

4,ама не сме ние дето твърдим, че знаем повече