21

Анонимен

преди 3 години

В кухината на пирамидата има зараза ковид 20 умираш и после идват инзвънземните ..

20

маке

преди 3 години

в кухината е погребан първия македонски цар !

19

Анонимен

преди 3 години

Мюсюлманите, нали са много умни, като завладяват египет свалят мрамора от Пирамидите за да строят джамии и да се дупат на муамед. Представете си Великата пирамида, цялата в мрамор. Блестяла е от километри разстояние. Римляни и гърците са били поразени.

18

Анонимен

преди 3 години

Тайната на Великата пирамида е, че е просто една голяма купчина камъни

17

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не разбира от история. Всичко това е дело на древните македонци. Просто една събота и неделя са се чудили какво да правят и хоп хванали се 30 човека и за 2 дена ги дигнали. Малко нескопосано, ама за толкоз време толкова.

16

Сандо

преди 3 години

оооо задължително някаде по безкрайните тунели пише САМО ЦСКА!

15

Анонимен

преди 3 години

Новината е ,че няма новина!

14

Шменти капели

преди 3 години

Пирамидите не са ги строили египтяните. Строили са ги атлантите които са живели преди около 12 хил. години и са били много напреднала цивилизация за времето си.Има и други мегалити строени от тях по целия свят които в последствие са били наследени от по късни цивилизации и са били преустроени за други нужди. Например в Ливан има мегалити които по късно са използвани от римската империя. Някой от камъните в основите на сградите тежат над 1000 тона.

13

ПроСоТо

преди 3 години

мъка!...Как па не разбраха некои:-Голямата пирамида нито е построена от древните египтяни,нито е била предназначена за "вечно жилище" на фараона "Хуфу"!Такова съоръжение е изключително трудно да се построи ДНЕС,при всичката техника,с която разполагаме,обаче ентусиастите продължават да твърдят,че една нация,която дори не е познавала колелото и е работила само с медни сечива, е постигнала такъв връх преди хилядолетия.Хуфу просто си я е "ЗАПЛЮЛ" за негова собственост.А инерцията трудно се преодол

12

Атанас Велмазов

преди 3 години

Няма нищо велико в тази пирамида, само камънаци....никога не е била гробница на никакви фараони ! Туристически измишльотини за бала.мурници !

11

до 11

преди 3 години

Ха, ха, има дренки.

10

Анонимен

преди 3 години

Аааа, не, не. Не си прав.Бригадата е била турска, тоест германска, но с турски подизпълнител. Това с авантата на материали е турски патент, който доганя вкара в употреба много отдавна.

9

Учения от Лох Нес

преди 3 години

Толкова ли не ви светна до сега . Всички тия "теории" на рази учени глави са само вятър и пушилка на въображението им. Коя от коя по зашеметяващи и сензационни. После след няколко години когато "научното откритие' загуби от сензационнста си и омръзне на хората , други учени оборват предишното "разкритие" и си измислят ново.... следват няколко години "слава" на новия велик учен...Днешно време има теории и "доказателства" за почти всичко,които са оборени, и са създадени нови.За всекиго по нещо.

8

Анонимен

преди 3 години

В Египет има цял таен подземен древен град в който не се допускат никакви чужденци. Там можеш да влезеш само ако си с доказан произход.

7

Щерю

преди 3 години

Тая кухина пряко доказва, че в строежа е участвала българска бригада, която е скатала малко бетонец за лични вили и нужди...

6

Bay Hoy

преди 3 години

П.П.Ако някой ден,след мноооогооооо години, кокошки населяват апартамента ви, и намерят няколко умрели от старост в него....Какво ще означава това ?!!1. Апартамента ви е построен от кокошки, и е гробница?!2. Кокошката намерена в апартамента ви е Фараон ?!3. Изследователите направили предходните закключения са пълни дЕб_ИлИ_ !!!

5

Bay Hoy

преди 3 години

Мислех, че не са останали *** на този свят, които още си мислят пирамидите за гробници !!!Това са съоръжения създадени с друга цел!Впоследствие употребени - комуто както му е угодно!Четете и се учете - незнанието е порок!

4

Това е

преди 3 години

За тази цел си имаме разследваща журналистика.

3

Това е

преди 3 години

Проход към други вселени. Ако го отворят, ще нахлуят ужасно разумни чудовища.

2

Анонимен

преди 3 години

И мафията ГЕРБ продължава да крие тайните си, но по миризмата взеха да се издават!