49

Pen

преди 3 години

Ех тези медии, що не вземете да публикувате и някакви хубави новини ,които да са поне 50% от съдържанието на страницата ? Разбрахме вече ,че КОВИД е най-опасното нещо и трябва да живеем в постоянен страх докато не изперкаме напълно.Що не пишете по 100 статии на месец за вредата от цигарите примерно и накрая да вземат да ги спрат от продажба ? Или пък вредата от корупцията ? Загрижил се политическият световен "елит" за здравето на хората хахахахахахахахахах, айде малко по-сериозно а ?

48

Анонимен

преди 3 години

До 72. Да се обзаложим, че коефициента ми на интелигентност е минимум пет пъти по голям от твоя. От *** съм. Как пък не разбрахме, че маските пазели другите..бляк.

47

Анонимен

преди 3 години

То,хубаво ще си носиш маската цял ден,ама как от носенето й ще изкараш влакънцата вдишана изкуствена или памучна материя напоени с химикали текстилни оцветители и антибактерийни такива от белият си дроб?За тях,кой да мисли,короната е по-важна.Та,който иска да си ги тъпче всеки,бял,божи ден,ама после последствията няма да са от вирусна кашлица,а от нещо много,много по-сериозно.

46

Анонимен

преди 3 години

Спомням си философията на баща ми, казвайки "Метилявото си е метиляво". С други думи, добър имунитет по рождение. И правейки своя избор за съпруга, първото нещо за него е било момичето да е здраво.

45

Анонимен

преди 3 години

Не нося маски!!!! Най-мразя да ме лъжат и да си мислят, че са успели. И да ме глобят, пак няма да сложа. Тоя намордник да го носят изпълнителните отличници. Не съм болна, не съм престъпник, не съм обществено опасна. Лека нощ.

44

Анонимен

преди 3 години

Маската пази околните, а не този, койтобе с маската. Това се оказа най-трудно за възприемане от ковидиoтите отричащи ползата от маските. Разболяли се били много лекари. Ами как няма да се разболеят като насреща си имат ковидиoт без маска?!

43

Анонимен

преди 3 години

На вас може да ви е смешно, ама ако сте в рискова група като мен друга песен ще запеете, ясно е че не ви за другите. То всичко е фън енд геймс докато не ти опре ножа в гърлото и на вас, я от препипване, я от диабет я от отровите с които ни хранят.

42

Анонимен

преди 3 години

Явно най-много ги е страх от вируса ковидиoтите, които твърдят, че вируса е измама. Това е щраусоподобно поведение на зариване на главата в пясъка.

41

Анонимен

преди 3 години

Маската нормално мислещия човек може да си я носи цял ден и това не е проблем. За хипохондрици и ментално увредени това не се отнася. Те са комплексирани постоянно от всичко, вкл. и от маските.

40

Анонимен

преди 3 години

Има някои умират всеки ден от различни болести и злополуки. Ковид не е изключение.

39

Анонимен

преди 3 години

Няма да спрем епидемията, докато не спрем ковидиoтите. Не искали маски, а искали да заразяват останалите.

38

Анонимен

преди 3 години

Ковидиoтите затова ги наричат така по света - не са в състояние да схванат защо трябва да са с маски и продължават да бълват врели-некипели.

37

Чичо

преди 3 години

Вземай лопатата и почвай да копаш, да си готов.

36

Анонимен

преди 3 години

И 15 минути на ден с *** на устата са много за нормален мислещ човек.За хипохондрици и ментално увредени не се отнася. Те могат да са парцалирати постоянно.

35

Анонимен

преди 3 години

43, на открито ли работиш? Щото маските не са забранени само на открито за сега. И да я носиш по 15 минути на ден е много съмнително.

34

Анонимен

преди 3 години

43, ако по 15 минути на ден носиш маска, значи че или нарушаваш мерките и си за глоба, или си търт_ей и чакаш друг да ти напазарува, да ходи по институции вместо теб. По скоро си лигава госпожица.

33

ДивоК

преди 3 години

Спирам наистина да пиша. Признавам, че го направих с няколко ника. Приятна вечер на всички!

32

ДивоК

преди 3 години

Мидцинско лице съм, за жалост:)

31

ДивоК

преди 3 години

Благодаря, че мъ оценияш

30

Ковидинтелелтиалец

преди 3 години

Маската е израз на агресивната жажда за доминация на прослойката на обслужващата класа и нейните непълноценни ментори, понимаеш?