150

Мара и Дона

преди 3 години

Бий дузпа

149

Патриот

преди 3 години

Братята роми шъ оправят работата

148

Червената армия

преди 3 години

Пускайте руските самолети да превозват шашардисани родители.

147

Селяндур

преди 3 години

Така се дресират роби- от най-ранна детска възраст. Добре дошли в "бавноРазвитите западни общества", където робът е щастлив да бъде глобяван за щяло и нещяло, защото с глобите си помага на своята държава-господар да просперира в ценностите на демокрацията.Повръща ми се от вас.

146

Алоуууу

преди 3 години

Неграмотните..... Родителят може да е вьзпрепятстван, а и много ученици учат в друг град. Толкова сте далече от хората, че едвам ви понасят тъпотиите...

145

?

преди 3 години

Ртова са издевателства.

144

РЗИ Варна

преди 3 години

А до декември трябва да се направят 100 000 теста. И кой ще попълни бройката?

143

Анонимен

преди 3 години

Тия умници дали са наясно, че масово учениците от септември до юни са с кашлица и сополи. Вместо да си ги прибираме вкъщи и да се чудят как да ни оръсят с по 1000 лв всяка седмица, направо да ги оставят да учат онлайн. Който учил-учил. И без това 98% само търкат чиновете в клас.

142

Анонимен

преди 3 години

СПРЕТЕ СА ПЛАЩАТЕ членски внос на тези нехранимайковци!Приемете КТД-то със съответната такса към училище или детска градина!Така парите остават в местоработата.

141

Синдикатити

преди 3 години

Са еманацията на корупцията и мафията в българия. Каквото и да предлагат, заслужават само да ги кълнем че да ги стигне

140

Анонимен

преди 3 години

До алооооооуАбсолютни храненици на тези, които си плащат и данъците...Не е честно!

139

Анонимен

преди 3 години

До алооооооуТова са мерзавци, не синдикати!

138

алооооооу

преди 3 години

КАТО НАПРАВИХТЕ АНКЕТАТА В КРАЯ НА ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ,ОБОБЩИХТЕ ЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ?ПРОУЧИХТЕ ЛИ КЪДЕ КОЛЕГИТЕ ПРОПУСНАХА:- ПАРИТЕ СИ ЗА 24 МАЙ- ПАРИТЕ СИ ЗА ОБЛЕКЛО, МАКАР И ДА СА ИЗМИНАЛИ ВЕЧЕ .... ЦЕЛИ 19 МЕСЕЦА ОТ ПРЕДХОДНОТО ПЛАЩАНЕ- А СЕГА НЕ СИ ПОЛУЧИХА И ПАРИТЕ ЗА 15 СЕПТЕМВРИ?МИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ!!!ХВАЩАЙТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ И ПИТАЙТЕ!!!

137

Анонимен

преди 3 години

Да го направят 1 милион бе !Те тез пари за нищо ги нямат бе !

136

ЧЕТА ВИ ...

преди 3 години

БА.СИ И КОШМАРА!

135

Анонимен

преди 3 години

До ВЯРНО ЛИ БЕ?Почти 10 години вече е така! Повече са учениците, които не говорят българския език като майчин език, от тези които го говорят!Затова бързат да въведат предучилищното обучение, защото нещо не се получава.Натрупа се ОПИТЪТ!

134

Анонимен

преди 3 години

Пощуриха ги директорите с тая ковид-истерия и те взимат кой от кой по-абсурдни "мерки" - едни ще държат цял децата без право на излизане от стаята, освен до тоалетна по график, за да не се застъпват с други класове; други са налепили цветни стрелки по коридорите и децата от определен випуск имат право да се движат само по стрелките от своя цвят (какво става с дете, което поиска да отиде до място, до където не стигат неговите стрелки, не е ясно, или пък, ако му се прииска да се върне назад...

133

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми "учебният процес" ще се превърне в усвояване на санитарни мерки!

132

Анонимен

преди 3 години

ученик ще бъде отстраняван от учебния процес "с един или повече от следните симптоми повишена телесна температура, кашлица, хрема, задух, болки в гърлото, умора, ... "стигнах до "умора" и спрях да четаче то изолаторите още в първите дни ще започнат да се препълват от рязко уморени ученицитрагикомедия...

131

Калин

преди 3 години

Шайка мерзавци