7

Бьфкжццн

преди 3 години

Пияните жени обичам да ги чукам.

6

Ф.С.В.

преди 3 години

До 6-не си живял когато бяхме само бургазлии-беше друго! После пристигнаха от Странджа сакар и Хасково Шумен Силистра Етрополе БраниПоле и си възпитаха децата по тяхният Хашлашки начин-сега децата им са на по 20-30г и не стават за нищо-И първото което правеха селяците бе-да си паркират колата точно пред входа-Да се покаже че Трябва да се съобразяват с ТЯХ- майките с деца не може количките да си свалят! После мазите се обират щото са безстопанствени според селяците и накрая почват работа за 500лв

5

до 1

преди 3 години

В Бургас, който и да пристигне, със сигурност е с по-адекватна ценностна система от жителите там. Прекрасен град с изключително прости жители. Казвам го като бургазлия.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво бе. Тая голяма дамаджана 3 промила хахахаха. Ами пиянски народ. Зависимост към алкохола и тютюна е голямо. Това и се очаква да пълните частните джобове. После и джобовете на аптрлаеоте и лекарите. Още Карл като деца ни вкарват в тоя филм и който Неможе да излезе от него е чао.

3

бг

преди 3 години

Българино!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

браос..това е национален спортпиеш и караш

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Много селяци пристигнаха в Бургас -само ядове имаме с тях -Имаше един от Сливен -преди няколко месеца караше бясно по главните пешеходни улици в центърът!! Бургазлии емигрираха -а селя-ците пристигнаха!!