19

Плажуващ

преди 3 години

В събота бях на този плаж, имаше няколко фаса но не видях никъде ***....

18

не ходете наморе тук

преди 3 години

Тез паркирали на болата,за 2-3-4 часа,1000лв глобаДържава ли сме !А тез дето изливат бетон на плажа,без никакво право,нищо! А после ще си узакконят строежа! Верно,мутренска държава!

17

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм казвал, че проблема не е в 240 политика ами в 2 милиона активни глупакааа.Всеки седи се прави на всезнайко накрая отива си спира колата до пясъка, сереее на плажа и си заминава. Това сте всички.

16

Анонимен

преди 3 години

Само да напомня, че глобите започват от 1000 лв...

15

таксиметаржия

преди 3 години

По-често ги клатете тия нахалници! Щом ходят по плажове със скъпи коли - имат пари и да си платят за наглото паркиране!

14

Анонимен

преди 3 години

Тази снимка не е от Болата!

13

Анонимен

преди 3 години

Странно...тая година намаляха драстично хората по мутренските хотели и плажове и изведнъж се почнаха масови проверки за палатки, каравани, кемпери, а сега и за паркирани коли.

12

Анонимен

преди 3 години

Политиците ни виновни и крадливи, великите сили ни виновни. Ама има ли сме Хр.Ботев, Васил Левски, цар Симеон. Били сме империя. А ние какво сме? Пет преустройства ще направим на апартамента. А блока с открити фуги, течащ покрив, спукани отходни тръби. Кофите за смет запълнени с 5 и 10 литрови празни бутилки от минерална вода и кашони от техника или мебели. А контейнерите за разделно събирани стоят празни. Поне да смачкат бурилките. Не! Ние ще цапаме, трошим и къртим. Друг да оправя след нас.

11

Перо

преди 3 години

Стига ревахте, къв е проблема да си спра цедката на плажя! Дал съм 7 бона и искам докат си лежа да и се радвам. сто пати е по добра от новите коли. не бих си купил нова, сомо по сервиз ще ходя.не робувам на общ мнение, сложил съм и барум гуми, за мен най добрите, другите плащат. на 73000км, от германия, с кожа и климатик. не гори масло и голям багажник,цялата фамилия с багажа побира, спим в колата на плажа. не ми трябва кемпер. малко хора рабират като мен. филтъра ми е nsp, а разбиращите.

10

Ал.

преди 3 години

Това на снимката е по-скоро Крапец... но със сигурност не е Болата !!!

9

Saki

преди 3 години

Днес сигурно пак са там същите или други.

8

ля ля

преди 3 години

подава се сигнал и тогава се отива на мястото - значи контролиращите органи спят!! лесно и просто

7

Гледам

преди 3 години

че има и с румънска регистрация. Те знаят, че тук е разграден двор.

6

Анонимен

преди 3 години

Шефа на МВР в района да подава оставка. Очевидно не знае, къде са парковете му и какво трябва да контролира. Обществото трябва да спре да иска смао то 240 политика в София, а да започне да иска всеки ден да се върши работа от съгражданите им работещи в общината? Каварна да поиска оставката на МВР Каварна и всички, които отговарят за опазването на парка. Такива ама не видяхме, ама не знаехме... Да ги няма. Оставка и нови хора.

5

Анонимен

преди 3 години

Пак стигаме до човека и неговата всъщност. Трябвали ли политик или закон да Ви каже да НЕ влизате там с колите? Толкова ли сте глупавиии да осъзнаете сами, че това е парк и го рушите? Същите вие седите вечер на масата и плюете България и обяснявате, как е на вън. Ама там освен закони има и нещо повече самосъзнание. Вие не съм сигурен, че ще имате някога.

4

бай онзи

преди 3 години

Напълни се с шопи и си спират на песъкО както си знаят ...марш на юг *** - смокини, градини, синеморци и каваци ...там ви е мястото

3

Анонимен

преди 3 години

Честит имен ден, на всички именници!

2

Ямболски цървул

преди 3 години

Цpъвyлите сме много

1

Анонимен

преди 3 години

На никой не му дреме, след тях потоп. Важното е той да е до морето че сакън да повърви 100 метра. Глупавия си остава глупав.