119

UA

преди 3 години

Привт браттям блорусам з Украни 🇺🇦 Разом ми назавжди та сильними!.Слава Укран! Жыве Беларусь!

118

120

преди 3 години

Със сурата който ти е донесъл технологията с която драскаш тук

117

Анонимен

преди 3 години

Стоп геноцида над Българите нато и ес вън от България.

116

Анонимен

преди 3 години

До 117Със сурата който ти е донесъл технологията с която драскаш тук и повишения стандарт, който ти позволява да си чешеш онова И да имаш достатъчно да ядеш.Кажи сега, какво ти е дал на теб лично комунизма, та си роб на руснаците?

115

117

преди 3 години

Не знам с какъв сурат Българофобите защитавате "добрият, честен-некрадлив" запад .

114

wild horse

преди 3 години

С какво право Европа се меси в Беларус. Нали всеки имал право на протест- при нас не се месят,във Франция и Германия съшо,но когато става въпрос на гранични с Русия държави,всички се актив, с пълно отсъствие на интересизиратдо истерични размери. Абсолютно ясно се вижда как се подклажда там протеста и как се потушава в България

113

1

преди 3 години

До Анонимен 116Нека кажем защо Украйна е "нестабилна".Защото Русия активно воюва там.Не знам с какъв сурат русофилите обвинявате "запада" за положението в Украйна.

112

Анонимен

преди 3 години

Вижте белоруските протестиращи видяха че украйна стана много "стабилна държава" запада ги стабилизира и те искат да са като крайна и България

111

Атанас Велмазов

преди 3 години

Жалки, платени соросоидчета ! Мейданчето там няма да успее ! Чест и почитания, господин Лукашенко ! Най-великият европеиски държавник !

110

Анонимен

преди 3 години

Когато в Беларус бият и арестуват протестиращи - БСП е ОК и ПОДКРЕПЯ! Когато ошамарят няколко платени хулигани в БГ ( платени от Черепа и БСП) вече е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! Комунисти, сър... Бъдете солидарни и понесете малко страдание заедно, по протестърски:)

109

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя та да казва на хората как да живеят, какъв е той??? И за какво се мисли. Явно е много нисък интелект. Диктаторите са така, имат чувството че са богопомазани... смешници.

108

1

преди 3 години

Ако армията не се обърне в полза на протестиращите, Лукашенко ще продължава да ги арестува, буе и убива, докато не спрат. Белорусите трябва масово да въстанат, инче ще станат друга Северна Корея.Каквото и да става накрая Лукашенко ще го обеси надолу с главата народа на Беларус.

107

Аз

преди 3 години

Е при нас се събират повече от 100 хиляди...само че за връщане на руския режим :)))

106

Анонимен

преди 3 години

Путин да вземе и Бойко тогава, стига се е крил в джипката.

105

Странджата

преди 3 години

И нашия Резилдент и Лукашенко накрая май ще бягат при Путин там им е мястото !

104

Анонимен

преди 3 години

пРезидентите на България и Беларус, вече знаят, че са пътници към небитието...(или затвора)

103

пияница мистик

преди 3 години

До 107Ти само така ги виждаш нещата в мечтите си. Аз ги виждам малкоо по-иначе. Лукашенко пада след месец-два макс, Бойко Борисов, нищо, че е мекушав плазмодий остава и изкарва пълен мандат. Провеждате се редовни избори и ГЕРБ печели както винаги. Бойко обаче няма да е министър-председател, ще сложи някой друг, той самия ще се оттегли като Ахмед Доган и ще ръководи ГЕРБ в сянка

102

Анонимен

преди 3 години

Любимите занимания на Макарона във Франция са да спи с бабички и да бие протестиращите жълти жилетки!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Макарона във Франция е слуга на клана Ротшилд, който иска да унищожи България...............Франция и франсетата са много вредни за България, една френско-канадска фирма краде БГ-злато!!!

100

До пияница мистик

преди 3 години

Борисов си отива, както и неговите крадливи ГЕР-ери.........................Лукашенко остава, в Беларус няма да има Майдан като в Украйна!!!