68

Китаеца

преди 3 години

За народните предатели трябва да бъдат наказани с затвор но понякога е добре да има смъртни присъди за назидание на останалите.

67

Анонимен

преди 3 години

Всъщност като слушам протестърите в Бг те това искат-концлагери,бесилки,ковчези.

66

Атанас-Велмазов

преди 3 години

Такива наказания трябва да има и в България за всички платени протестъри !!!!!

65

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ ИРАН ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН!!САМО ДА ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ПРОТЕСТИРАЛ СРЕЩУ АЯТОЛАХА И КРАЙ ДО ТУКА СИ НЕ Е НУЖНО ДА ИМА ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ИЗМИСЛЯТ ПО НЯКОЕУБИТ Е И НЕ САМО ТОЙ ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ , ЧЕ ПРОТЕСТИРАШ ЛИ В ИРАН КРАЙ С ТЕБ!ВЪПРЕКИ ТОВА ЕВАЛА НА ИРАН , ЧЕ ИМАТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ , ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ АКО ГО ИМАШЕ ДА СМЕ МНОГО ПО ДОБРЕ!

64

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименАко бяхме като в Иран, това наказание пак щеше да се прилага от страна на олигарсите срещу техните врагове и дори ти можеше да си сед тях, никой не е застрахован !!!

63

аз-ът

преди 3 години

Ако бяхме като иранците досега да сме се справили с всички протестъри и олигарси.----уеко бе Ауеко. Ти ли ще се справиш с протестиращите? Лично ти ? Детето ти, родителката? Или ще искаш държавата да го прави? И какво ще ги правите протестиращите - ще ги екзекутирате на площада ли? Соц, а? *** да не стане така , юначе ние да се справим с тебе първи ?

62

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме като иранците досега да сме се справили с всички протестъри и олигарси.

61

Juls

преди 3 години

до 66, малко уточнение, не че е много важно но Иран не е арабска държава.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68И какво ти пречат прайдовете?Толкова много ли искаш да биеш различните?Всички трябва да са като теб, а?

59

Анонимен

преди 3 години

Само така се наказват убийците. А не като тука да ги хранят в затвора и след време да ги пуснат за добро евроатлантическо поведение някои НПОта. Между другото там има ли прайдове и ЛГТБ групи ?

58

Анонимен

преди 3 години

63, точно че няма как да се случи в Америка. Най-малко мангупата ще има право и ще й осигурят адвокат. Второ, екзекуция (ако бъде осъден) ще се състои ГОДИНИ след присъдата. Ще има достатъчно време да се преразгледа и обжалва. И още 100 причини...Няма как да супоставиш едни диваци които са заседнали в 11-ти век с хора които живеят в 2020 година. Сори, опитай пак!

57

неизвестен

преди 3 години

В Иран / и въобще всички арабски страни/ няма правосъдие има само терор и диващина. Такава си е религията им,която е и начин на живот там.Радвам се ,че аз и семейството ми не живеем там и не споделяме религията им.

56

Тера

преди 3 години

Смъръното наказание е свободното притежание на огнестрелно оръжие с цел самозащита са двата фундамента, нужни на абсолютно всяко проспериращо общество. Тези са фундаментите, спиращи туморното влияние на културният релативизъм, посредством който моралът на едно общество рухва и то потъва! Справка - Норвегия, Швеция, и мн.други.

55

Анонимен

преди 3 години

"участието му смъртнососен инцидент по време на в протестите в станата" Ко каза? Ко?!

54

ВЪПРОС

преди 3 години

Ами ако това наказание се беше случило в Америка , защото в някои щати има такъв закон . . . ТОГАВА ТРЪМП КАКВО ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ?

53

Ха-ха

преди 3 години

Пропаганда и агитация?Друго си е "демократична" С.Арабия,дето ги колят за щяло и нещяло...Ама американски съюзник,нъл тъй....

52

Русенски бек

преди 3 години

"Участвал в смъртоносен инцидент" За ромът в русе дето се изгаври с журналистката можеше да пишете "участвал в смъртоносен секс по не взаимно съгласие";! Егати наглия либераст трябва да си да пишеш подобни простотии. Пак е имало съд.Такива на място трябва да ги трепят. Колко гроша са му платили МОСАД да ръга и създава провокации? В Израел освен че ги трупят на място убийците, избиват и семействата им и ем свиват с багери къщите.Това е съвсем хуманно-нали.

51

Щирлиц

преди 3 години

На запад знаят как се правят съдебни процеси.Срещу Г.Димитров,Слободан Милошевич..

50

Анонимен

преди 3 години

Във САЩ директно на улицата, като куче ще го застрелят, и тогава отива на съд при Св. Петър ... Оказа се Иран е по- голяма Демокрация :)

49

Анонимен

преди 3 години

До ДжоИ тези иззроди са първи дружки с руснаците!наш *** и той!