23

Светозар

преди 3 години

Форумци, имайте предвид още нещо, което пропускате. Голяма част от децата няма да са 6 - 7 часа в училище, а много повече. Ами занималнята, къде я забравяте ? ? Ами пътуването с училищен автобус, що не се брои ?

22

Анонимен

преди 3 години

Безмислени мерки, ама ти праскат глобата от 1000 лв ако си без маска. А детето ти ще бъде наказвано и местено в друго училище ако е без маска. Все едно е хулиган. И всички си траят обаче. Само с писане по форуми не става.

21

Василев

преди 3 години

От сега нататък всички селяни прости ще бъдат винаги с маски и в специални изолатори, защото те замърсяват околната среда и тровят обществения ред и социалната обстановка във всички страни по света!По какво ще различите един селянин *** от един нормален човек!Селянинът *** е с някакво високомерие без покритие, алчен и си мисли, че е хванал Господ за шлифера, но Великия Китайски Дракон му наби некадърното канче и му показа че нищо не става от него!За това спазвайте правилата на СЗО!Мо!ЦРУ

20

Анонимен

преди 3 години

Дали ще се спазват или не някакви безмислени мерки е все тая. Важното е, че децата ни ще станат малоyмни поради липсата на нормално образование. Но на 95% от не им дреме, защото нямат деца на тази възраст. За тях важното е някоя 80 годишна баба да не се зарзи от унучето.

19

Анонимен

преди 3 години

За какъв коронавирус говори тоя?

18

Анонимен

преди 3 години

Неадекватен си,кунчев. Сигурно трепериш от мисълта за бъдещето си.

17

Анонимен

преди 3 години

Национален предател! Продаде народа на международната мафия!

16

Анонимен

преди 3 години

Това с училището е грешка. Децата и да не са застрашени... ще разнасят вируса.Още октомври ще се откажат 100% от това решение .

15

Анонимен

преди 3 години

След тази истерия от март месец до сега, след чували, трупове и глоби, родителите НЯМАТ право да пускат децата си на училище и градина. Че щяло да се затрие образованието, че щяло да се затрие цялото министерство- МНОГО ВАЖНО!

14

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да се спазват мерки?

13

Даскал Пандо

преди 3 години

Най-разумното решение/според мен/ е онлайн обучение и тази година . Следващата/ предполага се ,че вирусът ще изчезне/ учебна година се разделя на три срока / до средата на 80-те се учеше така/ .Първият срок/до Коледа/ се затвърждава материала от тази година,втори и трети срок се преподава материала за следващата.Сигурно има и други варианти,но и този е добър.Изхождам от 42-годишния учителски опит,който имам . Важното е да запазим децата на България ЖИВИ !!!

12

Анонимен

преди 3 години

С какво ще са безопасни училищата? Никакви мерки няма да се спазват, всичко ще е на хартия. Смесени класове в часове по спорт, на школи, в часове, в закусвални и столове. И болни ще си ходят и контактни. Да споменем и едночасовия досег във всяка посока в претъпкания градски транспорт с още 70-тина поне с неясен здравен статус. Да не говорим, че масово по фирмите какрантина , при откриване на К_19 НЯМА!!!! Нито пък се тестват контактните колеги на заболелия!!! За какви мерки въобще ни говорите.

11

Анонимен

преди 3 години

Затвор!

10

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, като лъжеш вярваш ли си?Между 5 - 15 октомври ще обясняваш защо случайте са над 500 на ден!

9

До 5

преди 3 години

Ами пращайте ги в частни бе, аз съм много доволен

8

Шопо

преди 3 години

Затворихте стадионите където на открито се събират хора за два часа веднъж седмично!!! Отваряте училища,където децата са в затворено пространство 6 часа на ден, 5 дни в седмицата! На това се казва геноцид!!! Хайде оня с Жипката е *** ,ама вие сте професори,бе!

7

Анонимен

преди 3 години

Нека да "тестват" децата и като им съберат ДНК данните ще ги пуснат за онлайн обучение.Най- мазната лъжа беше, че родителите сме искали да няма онлайн обучение. Някой вярва ли още на статистики и медии?Също много брутално се смърдеше по медиите изразът "родителите нямат право на избор" дали да ходят децата на учлище. Нямаме ли право на избор? Мечтайте си и вярвайте, че сме слаби, но все някога ще грабнем винкелите!

6

Иван

преди 3 години

Прав е доктора, мерките просто не се спазват. А са елементарни.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако, ако? В БГ няма как, тук сме диви и необразовани пигмей ... никога нищо не сме спазвали

4

Анонимен

преди 3 години

не, няма да е безопасно, всички го знаем. В много училища няма топла вода, в почти всички тоалетните са под всякаква критика, хигиена нулева. Кого заблуждавате, господин Кунчев?