18

итженер

преди 3 години

Съжалявам за вас, които са ви залепили стиропор само пък ви го обясняват като саниране. Ментета . Не знам къде живеете но е някое забутано място дето го няма на картата.В големите градове на България има санирани жилищни блокове които са супер . По добри са от "новото" строителство. Проблемът на българите е завистта . Тези които не са санирани завиждат на другите.

17

гост

преди 3 години

Значи 1902 умножено по такса успех - 30% от надутата цена за саниране на сграда ... мда добре е като приход за шкафчета, дюшеци, че и за гардеробчета. Въпроса е *** : Каква обща сума е похарчена за санирането на 1902 блока. Сигурен съм, че санирането е излязло златно, като за 6 000 блокита. Новината я разбирам като самохвалба за корупция.

16

Анонимен

преди 3 години

И менр кво мъ грее тава?

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен13 блокът ни е един от първите санирани. живея в чужбина, като се върнах сега зимата, се изненадах колко е топло в стаите и как задържа топлината. това преди го нямаше. за 1 човек включващ бойлер, идр.консуматори за 1 месец платих 60 лв.ток февруари.(и маслен радиатор)

14

Мила

преди 3 години

Отново ударихте дъното с това заглавие! Хайде, научете го този български език!

13

Анонимен

преди 3 години

Измамени са хората от 1902 блока. Нека да ни кажат колко са им намелели сметките за отопление от ТЕЦ? няма да ни кажат, защото сметките им са се увеличили.

12

Анонимен

преди 3 години

Имам спомен от филм на Беряну преди поне 20 години, отнасяше се за Берлинското саниране на стари жилищни кооперации.Санирането включваше - смяна и подновяване на електрическа инсталация иВи К -тръбите.При нас е на принципа на Радой Ралин: " Г..а си с рози накичи, ***..то да не личи".Гушват разликата от козметичните външни ефекти.Това не е саниране!

11

Супер

преди 3 години

остават само 220 хиляди.Хаха.ОСТАВКА

10

!@#$

преди 3 години

Няма, просто няма по голяма кражба в съвременната българска история. Едни два милиарда и нещо просто изчезнаха!

9

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете лепенето на стиропор не е саниране, а ПРИсвояване на едни кьорави пари.

8

Анонимен

преди 3 години

Заглавието на какъв език е написано? "Санираните блокове са 1902" или "Има санирани 1902 блока", ама санираниге блока е като една гаща плява

7

Анонимен

преди 3 години

Санирането на жилищата е най-добрата енергийна независимост от руския Гулаг !

6

Анонимен

преди 3 години

Квото санирането, такова и заглавието на "статията", скръб!

5

Анонимен

преди 3 години

Неграмотност пълна още в заглавието.Българският език дава възможност да се каже'100 блокА са санирани' или 'Санираните блокОВЕ са 100'.. Но това в заглавието е грешно.

4

Анонимен

преди 3 години

След финансовите пирамиди през 90- те, инфлацията през 96-97, и фалита на КТБ, бях убеден че крадливите управляващи не могат да измислят друга крадлива схема. Но.... Измислиха - санирането

3

Анонимен

преди 3 години

Какво е саниране? Залепят стериопотини плоскости и ги замазват с някакво цементово покритие... това е толкова временно че след година две са паднали или напукали.

2

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

За 2 милиарда толкова. Следва нови 2 да се откраднат от герберугите за лепене на стиропор.

1

Анонимен

преди 3 години

Комунизогерберастите продължават да наричат облепянето на сгради със стиропор саниране. Ефект няма, но тиквата поне две шкафчинца е напълнил. Говорят че кешбека минава петдесет процента.