30

Да

преди 3 години

Има само здраво сцепление с всичко лошо от миналото !

29

Симов,осъзнай се

преди 3 години

какви са тези мижави проценти?Вижте др.Ким Чен Ун какви процентивади:гласували 99,9 %,от тях за него-99,99%(останалите не са виделибюлетините или не са разбрали какво правят в секциите).И какви са тези цифри:80 900; 80 %?Не знаете ли,че 8-мицата в Азия е фатално число,в някои хотелиняма 8-ми етаж(а 7-ми,9-ти...)или стая 8? Другия път(ако има такъв,ако несе разпаднете или не ви забранят дотогава) се поправете-гласували 120%,оттях 117 ЗА, а останалите 30 % гласували за свободен космос.

28

Това дете на

преди 3 години

социалистическата пропаганда(възприела основните методи на Гьобелс),Симов,е образец на медийната манипулация.БСП не била разделена?Малко сметки.От 80 500 членове гласуват 56%,или около 45 000 души.От тях 80% са заНинова,или около 36 000 души Те представляват 44,6 % от всички членове.Значи,Нинова печели с по-малко от половината гласове и това е велика изборнапобеда,индекс за единството на партията.Много сте единни,като ви липсвапо-голямата част,бе Симов.Сега разбирам защо не ви гледат БСТВ.

27

ноятс

преди 3 години

80% са си 80%! С машини и без машини, чесната си е чесна!

26

Анонимен

преди 3 години

Браво,*** премиер няма са стане ,но ще довърши БСП.

25

ПЕНКО

преди 3 години

Бе Си Пи ПРИЕМА ЗА СВОЙ СИМВОЛ " МАГАРЕТО " И СЕ ДОБЛИЖАВА ДО АМЕРИКАНСКАТА Д И МО КРАЦИЯ !!!!! ОБАЧЕ , "МАГАРЕТО" Е МАСКИРАНА- " КРАВА СТРЪВНИЦА " -НА "ЧЕРВЕНА " ЛИВАДА ИЛИ ЛИВАДИ !?!?!?!?!?

24

Анонимен

преди 3 години

Какъв лидер уж си избраха БСП. Др. Нинова беше в СДС а след това в БСП и открадна милиони от Техноимпекс , за което корумпето Станишев я уволни като зам. министър на икономиката. Представяте ли си да я уволни човек като Станишев какво чудо е била.

23

Анонимен

преди 3 години

Щом като медиите се занимават с антибългарската партия БСП значи сме много зле и никога няма да се оправим. Чехия, Полша и Унгария забраниха комунистическите партии и тръгнаха нагоре. България и Румъния още тъгува по Живков и Чаушеско и сме на дъното.

22

Бсп изчезва...

преди 3 години

От цялата работа съм доволен само от едно: Членската маса на БСП вече много намаля. От 1 000 000 души на 10 ноември 1989, сега е само 80 000. Това е 12-кратно намаление! За 30 години - не е лошо. А сега *** ще ги довърши.

21

Иван

преди 3 години

На този любимото му действие е да плонжира пред Нинова, за да напомня за себе си! С такива БСП върви към залез!

20

Анонимен

преди 3 години

Тия още ли ги има ...?На избори ДПС ще имат повече гласове

19

ЦРУ

преди 3 години

БСП ще стане "НОРМАЛНА " партия.когато печели на парл. избори - 5-6 % (както в другите бивши соц стране ) . А "НАШАТА ПАРТИЯ " БСП ...ще бъде в опозиция ...някъде до 3 000 -ната год !

18

да ви е честита

преди 3 години

Сашо плюнката написа статия: Поне 20 причини, за да обичам Америка. Сега може да напише: Пони 30 причини, за да обичам Путин, Решетников и кака Корни от с. Крушоница

17

Анонимен

преди 3 години

За какво рзацепление говорим,тя БСП е почти умряла.

16

абв

преди 3 години

Разцепление никакво....само люспене.

15

Анонимен

преди 3 години

Победата на Нинова с над 80 процента показва ,че тези умеят да фалшифицират избори.Изводът е ,че не бива да се допуска техният човек (Радев)да организира избори,за да не се превърнем във втора Белорусия.

14

Анонимен

преди 3 години

И тия са за предпочитане пред мутрите на Тиквата!

13

Анонимен

преди 3 години

шумкари,смешни сте

12

HMLF

преди 3 години

Този хипоф*зен недорасляк едно смислено нещо не е казал. Само общи глупости, остава да обясни само квантовата теория! Не ми се мисли ако се докопат до власт тия гладни обирджии на мандри!

11

А кога

преди 3 години

Кога Нинова ще даде обяснение за огромното отрицателно число в партийната каса и кога ще върне надвзетата партийна субсидия като другите партии??????