3

Анонимен

преди 3 години

Тоя Митко е слаб в действията и силен в обещанията,но поне има приемен ден и може да се разговаря с него,нищо,че не върши работа а само обещава.От ДБ е и вероятно затова все се крие зад гърба на главният архитект,който е от ГЕРБ.Зад същия гръб се крие и кмета на община Красно село,и тя е от ДБ,но няма приемен ден и за нищо не става,не за кмет,за НИЩО!Нито има приемен ден,нито има начин да се говори с нея.Ако са такива кадрите на ДБ,които искат властта на площадите си имаме същите от ГЕРБ и сега.

2

Анонимен

преди 3 години

за чия сметка ще е Митко, ако е за данъкоплатците по-добре да си стоят тръбите, не искам с моите данъци да се прави нещо, което някой не си е свършил работата. Да се разбират строителя на пътя, комисията приела обекта и т.н.

1

Мехуро

преди 3 години

Браво Бойко, браво Борисов. Вкара ни в чакалнята за еврозоната, сега ни вкарваш и в чакалнята за мост над великата пълноводна Боянска бара - известна като малката Амазонка на Манастирски ливади. Сама така строи България и бори мафиотите и трафикантите, които ти пречат! С теб сме! Даже стоим плътно зад теб! Да илядиш ти и Юрданката ти!