49

Анонимен

преди 3 години

Ако няма вода - може!Ако има вода - също може!

48

Вуте

преди 3 години

Тамън кат дойде време за избори ще стане като в Перник. После виновни ще бъдат четирите годишни времена и Костов разбира се?

47

Пунда Мента

преди 3 години

Те вечи били изпуснали този летен сезон за ремонти. Ами да се омитат тогава. Какво са правили. Цялата държава е в небивала душа. Вместо да цвъкат фотоволтаици заскъп ток ддаим пълнят гушите да бяха залесявали мръсните крадци от Герп и присъдружните им ДПС.

46

Анонимен

преди 3 години

гората ще си отдъхне ако държавата се управлява от българи а не от мутри - бивши комунисти които служат само на чужди интересикато банкянското комунистче

45

Анонимен

преди 3 години

половината гори са изсечении продължават комбинатаза хртия в стамболийски гълта родопска гора тая дето се засаждаше 50-те години по ранодо 89 година работешесамо с дървесина само от комиабе каквото си надробиш сам никой не може дати го направи

44

Студент-лесовъд

преди 3 години

Засега само едно горско стопанство, като че ли Асеновград, води някаква символична борба против корояда. Секачите (в нашия край са сливенски роми, нашите роми са в Слив. балкан, изобщо скрита картина) няма да се хванат да залесяват и да унищожават бръмбара. Плаща им се за да сечат. Секачите нямат специално работно облекло съгл. ЕС-норми, те нямат трудови договори и застраховки и им се плаща кеш. Ако Гешев се заеме само с това Министерство, ще излеза на контрапротест, сам, и ще викам:Слава Гешев!

43

Козяк

преди 3 години

2011 год беше нанесена една лобистка поправка в Закона за гората, с която стопанисването, т.е. сеченето, беше предоставено на фирми-фантоми. Горските стопанства бяха обезправени и гората остана формално държавна собственост, но се владее от горската мафия. И те бързат! Защото има оплаквания от граждани вече до ЕК, в смисъл че унищожаването на гората е в грубо нарушение на "Зеления пакет". Така че може евентуално да се спре безогледната сеч ако се намеси Брюксел. А м-рТанева? Тя знае но е нула!

42

Пилат Понтийски

преди 3 години

За 47. Звучи така като че ли на някакво ниво вече е решено и от утре ще се почне с мероприятията? Или това е само твое лично виждане?

41

Ами

преди 3 години

Решението в дългосрочен план е да се залесява масово. Да се ограничи сеченето на гори и да се създават нови.

40

Апокалипсис сега

преди 3 години

Краят на държавата Българияя наближава - вируси, режим на водата, режим на тока, режим на парното, липса на здравеопазване, липса на образование, мръсотия и диви кучета по улиците, грабежи, убийства и изнасилвания, липса на съдебна система, липса на действаща полиция. Нооооо, за сметка на това има пътища, калпави ама ги има!

39

Пичага

преди 3 години

До АнонименА червения кмет на Перник се справяше много добре ...ха ха ха !

38

Radoslav Radoslavov

преди 3 години

Стига лъгахте хората.Варна и Бургас а както и цялото южно Черноморие имат вода до януари.Още по Коледа би трябвало да спре канчето. И каква от язовирите Ахелой и Порой,та в единият има едва 1.5 а в другия около 7 милиона кубика което нуждите за един месец на двата големи града. Няма да пиша за безхаберното изтачане на Жребчево, Копринка, и Цонево както и за качеството на водата с намалянето на водните обеми.Водния режим е неизбежен да не казвам пълно безводие. Така хора пригответе се!

37

Гарантирано от Герб

преди 3 години

Кризи навсякъде и във всичко.

36

Анонимен

преди 3 години

В природата нищо не се губи,ходиш по малка нужда и всичко по естествен път се връща в Черноморието най-вече северното..

35

House M.D.

преди 3 години

Самото черноморие едва ли. Черно море трудно ще се изпари.

34

Bbb

преди 3 години

Баба Ванга го е написала и казала по точно. Ще затваряте вода в буркани. Изсекохте горите *** мръстни.

33

аз да ви

преди 3 години

И още един проблем не е споменат в тая статия. ПОГОЛОВНОТО БЕЗКОНТРОЛНО ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ с цел износ на дървен материал и за горене. Това безумие продължава и то така като ,че техните деца няма да живеят тук....Горите задържат влагата и привличат дъждовете.....

32

Мишо

преди 3 години

Може, в България всичко може! България е страната на неограничените рушвети, ако имаш да си плащаш. А забравих да кажа, засуха братя, засуха.

31

Ямболски Цървул

преди 3 години

Може. Напълнете Черно море с ракия и ме пуснете за една седмица!

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДемек всеки ден да вали ще се вдигне с цели 36см... без да броим изпарението...