37

Анонимен

преди 3 години

До 40 АУууууу...ЩО ТАКА,БЕИзглежда , че си взел двойна доза за закуска ! Статията е за Мюнхен бе другарю Гендар Сороски

36

АУууууу...ЩО ТАКА,БЕ

преди 3 години

КАК ЩЕ СТИГНЕМ ГЕРМАНЦИТЕ СЕГА , БЕ....!СНОЩИ БЕХА САМО ЗА ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР НА ТРИЪГАЛНИКА НА ВЛАСТТА....!СРАААААААААМ......АРМЕНЕЦО.......СРААМ!ВРЪЩАЙ ПАРИТЕ !!!ПОДПИС /ЧЕРЕПА/

35

Анонимен

преди 3 години

На 99 процента от хората по света им писна да ги заниманат с този вирус.

34

Анонимен

преди 3 години

Нали забелязахте куде е най-големия брой протестиращи- в Мюнхен, столицата на немска Турция! Нищо повече няма да кажа!

33

Анонимен

преди 3 години

Китай май изпързаля целия свят. Видя се.

32

Анонимен

преди 3 години

Т'ъпаци има навсякъде...Особено в Германия. На *** му дай анархия и му гледай сеира... Германеца е същия.

31

Kubilay

преди 3 години

Франция е жалка държава с перверзен *** на чело, който Турция каза, че не взема на сериозно. Шепа въоръжени араби им разказаха играта, а те ги гониха дни по някаква магистрала, докато не ги обявиха за убити и дори им намериха личните карти. Германия е скопена държава, окупирана американска територия, която няма независима външна политика след плана Маршал. Де факто в ЕС няма независима държава след брекзит. В света има 5 държави - САЩ, Русия, Великобритания, Израел и Турция. Другото е плява.

30

Хасфалт

преди 3 години

"Мирни протести" е благоприятната мантра, която всеки самозабравил се политик повтаря до втръсване. Много им е удобна. Една шумоизолираща дограма решава цялото им причинено неудобство.

29

Христо Христов

преди 3 години

До 21Франция е велика само за франкофоните от ceло, като теб и желев.

28

Христо Христов

преди 3 години

Защото на територията между Северно море и Австрия не можеш да критикуваш правителството на големите капиталисти.Ценности.

27

Анонимен

преди 3 години

И в нашата страна всеки е свободен открито да критикува правителствени решения. Критикувайки зеленчуковите решения, ние не влияем на съдържанието на чекмеджетаСвободата да се протестира мирно не накара никого да завижда на Тикво-България.

26

АнонимеН

преди 3 години

БРАВОЗАРАДИ 10% КЕКАВИ И БОЛНИ ОСТАНАЛИТЕ 90% ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧАТ ВСЯЧЕСКИ Е ТОВА НЯМА ДА ГО БЪДЕ!100% ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА!

25

Анонимен

преди 3 години

До до европа ни казваПоздравления за коментара! Долу немския райх!

24

Анти-либераст

преди 3 години

Спящите бирени търбуси почнаха да се събуждат. Взеха им държавата изпод носовете им, напълниха я със "доктори, учители, архитекти и инженери", либерастите опорочиха най-силната икономика в света, на път са да разсипят всичко по целия свят. Тръмп ги спря обаче. И има надежда и за Германия.

23

Анонимен

преди 3 години

Значи и там се е напълнило с *** по време на локдауна.А аз си мислех, че само в България е пълно с откачалки.Изолацията атакува всички крипто параноиди и засегнатите започват да вярват, че са светещи крушки, а не мислещи хора.ТежкО ни на всички останали нормални и Бог да ни пази от тях.

22

Анонимен

преди 3 години

До 21 е за което си прав, прав си.

21

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между германски и български протест? Четири неща.1Германеца си е намерил то.пките и не му дреме от мутри.2 Германеца знае че най-голямата заплаха сега е диктатурата на техноелита като от книга на Оруел а не плешива тиква без мозък 3 Германеца знае като вземе властта какво да прави и 4 Германеца знае че спасението е в нов по-демократичен режим под народен контрол а не в реконфигуриране на дискредитирани тоталитарни ***.дали а българина нищо от това не знае и затова е на тоя хал.

20

Анонимен

преди 3 години

Франция си оплете кошницата тръгна с Гърция парти два кораба и в замяна гърците купиха 18 рафала.Сега ще правят още два кораба и гърците и кораби ще купят.Франция си е велика държава от 341-ва до ден днешен смятай колко са и ще я има и след разпада на задокенската ***

19

Анонимен

преди 3 години

По -смешното е че нашите комунисти,Дайнов и сие търсят подкрепа в точно тази Европа.Смешно и жалко!

18

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

А, Във Франция ,Жълтите йелечета са подпалили Париж, има 220 арестувани,А Реджеп Ердоган се Гаври с Макарон,Вика : * Собствената си Държава - Франция не можеш да оправиш, Тръгнал си Акъл да даваш*ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА