8

Анонимен

преди 3 години

Никаква загуба.В туй Драганово няма българи отдавна.Рай за ромеите.И не е само там...

7

Отдавна избегал

преди 3 години

Маркировки нема! Светлоотразителни предупреждаващи тела и знаци за наближаващ пешеходен коридор ич нема! Разделите на платната както с пътна маркировка така и със светлоотразяващ знак на пътното платно нема! Нема и акъл у хората дето ги правят! А за осветление 100 процентово на магиСралите и двойни ленти между градските раЗстояния ептен нема! Само дупки и прости ора тва има! Бегайте докат раздават паспорти, че след некой друг ден са ги спрели!

6

Анонимен

преди 3 години

Дай на уранготан камион и му гледай сеира! Бог да прости жертвите!

5

Христо Христов

преди 3 години

До AnonЦ. В германия тировете са забранени през уикенда... и затова и в другите държави пътуват по-малко, но не са забранени.

4

Анонимен

преди 3 години

В нормалните държави тежкотоварните автомобили не вървят през населените места.Но в Тик воландия, държавата на опоскания асфалт, нямаме дори нормални пътища, нищо че главният уличник все с тях парадира.

3

We

преди 3 години

Ами така ще е. На тази територия тираджиите гледат да отхвърлят някой километър. В Европа в събота и неделя са на ТИР паркинзи. Но тук си карат щото няма инфраструктура.

2

Анонимен

преди 3 години

А една крадлива тиква обикаля с джипа и инспектира ли инспектира! Ако го питате всичко е топ! Хората си измират по перфектите пътища от скука!

1

Анонимен

преди 3 години

ТИР-ът да върви в затвора за 20 години!