413

Анонимен

преди 3 години

Радев е голям българин и моят президент!Оставка на мутрите!

412

Анонимен

преди 3 години

Край на сладката държавна работа ...От утре ще се състезавате с нас, завършилите чуждестранни университети ...Ще трябва да учите от къде се включва компютъра и какво е това уорд ...Да ви видим калинки ...*** сте като *** ...Ама защо да обиждам галошите ...

411

Анонимен

преди 3 години

До гербавите ***, Надявам се да сте захлебили с някой апартамент или къща, а не да си пишете ей така ...Защото ако сте *** и нищо не сте заквасили, ще еи останат по 50 стотинки за пост ...ЕП се отрекоха от толупа ...ЕК не смее да се отрече официално ...Туск бяга и не ще да чуе за банкянския *** ...САЩ написаха доклад за "ендемичната" корупция ...А Каталуния мълчи, защото са хванали нереза за топките и не знаят на кого точно да го предадат ...Вие къде ще се скриете ...

410

Анонимен

преди 3 години

Винаги са ме притеснявали хора, които си позволяват да говорят ''от името на народа'' ...комунистите убиваха и грабеха от името на народа и виждаме докъде я докараха.

409

Анонимен

преди 3 години

Гешев не е избран от народа.Народа няма как да му иска оставка--------Народът може да иска оставката на ВСЕКИ.

408

Аз

преди 3 години

Този човек води постоянно монолози.

407

до 469

преди 3 години

Много хора се питат защо се напъва за 2 оставки. Елементарно, Уотсън. Иска 2 оставки на килограм, за да не получи нито една. Или с др. думи-иска 2, та случайно ако Борисов кандиса и даде оставка-да има за какво още да правят измислени протести. Гешев не е избран от народа.Народа няма как да му иска оставка. За това така е категорично, че оставки няма да има.Цялата дандания е да се събере енергията на недоволни хора и да се канализира в нова партия на Радев.За това е всичко.Няма да му мине номера

406

Анонимен

преди 3 години

Ба хтии гадния тип. След половин година има избори. За какво се напъ2агв за оставки? Кой има полза?каква е кирията да има предсрочни? Нещо мътно има.Неможе след 6 месеца да има избори и да искаш служебен кабинет спрени фондове и глупости? Какво иска шапката?

405

Анонимен

преди 3 години

Иска ми се на Радев служебен кабинет. Няма да ми се получи. Изборите ще са март. Може да си поплаче ако иска.

404

Анонимен

преди 3 години

Г-н Радев сменете си съветниците! Най-добронамерено Ви пиша. Цялата пу.мия върху Вас отчасти се излиза заради това, че сте заобиколен от нечисти хора. Всички ги видяха кои са те и в какво са забъркани. Променете нещо в стила си на говорене. Не може с такъв тон да продължите напред. Народа не е казарма. Имате дрон. Това е чудесен начин да пуснете дрона над протеста всяка вечер. Тази вечер бяха 150човека. На 10.09 бяха 6000 с полицаите и журналистите.Намерете си екип да изчисли колко % са това :)

403

Голям лицемер

преди 3 години

Добре бори мафията Радев на парти в Правец в хотела на Златев и на маса с Гергов и Лечева !

402

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Ако сте забелязали,Гешев нищо не говори за Президента.Той проста чака на Радев да му свърши мандата и........шат на патката главата !

401

Е

преди 3 години

Гати лицемера съскащ !

400

Batman

преди 3 години

Радев трябва да ходи на съд за държавна измяна. А това, че е военен - значи военен съд. Отровното трио - за тероризъм и подривна дейност, провокации и подканване към бунтове и безредици! Това са нарушения на закона - тия хора трябва да бъдат подведени под отговорност!

399

Анонимен

преди 3 години

Престъпната партия герб ще бъде забранена!

398

Анонимен

преди 3 години

Герберастки ***, Тиквата от чекмеджето ли ви плаща?

397

Е

преди 3 години

Колко пъти Бойко ти предложи да седнете дасе разберете, а ти само гургулюкаше като надут пуяк (слагам 'като' само за благозвучие) !

396

Е

преди 3 години

То времето за диалог докато течеше , ти пак само монолози плещеше !

395

бай грую

преди 3 години

До 449. А това, че фигурантът донесе невиждано разделение и омраза между хората чия отговорност е бе, тарикат?

394

Анонимен

преди 3 години

надеждите на България са свързани с лайнометите от президенството!