39

И.Б.

преди 3 години

Г-н Джонсън отново се проявява като политически ***. Време е да осъзнае, че Англия не е колонизаторска държава и че не може да има правата на членка на ЕС, след като е излязла от Съюза. Трудно е на губещият да спазва договори, подписани от самия него.

38

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, сега като излезе кралството от ЕС и като завалят едни оферти от УСА, Канада, Австралия, Тамбукту и всички бивши колонии към кралството да търгуват безмитно и изгодно за кралството, ще се чудят на кого първи да услужат.

37

Анонимен

преди 3 години

До 20И какво ни пука? Англичаните са бита карта и не са никакъв фактор никъде освен в съзнанието на диемаджиите, гледащи низшата лига....Щом не ти пука не пиши по техен адрес иначе покачваш точно обратното, а на англичаните акъл не можеш да даваш тъй като си обзет до кокъл от балканския синдром на "мъдростта"!

36

Анонимен

преди 3 години

До 26Жалко за всичките ни деди които са си давали живота за да ни има днес нас на картата на света......Не забравяй да поблагодариш на българските "родолюбци" за погазената памет на дедите за които пишеш! Определено повечето българи в България нямате акъл и за пинсета за да се досетите кой реално ви потъпква и гази! Кога ли ще се събудите за да проумеете че *** е във вас а не отвън или навън????????

35

Анонимен

преди 3 години

До маймуни английски 30Северна Ирландия не иска да е част от обединеното кралство!Кой ли пък пита българските хронични лайнюювеее от БКП_Лайнярияяя, никой не ви бръсне дори и за маймуни.:)))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Англия е един от стожерите на либерастията тя там е измислена.....Англия е една от най-културните държави на света за разлика от БКП_Лайнарияяяя наситена с потомствени и традиционни български хронични ганюювеее и говнювее до гроб! :)))))))))))))

33

Анонимен

преди 3 години

До Дръжте ме, ще пръдна........но на маййма си в устата по типично български тертип! :))))Това го умеете повечето български лайниуювеее без никакви морални спирачки! :))))))))))))

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Знаем знаем и вместо да се борите за своя род предпочитате да избягате като мишки като стане напечено. Много мъжко поведение. Знаем ви. Жалко за всичките ни деди които са си давали живота за да ни има днес нас на картата на света......За българските хронични ганиуювеее и говниуювеее не се боря докато не поумнеят! :))))))))))))))

31

Дръжте ме, ще пръдна

преди 3 години

*** пак е излязъл да весели народа.И правилно. Понеже Британската Империя е по-голяма от ЕС и бившия СССР, нали така, мистър Джонсън? Муа, ха, ха, ха, хаааа...

30

Анонимен

преди 3 години

Баси, в интересите ми е, да гътна комшуто, щот видиш ли жена му готино гълта, кво да правя?..м... Сетих се, МАЙНАТА ИМ НА ЗАКОНИТЕ!!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Англия е един от стожерите на либерастията тя там е измислена.

28

Анонимен

преди 3 години

Айде де, то дай да угодим на всички сепаратисти.Македонските сепаратисти откъснаха парче България,утре и кърджали може да иска "независимост". А Кюрдите в турция що не им помагате да "скъсат". Като не им харесва на ирландците - чемадан, вокзал и да заминават в Европа. Това са поредните либерастодемократски пръдни да отслабят Англия, да създават проблем от яд че не върви по либерасткия път. Дано Джонсън ви прати в затвора всички либерастки продажници.

27

маймуни английски

преди 3 години

Северна Ирландия не иска да е част от обединеното кралство! Ако искаха техните избрани парламетарни членове щяха да седят в Лондон. От 25г северно ирландски парламентарен член не е стъпвал в парламента на обединеното кралство. Колко по-ясно да ви кажат, че не могат да ви гледат в Белфаст? Крайно време е Северна Ирландия да получи правото, което получи Шотландия през 2014 да проведат референдум дали искат да останат част от *** ви кралство! Що все ги блокирате тия опити за референдум?

26

@

преди 3 години

До АнонименДа, крайно време е да се обедини! Само дето трябва отново да е под Британска знаме, обединени острови!

25

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е Ирландия да се обедени отново като държава

24

ЦИНИК

преди 3 години

Мислете му гражданята.Ко спрат банкоматите и затворът дюкяните ко жа ядете ба? Ниа на селу сме си добре.Произвеждаме си сичко.Вия му мислете.

23

Анонимен

преди 3 години

Знаем знаем и вместо да се борите за своя род предпочитате да избягате като мишки като стане напечено. Много мъжко поведение. Знаем ви. Жалко за всичките ни деди които са си давали живота за да ни има днес нас на картата на света.

22

Анонимен

преди 3 години

До 25Знаем, знаем, когато някой каже чистата истина за състоянието на повечето българи в България веднага бива маркиран като родомразец или предател. Това е доста остарял и недодялан защитен механизъм, а който успее да го прескочи - печели!

21

До 21

преди 3 години

Ми живеете си кво си губите времето по форумите да оплювате колко били прости българите. Даже какво си го губите и да четете новини за България. Вие нали излязохте от дупката. Ние тука само ви завиждаме колко сте знаещи и можещи ;) за това се закачаме с вас.:) А иначе на всеки му е ясно колко интелектуално е развит човек щом говори срещу рода и корените си. Явно ти си най-умния от родата все пак гледам можеш да пишеш.

20

Анонимен

преди 3 години

Нгличаните са пичоуе и са готини аз им се радвам.