47

Баи

преди 3 години

Бог да закриля дечицата дано няма сериозно болни или починалиВ бьлгария човешкият живот не стои на дневен ред

46

Учител

преди 3 години

Анонимнико 34/43,би ли обяснил подтекста? Защото текстът е ясен, нарича се "прав текст". За гените няма да споря - очевидно не са читави, макар да си обучаван традиционно. И пак питам - ти, като си болен, работиш ли или си взимаш болничен? Дано да загрееш какво имам предвид.

45

Анонимен

преди 3 години

новата .Палестина....

44

Анонимен

преди 3 години

маааааааааа, срам и страх.

43

Анонимен

преди 3 години

До УчителЗа учител доста бавно загряваш - нито схвана текста, нито подтекста.Което показва, че и традиционното обучение не дава читаво поколение, щом гените ги няма.

42

Учител

преди 3 години

До Анонимник 34"При дистанционното обучение учителите дори и болни ще си вършат работата."А, няма проблем - учителите не сме хора, ако трябва и болни, и умрели ще си вършим работата, защото има дефицит на педагози. Само си пропуснал да дадеш мнение дали и болните деца ще продължават да учат при дистан;ионно обучение. Апропо, ти като боледуваш, работиш ли или си в болнични?

41

Торбалан

преди 3 години

А помощи за мен за безработица няма ли да има от държавата?Нещо като схемата 60/40?Не мога да си продам чувалите...

40

Анонимен

преди 3 години

Карикатура такава !

39

Анонимен

преди 3 години

Ако детето ми не си сложи маска щели да го накажат. Алоууу, детето ми не е престъпник! Престъпниците са в парламента. Ние не сме опитни мишки на некадърн самозабравили се управляващи..

38

Мама

преди 3 години

Моето лично мнение и притеснение е че с тръгване на училище до две седмици принудително всички ще сме под карантина. Правителството не може да си позволи да наложи мерките от преди няколко месеца и сега с помощта на учениците ще го направи.Аз искам да имам право на избор да ходят или да не ходят децата ми на училище. Подлудуха народа... Човек да го е страх да отиде на лекар ако се почувства зле щото ьДиагнозата е ясна КОРОНА...

37

Анонимен

преди 3 години

Ми ще има тук-там загинали, както ги наричате.

36

хм

преди 3 години

Трябва супер строг контрол - мисия невъзможна! А ако се спазва, дали ще остане време за учене?

35

Анонимен

преди 3 години

Никакви извънкласни занимания - проекти, екскурзии, тържества, консултации ...

34

Анонимен

преди 3 години

При дистанционното обучение учителите дори и болни ще си вършат работата.

33

декларация

преди 3 години

Най-разумно ще е да има избор на родителите. С подписана декларация родител да заяви, че иска дистанционно обучение, ако е осигурил условията.Затова в училище трябва часовете да приключват рано и преподавателите да продължат в къши да работят.

32

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах на каква база е тази препроръка? Мерките са само на хартия. Все така няма лекари в болниците. Ваксината дори да се изобрети ще дойде последно при нас. Нали се зещате, че всеки ще иска да я купи - за нас и за Мианмар по едно и сушо време ще дойде. Така че пак питам на каква база са препоръките? Колективен имунитет ли гоним?

31

Феминистът

преди 3 години

Баловете на младите хора през юни допринесли за увеличение на заразените. А училищата на младите хора от 15 септември няма ли да разболеят техните баби и дядовци през ноември?Тези хора от щаба вече не знаят какво да говорят.

30

Анонимен

преди 3 години

Добър директор ли? *Нема таквоз жиотно!*Та събрания ли, съвети ли , родителски срещи ли - все тълпи ...

29

Феминистът

преди 3 години

Сега пък се прави нескопосана причинна връзка между юнските балове и нощни клубове и сегашното увеличение на заразените. Че и се парадира с точни цифри - още само две седмици по-дълго затваряне трябвало. Просто ни се подхвърля поредният блъф и ни се вменява виновност с цел манипулация.

28

Анонимен

преди 3 години

Сичко е пунт и пластика, статистиката се фалшифицира.