14

Анонимен

преди 3 години

Отнемане на колата /за погасяване на глобите/ и книжката и изгонване от България без право да влиза повече тук.

13

Анонимен

преди 3 години

Само яки глоби дисциплинират българина. Всичките тарикати които по Струма ти мигат че не могат да карат с 200, влязат ли в Гърция са с 20 под ограничението. Гърците ни питат ние българите защо караме толкова бавно?

12

д-р Дрегер

преди 3 години

Препоръка към КАТ: пратете 7 на проверовъчен изпит.Купил си е книжката.

11

Анонимен

преди 3 години

И като му отнеметекнижката ще спре да ксра така ли? Явбо не му пука на турчина, за такивабърз съд и затвор 2г.Затягайте пиложението че вижте в Айтос какви ги вършат дрогираните.Държавата се разпада, аз полиция в Пловдив по улиците не съм виждал.

10

Хмм

преди 3 години

Много странно колко лудо трябва да караш. Не е като да карам по правилника но нямам ни един акт или фиш..... 100% трябва да му вземат книжката и да постои в една стая 2 на 2 метра, няколко месеца

9

Идеалист

преди 3 години

Какво значи, да дължиш толкова много глоби. Властите нямат ли компютри и да проверяват кой колко дължи и да бъдат потърцени на адресът им, на местоработата му. Все едно, че този човек е нелегален или живее по птикритие. Иначе щели да търсят и издирят, кой е скрил под храстите две счупени плочки в парка до жълтите плочки. Или всико е измишльотина на мисирките!

8

КАТ Сунгурларе

преди 3 години

На бас, че всеки ден минава по някой път, за който не знае, че има камера

7

Да да

преди 3 години

Стига сте гонили шофьорите а вижте пешеходците какви ги вършат!При секция зелено надясно и пешеходците имат зелено, вместо да се изнесат бързо те демонстративно и нагло се влачат, минава едва една кола, което е предпоставка за произшествие!Другото е че пресичат навсякъде където им падне и си мислят, че навсякъде са с предимство и шофьора едва ли не трябва да слезе и да им целува ръка!Затова вземете мерки за тях! Аз имам лекарство за тях - метровка къдрово арматурно желязо!

6

Анонимен

преди 3 години

Само реален затвор, всичко друго ще доведе до НИЩО

5

Тито

преди 3 години

Да не е шофьор на НСО? Познавах един такъв, който не знаеше правилника, но пък умираше от кеф като пусне сините буркани...

4

Анонимен

преди 3 години

В КАТ нЕмат ли компютри не се ли вкарват нарушеията на всеки водач, защо до сега не са си свършили работа, ако не бяха го спипали щеше да си кара, така ли???

3

Анонимен

преди 3 години

Само така!И не 12 месеца.....12 години на трупчета. Утре този "юнак" ще сгази дете и ще бъде късно за наказания.

2

Да му

преди 3 години

Конфискуват колата и наложат запор на дома му, ако има такъв. И да го сложат в една килия с Тити Папазов.

1

Анонимен

преди 3 години

И като няма една стотинка какво ще му вземат и чрез какви способи ще му забранят утре да се качи пак да кара и да направи катастрофа със жертви ? Единственият начин е да влизат в затвора такива.