168

ТЕНДЕНЦИЯТА В БСП:

преди 3 години

"КОНТРАБАНДИСТИТЕ" СИ ОТИВАТ--ОСТАВАТ САМО "ПРИВАТИЗАТОРИТЕ".... И ДОСТАВЧИЦИТЕ НА СКРАП!!!!

167

Анонимен

преди 3 години

И тия са едно котило като котилото ГЕРБ.

166

Гръбнакът на Мафията

преди 3 години

Терористичната партия бесепе,лакома за власт.Никога повече Мафията на власт!Никога повече БСП.Стига ми веднъж да бъда милионер по бесепарски-жанвиденовски.Един хляб 5000 лв.Никога повече милионерска мизерия с бесепарите.

165

Анонимен

преди 3 години

В филмът на В.Карамфилов/Въргала/ ,,Шменти Капели'',точно ей тези им викаха ,,Хайлазите'' които обираха мандрите и жандарите ги търсеха за золуми по селата,а после след 9-ти,станаха министри и генерали.

164

Анти-либераст

преди 3 години

Комунистите СА терористи!

163

Анонимен

преди 3 години

Само мазни комунистиески изчадия на снимките. България не е виждала по-голям срам от комунизма и тези простовати сел...яндури, синчета/щерки на обирачи на мандри.

162

Анонимен

преди 3 години

До 173 Пази Боже!Без БСП,ГЕРП, ДСП - само нови партии без стари комунисти!

161

аде Цецо от кои е

преди 3 години

след като Борката загуби битката с Народа,на БСП се пада ужасно тежката задача не само да изрита от редиците си капиталистрите с червена книжка,но и да надделее над капиталистите със зелено, защото през последните 10-15години парите дадени от Унията директно бяха вляни в избрани фирми,структури и личности.Трудно ще бъде със Сърп и Чук да се разбият позициите на офшвористите.Ако в БСП има работещи в полицейските и прокурорски структури донякъде нещатата ще грейнат иначе след 8-10 месеца ГЕРБ ???

160

го гоу гоу КН

преди 3 години

не само се наложи. Нинова има огромния шанс да оглави националната левица и да бъде издигната за Премиер на Република България.

159

Анонимен

преди 3 години

нинова направи първа тренировка за "честни избори" .ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ( НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ) ПАРТИИ !!!ИМПИЙЧМЪНТ ЗА РАДЕВ!!!НОВА КОНСТИТУЦИЯ - ЗА ДА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ДА ЗАСТАВАТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА!

158

Нинова се наложи!

преди 3 години

БСП постави Точка Първа от Новата Конституция.Т.1. Мажоритарно избиране от Президент до Парламент.и друго Те декларират Мажоритарното си мнозинство в тяхната партия.Те официялизират редовните си членове.Те показват на всички партии с с колко гласа ще разполагат в следващите избори за премахване на ГЕРБТова е. Толкоз за Корнелия. Може да е логично някак си по женски - ама е вярно. Нинова се наложи!

157

Деса Простакеса

преди 3 години

Курнелчето ще спечели. След 2 мин. чакам резултата.

156

Анонимен

преди 3 години

Ах как ни липсва Гешев- Никола Гешев!

155

Анонимен

преди 3 години

Бесепари,застанете зад Нинова или който и да е председател,обединете се с останалите леви,зелени и центриски партии и бъдете задружни!Дано Господ да ви е на помощ,защото май устроиха капан за България и БСП е единсвената останала светлинка в тунела.

154

Анонимен

преди 3 години

БСП е най-българската партия,останалите никога не са мислили за България и населението,а за търбусите си!

153

урни, бюлетини,

преди 3 години

Кой плаща тоя масраф?Кога гътнаха Станишката пак така ли беше?

152

Светло бъдеще

преди 3 години

Големи злобари пишат тука, но нищо, защото е като ден ясно, че именно Нинова е бъдещият достоен и честен ръководител на БСП и Премиер! Скоро ще има Оставка на бандитите, а след това ще се устремим към нов живот, най-сетне!

151

ехх мечти

преди 3 години

Така както гледам са снимани на един фон, представям си ги пред енда сиво-бяла стена наредени четиримата. Само да има как да сменим на фотографа апарата с един калашпник и много проблеми в тая държава щяха да се решат за 2-3 сек.

150

Анонимен

преди 3 години

Кандидатите имат ли извън брачни връзки както президента в момента? Ако нямат извънбрачни връзки с жена пилот както Радев -много са закъсали xD

149

Кучкар

преди 3 години

Изберете Кирцата, само той може да довърши тази квази соц партия хахахахах.