19

...

преди 3 години

Що се харчи народна пара, за издирването на някой си. Ми направо да го хващат оня за гърлото, да го тръшкат в земята и да го питат де го е закарал. Ко ша ми обикалят поляните като изоглави? И колко е важен тоя янек, че вече не знам си колко време, цялата полиция от няколко области го търси. И за ко го търси, то е ясно че не е между живите. Кат му намерят трупа ко ше напраят - нищо. Ще го обявят за мъртъв и толкова. Юрнали се 300 куки по поляните и вече "Ама търсим го". Да, той скрит в землянка

18

мхм

преди 3 години

Тоя явно е ползвал само спирачки, не знае за ретардър-а. Лошото е че е нааркоман а се качил на камион. Изби народа дет се вика. А тая дет изгоряла - ква пумпалка беше. Цялото търговище я знаят. Тя като полито и мама жени. Известни са.Са мама жени и щерка поли, трябва да поемат всичките момци. Ама те поемт, могат си го. Дори мисля че елиминираха конкуренцията с тоя камион.

17

Анонимен

преди 3 години

Тестовете за дрога нямат нищо общо с дрегер теста бе, умници! Не дава моментна концентрация, а улавя следи от дрогоподобни субстанции, които може да си взимал преди седмица. Това е подобно на тестовете за допинг - ял си някакво хапче и теста показва допинг. Това са само бомбастични заглавия, нищо повече.

16

дааааааааааааааааааа

преди 3 години

Шофьор на тир- ДРОГИРАН нямям ДУМИ Пребил 100 човека А кажете с какво да го накажа ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа- ИЗГАРЯМ му книжката за цяп живот

15

Анонимен

преди 3 години

Като няма КАТ а идват само да констатират така ще е ... оставкааа

14

До 15

преди 3 години

Ок, според твоята логика, Бойко не става, комунистите същите, аз предлагам ти да управляваш, ако можеш да си напишеш 3те имена без грешка, ок.

13

нъл тъй

преди 3 години

До ВладоТой е на 51 години, но може до миналата година да е работил като оберкелнер.

12

До Воп

преди 3 години

Плашиш гаргите. Едно време комунистите по същия начин след 10 ноември разтягаха как нямало кой да управлява след тях, понеже те били построили всичко и компетентни, а всички други нямали представа. Твоят Бойко като дойде от охранителната си фирма, белким е знаел какви ги върши. Незаменими няма. А на Доган думата се чува при всички управления. И това не е лошо. Поне не е слабоумник и *** като много други.

11

Bon

преди 3 години

Бойко и Гешев са виновни. Тръгнали зомбита та да стачкуват, а замислят ли се самите те какво представляват, колко са учили, колко са образовани, какви умения и познания имат, пълна простотия. Не, че Бойко е супер, но имате ли 3 грама мозък да се замислите, кой идва след него, ще ви кажа, Корнела и Доган, ха честито, дано сте доволни и щастливи при тях. И си спомнете колко пъти самите те фалираха тази държава.

10

Анонимен

преди 3 години

Шофьора се казва Кольо Иванов от Несебър.

9

Анонимен

преди 3 години

Не се казва националността на тираджията. И от къде си е намерил амфетамини. Ужас е тая катастрофа. А жената, която е изгоряла, просто трагедия. Съболезнования на роднините й, друго няма какво да се каже. Мир на душата й, съжалявам че е станала поредната жертва на войната по пътищата и на пълното безхаберие на КАТ. Вчера докато карах поне двама бързация изпреварваха на зигзаг през трите ленти на околовръстното с над 100км/ч просто защото могат. И защото няма кой да ги накаже.

8

Владо

преди 3 години

При спускане по наклон с товар, трябва да се използва ниска предавка. По този начин двигателя играе ролята на моторна спирачка. Спуска ли се на висока предавка и държейки крака на спирачката, спирачките прегряват и блокират. Това би трябвало да го знае шофьора на 51г е все пак

7

Granik

преди 3 години

Жената от удара ли е починала или от пгъня.? Защото второто е ужас,защо не са я извадили от автомобила ?

6

зяпач

преди 3 години

Нищо друго освен ефективна присъда.

5

Анонимен

преди 3 години

Защитата ще пледиратехническа неизправност и отказали спирачки.Следва 1 г условно.ХА-ХА

4

Станчо

преди 3 години

3 г. Условно с 5 г. изпитателен срок. Сурово наказание го очаква

3

Анонимен

преди 3 години

Познавайки смешната ни съдебна система, сигурно до 5 години ще е на свобода.

2

Анонимен

преди 3 години

do 3явно е индоевропеец, щом не казват

1

bg smeshki

преди 3 години

тоя се надрусал яко а тръгнал тир да кара ! големи оптимисти имало у БГ-то ...