5

Анонимен

преди 3 години

Едно време захар се е слагала повече, защото не е имало плътно затварящи се съдове, буркани. Сега въобще не е нужна такава концентрация, за да се запази плодът от разваляне. а първото условие за добро консервиране е здрав плод, окапалите смокини не стават.Поредният материал за отбиване на номера.

4

Assen4o

преди 3 години

към2. Бравос. По магазините няма обаче ракия от смокини. Само узо. Между другото узо върви със пресни смокини за мезе. Обаче се напиваш супер бързо.

3

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая захар - това е една от най-големите причини за наднормено тегло, диабет, ракови заболявания и какво ли не.По-добре изяще плодовете както са си натурални, а ако искате да ги запазите за зимата си има методи за сушене.

2

Анонимен

преди 3 години

рецептата е почти точна, но 5кг смокини се слага 1кг захар с 3л вода , това се умножава по 20, залага се в бидон и се записва час на казана за след 7-8 дни

1

ЕЕЕЕЕ

преди 3 години

Покажете малко подкрепа към ПП ГЕРБ!За какво ви плащат?!?!Какви са тези смокини, пуснете нещо с тиква!