24

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е че като те спрат от ДАИ, първо те питат как си с килограмите и ако в отговор се появят едни 200-300 лв си прибират кантара .

23

Комунист

преди 3 години

Врьщайте Тошо

22

Анонимен

преди 3 години

Частниците скапват пътищата с претоварените си дъргели, после обществото страда и плаща ремонтите. Отделно като тоя правят убийства на невинни хора. В Щатите навсякъде има кантари и глобяват жестоко.

21

Сата НАТО

преди 3 години

Естествено, първата работа на прокурора е да обвини шофьора и после да си получи пликчето с пари от чорбаджията.

20

Сата НАТО

преди 3 години

Как разбра, че е дрогирано го ведо, много ми е интересно? Не се ли научихте, че тестовете за дрога не са като дрегера? Това реагира на един куп медикаменти, които може да си взимал преди седмица.

19

Bon

преди 3 години

Бойко и Гешев са виновни отново нали. Дрогирано *** с 4 завършен клас се качило на ТИР. Ама иначе стачкувам, защото ние сме перфектни. Айде тогава получете си Корнела и Доган и живейте щастливо. Но преди това спомнете си това лято, колко пъти ходихте на почивка?

18

Анонимен

преди 3 години

Проблема в България не са ни политиците, проблема е в обществото, хората просто не стават. Трябва ни време да узреем като нация и да еволюираме като истински европейци.

17

Анонимен

преди 3 години

Водача на камиона е дал положителен тест за метамфетамини , поредното надрусано камикадзе

16

Далече, далече

преди 3 години

Корупция, измами, тарикатлъци и масово неспазване на законите... после се чудим... ама защо се случват такива неща всеки ден. Една от причините хората масово да напускат страната е именно това беззаконие. Аз го направих с моето семейство преди 15г., като гледам сега нищо, ама нищо не е и мръднало даже. Да не е лесно и навън, но като слушам и гледам какво се случва у нас всеки ден, веднага спирам и да си помислям дали съм взел правилното решение преди години. Жалко.

15

Ф.С.В.

преди 3 години

бил съм в Пристанището над 7 г - Гледал съм на кантарите на Тировете какво става- Селските Гондоли направо пращят -стържат на метал и са изкривени -Тонажа на допустими 30 тона е над 45 тона -гумите ще им се пръснат -Таралясника едвам качва кантара! Имаше случай-един му се отключи "царският болт' и 2 часа не можа да махне ремаркето от кантара -ДАИ е инспекцията която трябва да следи тези работи -Но ДАИ е такава корупция -Колко Шефа на ДАИ бяха хванати с подкуп?? ДАИ е нещо като ИАРА -само че в п

14

дгд

преди 3 години

така е, като всичко е менте в тая държава, включително и техническите прегледи!

13

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО Р 14--ФАКТЪТ ЧЕ ПИША ТОВА -ЗНАЧИ ЗНАМ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБЕ -СМОТАН- ИМАЛ СЪМ И ИМОТИ ТАМ В АЙТОС- ОТ АВТОГАРАТА ПОСОКА КЪМ КРЪГОВОТО Е- САМО НАДОЛНИЩЕ !! ТИРЪТ ОЩЕ ПРЕДИ АВТОГАРАТА Е НЯМАЛ СПИРАЧКИ -ДАЛИ КОМПРЕСОР ДАЛИ МЕХАНИЧНИ ПРОБЛЕМИ СЪС СПИРАЧКИТЕ- ПОСЛЕ СЕ Е СПУСНАЛ НАДОЛУ И ТОВА Е! МОЖЕШЕ ДА СЕ ЗАБИЕ В НЯКОЕ ДЪРВО И ДА СПРЕ- НО ШОФЬОРЪТ Е НЯМАЛ ТАКАВА ГОТОВНОСТ ЗА САМОЖЕРТВА!!

12

Ф.С.В.

преди 3 години

НЯМА ЗЪРНОВОЗ КОЙТО ДА НЕ Е ПРЕТОВАРЕН С 40 -45 ТОНА ЗЪРНО!! ДАЙ СПИ КАКТО ВИНАГИ -ВСЕ ПАК ГЕРБ НИ УПРАВЛЯВА!! 99% ОТ ГОНДОЛИТЕ СА ПРЕТОВАРЕНИ ОЩЕ 50% ОТ МАКСИМАЛНИЯТ ТОВАР!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Странна катастрофа. Жалко за жената.

10

До 2

преди 3 години

И какво? Ако тойотата не беше био, жената щеше да е жива???Къде ви намират такива капацитети, дето за всичко имате мнение.Карай си магарешката каруца и много не се бъркай магарето как ще кара.

9

Анонимен

преди 3 години

Пак ли стари мантинели со виновни бе разбирачи?

8

Да не спорим

преди 3 години

За причините - камионът вероятно едва-едва е доближил кръстовище.....почти спрял!!!

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПо-скоро е жител на град Несебър,гражданин на България може да е или като субект.

6

Анонимен

преди 3 години

Младо момиче жалко.

5

Анонимен

преди 3 години

Айтос вече става опасна зона,неотдавна и свещеник убиха там!