24

Анонимен

преди 3 години

Какво правим, когато 1 милиард бедни араби и африканци поискат да дойдат в ЕС? Това не е помощ, а самоунищожение. Тези хора не идват за да се интегрират и да работят, уважавайки държавата в която са пристигнали. Те идват да ИСКАТ.

23

Анонимен

преди 3 години

Гърците поне имат кораби,да ги товарят и направо да ги разтоварят на германския бряг на Северно море.Меркел ханъм да им бере грижата.

22

JAGUARES DE CORDOBA

преди 3 години

до 22:това е така но Китайците не са Будисти... от 1,5 милиарда Китайци едва 200-250 милиона са Будистите..... като цяло Китайците са от много религии(дори има и Муслими сред тях) но повечето от тях са Даоисти или нерелигиозни(според канона на партията) Будисти са в Континентална Югоизточна Азия!!!!

21

Напълват се гръцките

преди 3 години

острови край Турция с мигранти.Няма как да ги върнеш,турците не ги взематобратно въпреки споразуменията,не искаш да ги пращаш другаде по териториятаси,западът,който ги е излъгал да тръгват не ги иска.Остават на островите,ставатжители и след 20 години-мнозинство,което иска самоуправление,а следтова-обединение с общата по религия Турция.И гръцките острови ставаттурски.Няма защита от ЕС,САЩ.Спасение-гърците канят китайци и им даватжителство по островите.По-добре Буда,отколкото оня с чалмата.

20

Ф.С.В.

преди 3 години

До Интересен методима логика в твоите думи -дано мангустанците не се "Усетят"

19

Интересен метод

преди 3 години

палиш лагера,става негоден за живеене и искаш да те преместят някъде,напо-хубаво място.Нашите шведи сигурно скоро ще го възприемат.Палишгетото,пречиш да го угасят и искаш да те настанят,къде?Има празни хотелипо морето.Викат западни ТВ,милозлива водеща *** Салич,ревете пред тяхи хоп-вече сте в хотел.Ревете,че няма какво да ядете и хоп-ол инклузив.Ревте,че нямате работа,не че можете да вършите нещо освен "бране"иразмножаване и хоп-на ви пари без работа.Защо да се асоциирате?БравоНПО-та.

18

Ф.С.В.

преди 3 години

В бГ АКО СЕ ПОЯВИ НЯКОЕ НПО КАКТО В ГЕРМАНИЯ - С НАДПИСИ НА ПЛОЩАДА -ЕЛАТЕ НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ!! - МОГА ДА ВИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ИМА ТАКИВА ЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ -ЧЕ ЩЕ ХВЪРЧАТ КАМЪНИ!!! БЪЛГАРИНЪТ МОЖЕ ДА Е ТЪРПЕЛИВ -НО НА ТАКАВА ТЕМАТИКА Е -ЗВЯР!!! ДОРИ ИНДИАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ПРИШЪЛЦИ!!

17

Купища НПО-та

преди 3 години

особено нидерландски,американски,немски плачат за мигрантите.Лошо еположението им,това е вярно.НПО-тата и ислямски организации подкрепятмиграцията,виждат в нея лост за завоюване на нови територии.Вместо даорганизизрат някъде (в Африка)лагери,НПО-тата,имащи огромно влияние взападните демокрации,рекетират крайбрежните държави да ги приемат.Заплашват с икономически и политически санкции."Ела ми на гости,да те заведау съседа,да видиш как посреща".Възбудиха миграцията и я оставиха без контрол.

16

JAGUARES DE CORDOBA

преди 3 години

до 13:Гърците не са бели а са Семити също като Евреите и Арабите

15

Ф.С.В.

преди 3 години

НАПРЕЖЕНИЕТО Е -че Гръцкото Правителство е решило пак да строи лагерите- А на съвсем обратна Идея са Емигрантите и Островитяните!! Те постигнаха Съгласие взаимно -че едните (емигрантите) за да стигнат до така желаните дестинации (Германия Франция Холандия и т,н) -биват лъгани и седят на Острова с години -а другите (островитяните) искат час по скоро едните да изчезнат)))) "Съгласието " е -да ЗАПАЛЯТ ЗАЕДНО ЛАГЕРИТЕ)))) хахахахахахахах- жалко че им трябваха 2-3 години да се разберат))

14

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение как след някое друго десетилетие внуците на тия ще искат репарации от Европа за това колко са "изстрадали" като бежанци.

13

лезби

преди 3 години

Гърците ше се усетят ама късно. Българите кога ше се усетят че ги клатят ?

12

муспи

преди 3 години

А евреите какво работят, направили ли са нещо в света, а го притежават. Естествено, това е работа на дявола Йехова, и сега ги е пидгонил чрез Парите, Правителствата и Армиите - все тяхта собственост, да залеят бялата раса с сиваци. Защото, белите са от Бога, имат дущи и дявола беснее. Утеха: краят на света е край на Йехова.

11

Анонимен

преди 3 години

Аз също искам по-добър живот, а, ако тия се дотътрят това ще е невъзможно, за това да си седят отатък Анадола, където ще се чувстват като у дома си.

10

Анонимен

преди 3 години

Забележете малоумното решение на ЕС понеже не ги искат на Лесбс те ще ги натресат на някоя друга държава вместо да ги връщат в Турция. В крайна сметка не може ненужните в третия свят да се дотътрят в Европа и тя да заприлича на дупките им. Вижте на какво приличат Берлин, Лондон, Париж и т.н.

9

Анонимен

преди 3 години

на остров лесбос ли? оставите на жените да си търкатЦиците ве, да се забавляват, га си галят утките и да осъзнаят, че може би един дебел ур ще им влезе много добре

8

Kubilay

преди 3 години

Откакто Лозан им върна островите ги превърнаха в клоаки - мръсотия, мизерия. По-скоро да връщат Лесбос, Кос, и останалите на 3-4 км от турския бряг. Просто да ги освободят сами и да остават бежанците, за които Турция да се погрижи. Видяхме, че те не могат. Османските острови отново ще са турски.

7

Анонимен

преди 3 години

Някаква черна родила преди три дена и си мисли, че белите са й длъжни да я хрантутят.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ми хубово бе *** тогава да си ги гледат във пещерните си държави, а не да лежат на гърбовете на други хора, че и след време децата им ще наричат тия дето са ги хрантутили расисти.

5

Анонимен

преди 3 години

И сега какво, това насилствено преселение няма да спре, докато не напълнят всички държави в педдалския ЕС с араби и неграа!!??!!?? Докога така????