56

До 52

преди 3 години

Ко речи Ко?! Радо шишарката бил възпитан и интелигентен хахахаха! Та ние по-глупaв и безличен президент не сме имали ве байно. Само като каза "мутри вън" и удари дъното. Тоя има интелект на 20 годишен. Ходи се върти по лостовете като улав. Остави си семейството заради една прocтакеса.

55

Все тая

преди 3 години

Всички знаят че е. За това са и тези оправдания! Но Борисов има сестра! Така че! Борисов е *** и *** преди всичко и ще свърши зле. Сега краде за да се откупи като загуби изборите

54

до Туск,

преди 3 години

И МУТРА ДА ГО НАРЕЧЕ,НЯМА ДА СБЪРКА!

53

ПроСоТо

преди 3 години

не разбрах:-какво ни интересува нас дали Доминус Туск е нарекъл или не "диктатор" Тиквата?!..какво?..НИЕ сме го нарекли отдавна така тоя,това е важното!.....Впрочем,самата Тиква са самоназначи за диктатор с това ОТВРАТИТЕЛНО-"бориссофф нареди,бориссофф забрани,бориссофф разреши,бориссофф даде,бориссоф отне,бориссов откри,бориссоф закри,бориссов уволни,бориссофф назначи..,бориссофф,бориссофф..."..какво ще да е това ,ако не ОТКРИТА ДИКТАТУРА?!..ама народеца си знае:-"Преклонена глава саб

52

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакъв дикатор е Борисов, щом ти е позволено 2 месеца да пикаш пред парламента и да блокираш цяла София, докато полицията ти се мазни. Та чак и по-лош бил от Лукашенко. Ше видиш ако БСП дойдат на власт, как ше се държи полицията и колко дена ше ги сваляш.За справка 2013: полицията ни посмаза няколко пъти, и протеста беше над 400 дена.По 3 дена помните, като маймуните. После що не сме сме Германия, еми зашото сме прости, затова.

51

Анонимен

преди 3 години

След асфалтовите кражби на Бойко Асеновград на протест заради разбити пътища, които трошат колите на народа

50

Кака Мара

преди 3 години

Гледах интервюто/телевизия не гледам, но днес по изключение/.Господинът демонстрираме самочувствие и бързаше заучени фрази. Чудя се ако го отбият от вимето на ГЕРБ дали може да изкара пет лева. Народът е казал"Пази Боже *** да стъпи на асфалт"

49

Анонимен

преди 3 години

Ето ти представяне на ниво... Президент, достоен, представителен, визуално с излъчване на европейски лидер, с възпитано поведение и без преводачка..... Няма имам торта па тортата е Сахер... С умен човек разговора е еди с про стак друг... Да не допускаме про стака Боко с дисагите вече по света....

48

Анонимен

преди 3 години

50- НО ПЪК БАБА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА- КАЗА НЕ ГЛЕДАЙТЕ САМО МАТЕМАТИКАТА/НА ЕВРОСТАР, НА БНБ, АГЕНЦИЯ ''ОДИТ НА СРЕДСТВАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ''/, СЛУШАЙТЕ МОИТЕ, НА ЧЕРЕПА, НА РЕЗИЛ ГАДЕВ ФЕЙК НОВИНИ....

47

непукист

преди 3 години

Борисов може да е ***, може да е корумпиран, може да е мутри, може много други ужасни неща, но не е диктатор. Точно това "пресоляване" на манджата дразни в БСП и показва платените писачи. За проста справка да се провери как се справят с опозиция и протести в Русия или Китай. Има някои разлики. Време му е за оставка, но позицията олеква като се сравнява с диктатор или говорим за "въстание".

46

Ми...

преди 3 години

Туск не е казвал, че Борисов е диктатор. Не е искал ЕНП да го подкрепи.За записи не е питано. Казано е, че всеки в ЕС знае, че Гешев е бухалка и дава на Борисов оперативна информация за Барселона, за да се прикрива.Малки нюанси, но дават бая по-различна картина.

45

Ф.С.В.

преди 3 години

Истината е че ЕвроПарламентът си мислеха че БГ Народът е про-ст и е доволен от Борисов който го краде всяка секунда-Та Брюксел не познава България!-бяха в УЖАС че Председателството ще е в София! Питаха -има ли Дтески Градини там? ЗА ТЯХ българите са някакви хорица ходещи да берат ягоди и грозде-да гледат крави и да копаят тор и да мият чинии-И в един момент Брюксел вида че там явно в България живеят Интелигентни Хора които са против Статуквото! И лошото че е ВСИЧКИ ЕВРОГРАЖДАНИ ВИЖДАТ ПРОТЕСТИТЕ

44

Анонимен

преди 3 години

Директно може би няма да го каже , защото е политик , а и той не е съвсем чист.Но Борисов е такъв - диктатор.Освен това е по лош от Лукашенко, защото Лукашенко е загрижен за страната си и там не е разруха като у нас.Това у нас може да се сравни с някои африкански държави .Лошото е че както изглежда без кръв няма да променим ситуацията.

43

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е българския Лукашенко, абсолютен Нагъл, отвратителен ДИКТАТОР

42

Анонимен

преди 3 години

Аверите на Хитлер управляваха до смъртта си в Испания и Португалия още 30 години след края на ВСВ.Сегашните диктатори да не са по-лоши от Франко и Салазар?

41

Анонимен

преди 3 години

Колко е неприятен тоя.Същия мишок,като шефа си.Как само са се събрали-хвани единия,удари другия.Със свещ да ги беше търсил вожда,нямаше да ги намери.Все юнаци с умни калпаци.

40

мхм

преди 3 години

Ами да г-н Продаков, политическия етикет налага това да не се питат такива работи. Не е тяхна работа да питат по коридорите истина или не е.Туск и да не го казва, той го вярва, че Бойко е диктатор. Всички го знаят. Йончева и половината евродепутати сравниха България с Беларус, както и много други европейски комисии за които криете. Само в Българските медии не пише нищо, някой който разбира поне малко английски ще отвори една западна медия и вижте в последните месеци кой всъщност е топ тема.

39

Анонимен

преди 3 години

Дядо Джон от Европа ще ни освободи.

38

Всички

преди 3 години

Всички в Европа го наричат диктатор, но не официално.

37

АБЕ

преди 3 години

До Ф.С.В.ти наистина ли си вярваш или си скъпо платен т рол - срещу колко копейки, аааа..... може би рубли. Досаден си, едно и също по различни начини. Така ли ти диктуват или толкова си можеш ???