25

Анонимен

преди 3 години

Какво повече от това руснаците да дадът цял едни Аналний на западните специялисти да му бъркат къде ли не за да немерят молекулата на Елексир Казачок.

24

Иво

преди 3 години

Аз си спомням за един журналист който го убиха руснаците и той възкръсна на пресконференциятаИ за един журналист който изтече в канала разложен от чаршафите ,ама тогава сащ каза санкции няма защото са ни бизнес партньори

23

наивници

преди 3 години

все едно Асан да разследва кражба

22

Реалист

преди 3 години

Президента Тръмп още на 5 септември каза "САЩ не са видели още доказателствата, че Навални е отровен".

21

Анонимен

преди 3 години

Навални е западната марионетка искат да го ползват за троянски кон който да им даде път към разграбването,кражба на природните ресурси на Русия,Казахстан,Монголия,Узбекистан,Туркменистан,Киргизия,Таджикистан.

20

чичо Гошо

преди 3 години

*** знайш колко *** е...б...е кво казали щатите!Интересува ме кога ще се оправим ние!Кога Мутрите ще съжаляват че са се родили!Кога Тиквата ще мие кенефите в затвора под строгия поглед на бай Ставри!

19

Анонимен

преди 3 години

Русия: САЩ да си гледат в собственито канче. Засвиданя!

18

Анонимен

преди 3 години

ами те ако требва да изпращат в Германия всеки напил се руснак за промивка и изтрезняване и после да обясняват що така е станало....без коментар...

17

Анонимен

преди 3 години

Ако от Русия са решили да убиват някой,няма да го тровят ,много сте наивни )

16

Анонимен

преди 3 години

Стига писахте всевъзможни глупости, като на всички е ясно кой го поръчва това.

15

Анонимен

преди 3 години

Е, обичайните реакции на Москва. Там не знаят нищо.

14

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУ 16ПЪЛНА ***-ОТ-ЩИНА!!!! Никога няма да разбереш за могъществото на една държава по написаните стъкмистики от някакви измислени институции!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Единственно сгреши с определението "роби"!!! Това важе за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ от западенците, но не и за руснаците! Именно защото са свободни люде, затова само за 100 години си правят 2 революции! А ние, понеже сме "свободни", затова 500 години си трайкаме, и накрая ПАК ИМЕННО ТИЯ уж-роби идват да ни освобождават! Ние сме неблагодарници, а западенците както са си били мошенници, така са си и останали най-голямото ЗЛО НА СВЕТА, донесли злото на целия свят, от Австралия до Южна Америка

12

Анонимен

преди 3 години

Името на руския постоянен представител в ООН е Василий Небензя.Чуствате ли разликата?

11

Анонимен

преди 3 години

Според руските роби целия свят е на грешната страна, само великата им росия е права.

10

ЦРУ

преди 3 години

За тези който не знаят ....БВП и др. подобни се измерват САМО В $ ...от МВФ и СВ. БАНКА !!! 2014 год преди " КРИМ НАШ " ..БВП на Раша е 2.4 хил. мил. $..........на САЩ - 15 хил. мил. $......СЛЕД САНКЦИЙТЕ ....на САЩ - 23 хил. мил. $ ...на Раша -1.6 хил. мил $....ЗАТОВА Жужи се крие вече ТРЕТИ месец в бункера. а не заради пандемията....А се покаже...а го ОБЕСЯТ на Ч.П. ! .........Ама какво ни интересува нас от Европ. БГ ...а тази година МИНАВАМЕ Раша по БВП на човек ...БРАВО на НАС ! Ууу за Жужи!

9

Анонимен

преди 3 години

"САЩ призоваха Русия да окаже пълно съдействие на международната общност при разследването на случая с отравянето на опозиционера Алексей Навални."Аз като част от "международната общност" настоявам САЩ да окаже пълно съдействие за разследването на гражданските размирици случващи се на тяхна територия.

8

До ЦРУ

преди 3 години

Ти си за специалист. *** се прегледай! Може и нищо да ти няма...

7

Анонимен

преди 3 години

В двора им гори гражданска война, в момента хора се стрелят по улиците, а те тръгнали да настояват Русия да съдействала за Навални. Хем засмяно, хем...

6

ЦРУ

преди 3 години

До И....Ще увеличим санкцийте . Жужи ще ПРОДЪЛЖИ да се крие в бункера...защото ще го ОБЕСЯТ на Червеният площад.....защото МРЗ в Раша стана равностойна на 209 лв. Това ще стане ...ПАНИМАЕШ ??????