75

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да драскате тук Тиквата и Каскета са пътници!Оставка!

74

Анонимен

преди 3 години

Водни оръдия много бързо успокояват протестиращите пък и повечето не са къпани.

73

Анонимен

преди 3 години

Тоя протест се изчерпа, щом опряха до провокации към полицаите с дестки изграчки-пистолети.С такива простотии ли смятате да привлечете хората за каузата си?!

72

Анонимен

преди 3 години

Плюйте още адвокатите и величайте куките!Така държавата ни ще прокопса със сигурност! Хубавци!

71

ss

преди 3 години

"сила се прилага абсолютно пропорционално на отсрещното действие" още довечера куките да са заредени с бомби, павета и шишета ! Амаха ниий ще ги целим да ги тепем те ке на прегръщат и целуват !

70

Дълбоката провинция

преди 3 години

Винаги съм се чувствал изключително тъпо, като се започне кой от кое селце бил, кой бил софиянец, кой бил от привинциален град. Ние сме население като един квартал на Москва или Ню Йорк. София в момента в който става столица е с 10 000 жителя. Пловдив, Варна или Русе са били два пъти по населени. Какво е "кореняк софиянец" ?! Татко му още има слама из джобовете, но той бил столичанин ?! За протокола - стъпвал съм в София само по служба и то все по рядко.

69

Анонимен

преди 3 години

Адвокатче, *** в САЩ, Канада, или Германия и пробвай там да извадиш на полицай пистолет играчка и само гледай какво ще ти се случи, не могат те събра!Май са ти харизали дипломата в Бургасния свободен, каква агресия, какви 5 лева, говорим за законово регламентирана употреба на сила, призната за абсолютно необходима, по повод на ЗАДЪЛЖЕНИЯ ВМЕНЕНИ СЪС ЗАКОН! При неизпълнение на тези задължения, полицаите носят дисциплинарна, а и наказателна отговорност!А ти си лай глупостите, лъжлив смехурко.

68

atanasov

преди 3 години

Един от най-корумоираните адвокати!Каквото ида каже ства въпрос за подкуп с много пари!Гешев не им харесва щото им спря кранчето!

67

Анонимен

преди 3 години

Голям голяяяям........Колко да е голям? Има няма 5-6000 айде 8k да са във вечерите организирани с 300 зора. То се знае колко е голям. Ние бяхме 120 000 до Плиска едно време. Сега в това пространство на триъгълника няма как да са повече от 10 000 заедно с площите зад шадравана. Дронове снимат-знае се до къде бяха хората снощи. Виктор Димчев да каже официално колко са и да спрете с манипулациите за голямо и малко. Относителни величини са голям и малък. Размера на протест не е като размер за друго

66

Анонимен

преди 3 години

До Ъхъ...Не сте били провинцията напр. като свидетел записан от ищеца или от ответника и щеш-нещеш да участваш като такъв при разглеждане на делото. Там те подлагат на такива унижения, че ти писва, а ако едната страна има тесни връзки с полицията, веднага те привикват там и започват заплахите. В дълбоката провинция, на разстояние 60-70 км от София цари див фе-од-ал-изъм. Затова и полицаите им са над закона и без-нак-аз-ани. Спомнете си действията им около и след 0:00 часа на 2 септември т.г.

65

Анонимен

преди 3 години

Исканията на протестиращите бяха чути от управляващите - Оставка на Кабинета след шест месеца, оттегляне на Борисов след изборите, проект за нова Конституция, предложение за промяна на изборния Закон.Не бяха приети исканията на русофилската червена Мафия, Фигуранта и Черепа - за немедлена оставка на Борисов и Гешев.Спете спокойно българи - русофилският метеж няма да мине !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

64

У

преди 3 години

Най- умното е да " сложат" за министър на МВР някой адвокат и лично да казва как да се оборудва полицията според нападателите. Ако са с яйца и полицията с яйца, обаче ако са с прашки, вече е друго. . Адвокат

63

Анонимен

преди 3 години

Това не е държава.Бабикянците провокираха и нападнаха полицаите ,сега полицаите виновни.Всички които се изявяват по площадите и медиите са били в ДС ,БКП или наследници.Пълзяща комунистическа революция.

62

Айде бе

преди 3 години

А най-агресивните, че и неагресивни протестиращи кореняци софиянци ли са?Дали изобщо са родени тук?И какъв е точно проблемът с полицаи от други градове?Болници ако си пращат помощ от един град в други - очен хорошо. Полицията ако го прави - плохо.Ай сиктир!

61

Анонимин

преди 3 години

Разделяй и владей. Не ви биха заради некадърни заповеди, а защото не са от София.

60

Анонимен

преди 3 години

Бихте ли посочили министърът на МВР Терзийски, шефът на СДВР Хаджиев и н-кът на столичната униформена полиция от коя година са в МВР. И ако тя е преди 10 ноември, или годините на обучението им във ВМШ са преди 10 ноември, те клели ли са се в червеното знаме и били ли са членове на БКП? Тази справка може да сторят и журналистите от медиите и/или тези от ТВ каналите. Благодаря за това разследване.

59

Анонимен

преди 3 години

Най-агресивните протестиращи на 2 септ - от провинцията. Катунарите бяха изцяло от провинцията. Вие в София реално нямате протест. Това са сбирщайн хора от цялата страна. Дори Сбабикян не е Софиянец. Така, че не ми се правете на столичанин, гусин Рангелов! Ченге от ДС -обучен да манипулира хората психологически. Само манипулатори видях на протеста. Яхнахте готините млади хора и ги употребихте. Това не е протест-признайте си! Това е ПИАР за партията на Радев. Триото е за затвор. Гешев, спиш ли?

58

Анонимен

преди 3 години

Извинете господин протестиращ бих ли могъл да ви попитам дали бихте желали да бъдете задържан във връзка с извършеното от вас престъпление.

57

Анонимен

преди 3 години

Най културно е с водоноски минават, поливат и всички се успокояват

56

Анонимен

преди 3 години

Мутрите си имат полиция и държава. Хайде да видим колко време ще издържи тази безумна държава. Няма да е много, все някога разумът ще възтържествува над простотията.