53

Анонимен

преди 3 години

На времето при ко му ня ги те имаше период ,когато бензина беше кът а резервоара на ладата течеше ,когато имаше повече от три литра бензин. И редовно в багажника имах два литрова пластмасова бутилка с бензин.

52

Анонимен

преди 3 години

Този ко му ня га ,иска да ме убеди ,че в пластмасова бутилка не мога да нося друго освен вода. Че и всички знаели. Наистина ли имаш хората за ,толкова глупави!?

51

Старческо тщестлавие

преди 3 години

Ралчев напуска УБО като старши офицер.След това не заема държавнадлъжност с военна ранговка.Въпрос:кой го е произвел "генерал-майор",кактого величаят по медиите?Преди месеци в Уикипедия пишеше,че е полковник оз,въпреки че напуска УБО като майор(не ген.майор).Президентът произвежда въввисше офицерско завание.Кога Радев го е произвел?(Съмнявам се,че въобще е произведен).За великото му прийорство не говоря,но вероятно е сметнал,че на велик прийор подхожда ген.-майор,а не майор и се е произвел.

50

Случаен минувач

преди 3 години

Полиетиленова туба на всичко издържа. Да не ми ги обяснява тия, всякакви течности могат да се пренасят в полиетилен. Единствено живак не може, защото е много тежък и ще сцепи 20 литрова туба (пълна с живак, тя ще тежи 260 кг.).

49

Анонимен

преди 3 години

Това УБО е комунистическото ГЕСТАПО нали?Айде нема нужда,в бутилки както знаем се носи пикня или нещо което те обезобразява.***!Престанете да се чудите как да защитите инфантилите на площада в София,то други няма!Срам за медии манипулатори,срам!Ей хора 21век сме,не е само една телевизията а е нужна една,две да се види и другата истина.Стига вече,спрете се.

48

Това е

преди 3 години

извадка колко са грамотни служителите на НСО...

47

Хахахахаха

преди 3 години

Масово по бензиностанции се сипва бензин в пластмасови шишета, въпреки, че е забранено, тоя е ***.

46

Анонимен

преди 3 години

РАЛЧЕВ Я СЕ НЕ ИЗЛАГАЙ- ТУБИТЕ ОТ КАКВО СА НАПРАВЕНИ- ХАЙДЕ ХОЛАН....

45

въй

преди 3 години

Налей разредител в опаковка от безалкохолно и ми пиши след колко време какво се случи

44

Анонимен

преди 3 години

А тези туби за бензин защо са пластмасови?google/search?q=туба+за+бензин&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiX5IKC-uDrAhU1C2MBHZaDB40Q_AUoAXoECAsQAQ#imgrc=oBZSiHrpNUO8NM

43

Анонимен

преди 3 години

Тоя когато е учил в милиционерското училище в какви бутилки се носи запалителна течност, пластмасови е нямало :-)

42

Ега ти некадърника!

преди 3 години

Всеки знае, че коктейл "***" се слага в стъклени шишета, но защо да не носиш запалителни течности в пластмасови бутилки, не разбрах. Напоследък всички в такива ги носят.

41

Анонимен

преди 3 години

УБО може да знае, че в пластмасова бутилка не се носи запалителна течност, но Зайчарника на Фигуранта не го знае, а се знае и че може да се носи - зависи от течността и от вида пластмаса от която е изработена бутилката !

40

Т.Шак

преди 3 години

"Специалистът обясни още, че запалителна течност не би могла да се носи в пластмасова бутилка, освен ако някой не е решел да се самозапали."... или не решиш да запалиш нещо. Или някого.Да ви имам "специалистите"!

39

до 41

преди 3 години

На Тошо не му се е налагало никога да оцеляв в истински терористичен или др. акт ! Има рда случка раздута до небето !

38

той говори за друго

преди 3 години

Ама не казва всичко ,,а да не го обвинят ,че учи хората да правят запалителни бомби само ,че има една подробност ,а тя е ,че чичко гугъл е направо фронтовак професионалист !

37

Анонимен

преди 3 години

Странно как е станал масон. Блести с ум. И как е отцелял Тошо с такива умни охранители.

36

В пластмасова туба

преди 3 години

може да се носи гориво ! А организирана и обучена полицейска група във формация отблъсква неорганизирана група в съотношение не по-- малко от 1: 7 ! 100 полицая с лекота ще разгонят 700 човека и след това ще се заемат и срещу други 700 ,а срещу водомет никой не може да остане на крака ,а ако е зима и ще замръзнеш ! Ако някой започне да действа по -твърдо срещу полицията и тя вдига нивото от гумени патрони та чак до кой каквото се сети !

35

Анонимен

преди 3 години

А в железариите в какви бутилки продават разредители. И тоя е бил от НСО. Ама през задния вход.

34

анонимен

преди 3 години

До ПЕНКОНе знам какъв генерал е бил, не е и съвсем без коса останал, но за такива моя дядо казваше: "На празен плевник покрив не му трябва!"