19

Тролове

преди 3 години

Абе стига глупости! Серина е добра спортистка .. и другите са... гледайте тенис и стига само тролене. Съмнявам се , че на много от вас всъщност им пука за женския тенис... или въобще за тениса ... така че по-полека

18

Анонимен

преди 3 години

Женският тенис загуби много заради Серина Уилямс...Колкото по-рано се откаже от тениса това нещо толкова по-добре.

17

Беларус

преди 3 години

Е независима държава. Ние трябва да лягаме щом ни свирнат.

16

Стар левскар

преди 3 години

Браво!!! Допинговата мутантка си го получи!

15

Tennis

преди 3 години

Девънпорт никога не е играла, след като роди

14

Анонимен

преди 3 години

Азарьонка яеднага да бъде изхвърлена от турнира.Расистко е бял/а да победи черен/а

13

Българин

преди 3 години

Пиронкова я умори , Азаранка я закова.

12

Анонимен

преди 3 години

В момента на Серена какви "животоспасяващи" медикаменти, забранени за другите спортисти са разрешени от вездесъщата Световна антидопингова агенция? Чакам със задна дата да обявят някои от медикаментите, дето Азаренка ползва за забранен и да я пратят при Ликашенко. Видяхме руските хакери какво намериха в досиетата на "чисти" американски и английски спортисти.

11

Гришоуу

преди 3 години

Нормално Англичанина французина американеца германеца норвежеца разчитат на собствени сили физика и психическа подготовка.На българина от малък му е внушено учи да не работиш а бе то важното е да си роден с късмет и тн.Българина разчита на това противника му да се спъне да падне да завали дъжд вятъра да си промени посоката и тн.

10

Анонимен

преди 3 години

Пиронкова не е класа! Явно не се старае достатъчно в тренировки за издръжливост или по природа си е такава! Няма логика в представянето и срещу Серена, освен загубата! Защо! Защото, логично е по младата и не толкова масивна Пиронкова да е по издръжлива срещу масивната и вече възрастна мис Уилямс! На практика - обратното! При Азаренка бе точно според логиката! Спринтьорът Серина повежда убедително на 200 метра и на 3000 вече е гроги!

9

Анонимен

преди 3 години

Всички освен нас българите могат да направят такова нещо

8

vlady

преди 3 години

Браво на Азаренка! Вън чудовищата Годзила-Уилямс от тениса!

7

Анонимен

преди 3 години

Не съм гледал, но си представям как е крещяла Уилямс, но номерът със сплашването нещо не е минал....

6

Анонимен

преди 3 години

Нормално жена да има деца е невиждано чудо.Трябва да са отбилежи.

5

аналогичен случай

преди 3 години

Сега да не си помисли някой , че както Виктория разпердушини Серина - така и другите белоруси с Лукашенко ??!!! Няма такова нещо , неее. . . . . . хм. . .

4

Анонимен

преди 3 години

Дейнвънпорт бе майка на три деца и млатеше всичко живо! Няма Селеш, Хингис, Хубер, Енен, Моресмо, Скиавоне, сестрите Уйлямс и т.н. Бабите ни са раждали на нивата и не са ползвали майчинство. Колежките ми в института до последни ходеха с нас на дискотеки и танцуваха здраво. Да не говорим, че зачеваха само от полъх. Па"системата не ги убиваше"! Сега от 4-ти месец седи с краката нагоре да не го изтърси преждевременно. И то какво, да не коментирам.

3

Анонимен

преди 3 години

Наща да гледа как играят хората а не да се оправдава.Няма хубава загуба.

2

Анонимен

преди 3 години

Еми то след като нашата я изтощи, то е лесно

1

Анонимен

преди 3 години

"Виктория Азаренка, която беше една от трите останали майки на четвъртфиналите на US Open, елиминира Серина Уилямс на полуфиналите на турнира."Само да попитам майчинството какво отношение има към тениса че наблягате на това?