18

Анонимен

преди 3 години

И на Дявола, някой му е сложил рога :)))) честито !

17

Анонимен

преди 3 години

Боби, Боби... Не вярвах, че си плоскоземец, но ти ми доказваш обратното.Твоите прости резонни въпроси са само прости, а на тях отдавна има отговори.Не ми се спори с ***, антиваксъри, и какви ли не експерти.Понеже и да споря, те си знаят тяхното.Мислете, момчета.Мислете с главите си и това вътре в тях.

16

от 21

преди 3 години

Още една чиста случайност: отговорник за сигурността на сградите е бил братовчед на президента Буш.

15

Анонимен

преди 3 години

До анонимус 16Да уточня: собственика на сградата е бил Ларис Силвърстийн(Силвърщайн). Две седмици преди атентата прави застраховха срещу терористичен удар. След атентата прибира двойна сума защото в съда неговите претендира че двата удара със самолетите са два отделни терористични акта. Неговите съплеменници в съда разбирасе се съгласяват. Той е от племето на малките шапюици и големите носове.Също мистериозно в денп на атентата не отива на работа.

14

Анонимен

преди 3 години

Боже, какви капацитети са писали тук... Всичко знаят, всичко им е ясно, а сега ни обясняват и за атентатите даже.И си вярват.Ясно е защо коментарите са на такова ниво.

13

анонимус

преди 3 години

Атентатът беше направен с цел собствениците на сградите (Рокфелерови) да приберат огромната им застраховка. Само за информация - нито един евреин не е пострадал при атентатите. Направете си изводите сами.

12

анонимус

преди 3 години

"Каквото една жаба сама си направи, никой щъркел не може да й го причини!" - Чоко и Боко

11

9/11

преди 3 години

Тези които вярват на конспирации са или психично болни или просто им е толко капацитета.Иначе безспорно атентатът е повратен момент в световната история и в частност американската външна и вътрешна политика.

10

V

преди 3 години

Кажете едно Бог да ги прости, бе хора! Как не ви е жал толкова много и млади душици, прекършен живот.

9

Анонимен

преди 3 години

При толкова служби за сигурност, визов контрол, пуснали саудитците да се учат за пилоти? А на източноевропейците и досега визи. Няма нищо нагласено, никак

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Дет' сами си ги направиха ли?

7

Анонимен

преди 3 години

Една от най-големите лъжи в историята, но разбира се овцете не искат да погледнат, много е трудно и IQ-то трябва да е повече.

6

Анонимен

преди 3 години

Хайдее! Почна се с конспирациите във връзка с една чисто човешка трагедия..

5

Анонимен

преди 3 години

Американците избраха място, където имаше предимно чужденци за да операт пешкира и накрая жертвите били Те самите :) хитро ЛотсЪн , хитро :)

4

до 4

преди 3 години

датата на която САЩ официално стана Колония на Юдея!!

3

Мда

преди 3 години

11.09.2001 бе началото на края на американската демокрация.Да убиеш 3000 души от собствения си народ(+ известен брой чужденци),за да оправдаеш политиката си е вече прекалено....Впрочем,тия,които го направиха са готови да жертват милиони американци заради собствения си интерес.

2

Прасе с каска

преди 3 години

Хич не са го нагласили сами.Атентаторите саудитци, а нападнаха Авганистан и Ирак.Сега подобен сценарий съшит с бели конци има за С. Корея и Иран.Замалко да забравя да добавя - шефчето на терористите е саудитец и помощник на ЦРУ, даже има снимка да се здрависва с Кисинджър.

1

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Годишнина от една от най-големите лъжи пробутвани от убийците на индианци пред света.