14

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Да поискат помощ от Турция. Тя ще освободи островите и от мигранти и от гърци. Което всъщност е едно и също.

13

Иван

преди 3 години

Само деца ? Тоя ЕС е пълна пародия на съюз ! Няколко големи дъжважи, оглозгващи малките за тяхното собствено благо !

12

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/11ЕС са казали 100 000 000 милиона имигранта нето до 2050та година.Ще продължава, какво ривеш?!

11

Анонимен

преди 3 години

Европейските депутати трябва много сериозно да се замислят,защото ако продължава така 1/3 от Азия и Африка ще се преселят в Европа.Държави като Германия,Франция,Белгия,Нидерландия и др.ще бъдат претопени след 30 години ако се се приемат както досега мигранти.

10

popa ot razgrad

преди 3 години

Гърция сама справяла ли се е изобщо с нещо...постоянно плачещото бебе на ЕС...

9

Анонимен

преди 3 години

Те затова запалиха църквата в Нант щото ги арестуват и остават в затвора ама па френски затвор.След време взимат гражданство и айде.

8

gosko

преди 3 години

Нещо не ми стана ясно защо като е изгорял лагера, който вероятно сами са подпалили, трябва да се настанят по други държави от ЕС? За да запалят и там ли?Ако е нужна помощ, да им пратят по една лопата, малко тухли и цимент, пясък има на място и да започват да си строят нов лагер.

7

Ч.Дарвин

преди 3 години

Така става когато мъжете и жените в една популация са по-потентни от съответните в друга.Идват и ги превземат така е било така и ЩЕ бъде.

6

Анонимен

преди 3 години

Деца и малолетни колко великодушно.Има едни конвенции обаче за събиране на семейства.Няма как да приемеш деца без родителите им и се почва те събират други роднини и тн.Затова Европа е пълна с такива.

5

Христо Христов

преди 3 години

Коментар #3 е прав. Българските наемни убийци, заедно с натовските окупатори в Афганистан допринасят за потока прокедени от домовете си афганистанци.Народът, който праща наемните убийци в чужди държави трябва да си плати за последствията.Да, България ТРЯБВА веднага да приеме хиляди афганистанци.

4

Анонимен

преди 3 години

Сега да надупчат корабите и да ги пратят в открито море.*** другите мераклии ще им мине мерака да идват моментално.

3

Анонимен

преди 3 години

България трябва да е солидарна и да приеме половината от мигрантите намиращи се на острова .

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъдат екстрадирани обратно в търки.

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Гърците живеещи на Лесбос -от няколко години плачат -Биха се с Полиция биха се с имигранти -Всичко за тях свърши -Къщите им (без стопани) бяха обрани -дори запалени -Островчето е пълно с емигранти ! Гърците още преди година правеха палежи на лагерите- Правителството обаче така и не искаше да премести емигрантите на Континента- Явно сега островитяните са убедили самите емигранти -че това е изходът им за Европа- палене наред! И така всички са доволни!