13

Така ли е?

преди 4 години

На тези които им изтичнало на 13 март, след удължението изтична на 13 септември, значи на 14 е навалидна. А онези на 31 окт, чак 1 май 2021 г.

12

съд

преди 4 години

"Срокът на валидност на личните карти и свидетелства за управление на МПС, който изтича в периода 13 Март 2020г до 31 Октомври 2020г. се удължава с 6месеца."Това е съобщение на Дирекция "Български документи за самоличност".Така че срокъ на валидност на гореупоменатите документи който изтича в тоя период се удължава с 6 месеца.Тоест ако срокът на документа изтича на 30 Юни се удължава ватоматично до 30 Декември(важи само за територията на страната).Автора на тая статия е абсолютен ***!

11

Ники

преди 4 години

Днес, да нямате печатна грешка? Написали сте 13ти септември, а според логиката на текста би трябвало да е 13-ти март

10

Анонимен

преди 4 години

А аз мислех, че са шест месеца от датата на изтичане. Поредната простотия сътворена от плиткоумните в парламента.

9

Анонимен

преди 4 години

Немате помаци, ама имате гурбетчии завърнали се

8

до 4

преди 4 години

*** си ти, ако имаш професионална категория C, D категория трябва да я подновяваш на 5 години, ама от къде да знаеш като имаш само Т, ори си там нивата насело и не се изказвай неподготвен

7

Ф.С.В.

преди 4 години

Утре Ердо ще каже на тези "българи' в Турция- хайде отивайте си в БГ и после ще ви освободим - и ще отхапе парче територия както Путин взе Крим)) Колко са тези "българи" - те истинските които отидоха преди 30 г там -отдавна измряха повечето! Да не се окаже че "гонят' милион??

6

Ф.С.В.

преди 4 години

Имаше преди опция -за 5 г за Книжка -беше просто по евтина )))

5

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4 ПЕТ ГОДИНИ ВАЖАТ САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ШОФЬОРИ А ЗА ОСТАНАЛИТЕ 10 ГОДИНИ.

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Моето мнение че -трябва да има "уседналост" за да им се дават БГ лични карти на тези хора от Турция- Не може дядото бил българин -напуснал БГ преди 30 г - и Внукът му които не знае къде е България и въобще български език -да иска БГ гражданство и лични документи за да ходи по Европата- Ами така ще стане над 1 мил население което не живее в БГ но се припознава за българи -а всъщност са си Турци? И те могат да имат всякакви претенции!

3

Анонимен

преди 4 години

Българските си важат десет години *** !

2

Анонимен

преди 4 години

Книжката сьм я сменил вече не ми е бьлгарска и важи за 10 години а не за 5 както ми я правеха в Бг не давам пари за Бг даже на почивка не ходя там.

1

Do 1

преди 4 години

Оти палати ду пуследну!