41

Скептик

преди 3 години

Блюдолизци винаги се намират. Каква хубава дума: блюдолизец.

40

Анонимен

преди 3 години

Да, болшевишко възстание приляга плвече. :-) Нали болшвиките от ДБ го вдигнаха. :-)

39

Анонимен

преди 3 години

13ДоАко се хванете и за бананите,цена нямада имате.Да загърбиш цяла социалнасправедлива ,човешка система,за единмиасквич и тв,здраве му кажи.Яжте гербавата мъка и си живейте.Докторът,който стоеше денонощно долеглото ти,днес само гледа какъворган може да ти вземе.Добро вижданеимате.Изживейте си го.

38

65

преди 3 години

Въстание??Смях. Когато от почивка се върнат всички и излязат, може би.Тия километрични опашки на границата, на морето ,в воловете,не ще да е от недоволни.

37

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм. Думата "излагане" е много по-подходяща!

36

Ха-ха-ха...

преди 3 години

А думата ,,алгафари" не прилягана българския..

35

Анонимен

преди 3 години

И МАНГАФАРИ НЕ ПРИЛЯГА НА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА

34

ПорЦелан

преди 3 години

От както Слави напусна БТВ популярността му се разсейва като пръдня в лятна нощ и е почти изчезнала, но все още се усеща лека воня.

33

До вчера ,

преди 3 години

Бозаджян и Господарите на платеният ефир се прегръщаха с Борисов!Сега гледам директни предавания от протестите !Явно Дубай субсидира и някои хора пак ще бъдат използвани и излъгани!

32

Анонимен

преди 3 години

Какво "въстание", какви 5 лева? Там ходятвсичкиИмпотентниОтрепки, които не са направилиНИЩО смислено в живота си и искат да избияткомплексите си...***...

31

А чи ко неясно има

преди 3 години

От туй по ясно, кратко и настоятелно искане на НАРОДА какво искат:ОСТАВКА на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори!!!!

30

Мехуро

преди 3 години

Кое е липсата на визия - колко по-кристално ясно да ви се каже от ОСТАВКА! Първо махаме бокклука Барисов, после ще се правят избори и каквото сабя покаже. Аз не се наемам да говоря от името на народа, нека каже самия той. Е сега аз ли не съм наясно, или на поредната гербаджийска изтривалка не и харесва какво чува?А и да - искам избори който Борисов да участва минимално в изборния процес. За да са по-честни изборите.

29

Анонимен

преди 3 години

Фасул > Възтание > Миниране.

28

Анонимен

преди 3 години

Имаме правителство от анимационни и супер герой.Имам чудна идея за нов блокбастър.Ще снимаме продължение на отмъстителите но ще го кръстим унищожителите и ще е комбинирано с анимационни и игрални герои.Радев и Кирилов в ролите на спондж боб квадратни *** и брат му зелени чорапи ББ като Танос Божков като Локи Нинова с черния кон разбира се ще играе жената чудо а Карадайъ ще играе оня дето всички му го набутват на финала.Предчувствам как ще отидем на награди еми .Може също и в Кан що не.

27

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

26

Анонимен

преди 3 години

Абе не ми пука нито за едните нито за другите имам предвид протеста и управляващите защото докато не се премахнат нелепите корона мерки и не се изрита от България всичко свързано с мутри олигарси и ДС агенти промяна няна да има а за такова нещо никой и дума не обелва.Но днес проправителствената пропаганда се ос.ра.Били намерили в храстите преди протеста водни пистолети камъни и самурайски меч цитирам.Само един въпрос бяха ли до меча щита на капитан Америка *** на Тор и копието на съдбата ?

25

Анонимен

преди 3 години

Имаме съвсем конкретни идеи.Съд на Линч за управляващите.Това е публична, извънсъдебна саморазправа!

24

българин

преди 3 години

до 23 зеленият ***. Какво стана ли? Не знаеш ли сополе малък? Ами ПЛОЩАДА ПОЧЕРНЯ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ РЕЖИМА НА Дедо ТИ БОРИСОВ! Това стана! И дано ЕС го подкани да си тръгне сам! Щото няма да го търпим още ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ***!

23

Додо

преди 3 години

Извинявам се за откровеният въпрос, но защо един арабин трябва да казва на Българите какво трябва, или не трябва да правят в държавата си?!?! Представете си сега някой Българин да отиде в Арабия и да им дава нареждания! Абсурдно е!

22

Анонимен

преди 3 години

И тоя е политолог? Че това професия ли е? Все едно е избягал от някоя хипарска комуна. Сега ще се изредят поне 50 такива като него. Някои ще си говорят с Тангра, други ще обвиняват Вожда-слънце. И? Голямото дърдорене 50-та версия. Ама с дрънкане не се плащат сметки - трябва работа! Направихте страната един call център, защото е по-евтино и от Индия на работодателя. Няма производство, няма машиностроене, няма нищо. Не ви ли е срам да се излагате, бе?