25

Без злоба ако въобще

преди 3 години

Въпрос към всички.От 1991 живея в САЩ. Ожених се но деца бог не ни даде. След година и половина се пенсионирам на пълна пенсия, $5700, къщата ми е напълно изплатена. След пенсионирането ми ще трябва да плащам $1200 месечно здравна осигуровка за съпругата и мен, до 67 възраст когато правителството поема изцяло нашето здравеопазване. Иска ми се да се преселим в България за по-спокоен живот. Който е живял от двете страни на Океана, споделете мнението си моля.

24

Анонимен

преди 3 години

До 35 АнонименИма но плащат минималната работна заплата а в много случай изобщо и не плащат а бягат с продукцията

23

Анонимен

преди 3 години

34 Tova, che ti ne znaesh koy, kade investirani, ne oz Acha a, che nyama investitorite u nas. Това, че ти не знаеш кой, къде инвестира, не означава, че няма инвеститори у нас.

22

Анонимен

преди 3 години

По измислена статия не бях чел. Кои са тези инвеститори, къде и кога е публикуван този доклад? САЩ и без това от години инвестират само в пропаганда, а при сегашната рецесия изобщо никой в нищо не инвестира.

21

Анонимен

преди 3 години

До 30 investВ статията пишат държавния департамент, американска компания той чете руска инвестиция!Е на такъв народ не може да се помогне! Бягай бързо в Москва заблуден *** или функционален ***! Имаш възможността да избираш!

20

invest

преди 3 години

Стара и опасна руска технология , "изгодни" проекти - руските инвеститори загрижени за обстановката в България

19

Тъпо

преди 3 години

Каквото и да стане оттук нататък инвеститорите ще заобикалят.

18

Анонимен

преди 3 години

Тулупа да краде от зомбираните герб ***.Народа няма да плаща данък десятък на дебелия крадец

17

Анонимен

преди 3 години

Според гербавите, ние сме длъжни да търпим своеволията и престъпленията на дебелата, алчна мутра от СИК, за да има "стабилност" и "инвеститорите" да отварят средновековни цехове, в които плащат по 350 евро месечна заплата!Амиии...благодарим, не желаем!Оставка и затвор за шайката!

16

Щирлиц

преди 3 години

Верно ли?Чак сега ли го забелязват разните ....чужди инвеститори?То пък голяма полза от тези ай.дуци.

15

Анонимен

преди 3 години

17,19 Колко неосведомен си само, да не кажа по-грозна дума, която по-ти приляга.А и не знаеш, как да включиш кирилицата.

14

Анонимен

преди 3 години

17Да си седят, но да ти дават кеш от европейските фондове, за което имаме договори с ЕС, нали?Затова е този вой, да грабнете власта, по лесния нач, с насилие, както сте свикнали.

13

Анонимен

преди 3 години

Ами загрижени са, знаят какво ги чака, ако не дай Боже, крадливата, руска БСП дойде на власт. Един от кандидатите за шеф на БСП, Добрев, е заловен в началото на прехода, с куфарче с пари, никога не е работил!?Пародия, както сам казва.

12

Анонимен

преди 3 години

Кажете го точно." Чуждите инвеститори са обезпокоени от слугите на путин в България"

11

Терасата

преди 3 години

Чужд инвеститор ми каза: ако в България нямаше корупция, нямаше да инвестирам. Така е и в други държави в които имам бизнес, Виетнам, Китай, Нигерия, Русия, Украйна, Бразилия, Беларус, Румъния. Шефа на пожарната г-н Николов е прибрал около 300 000 само от мен, но ми свърши работа😀 вие си протестирайте.

10

Анонимен

преди 3 години

Всеки инвеститор търси условия и политическа стабилност където ще влага средства...Фигуранта и слугите на мафията правят всичко възможно да провалят държавата с тези платени протести. Гешев да довърши започнатото без да чака...

9

Анонимен

преди 3 години

САЩ воюват с Европа в енергийния сектор. Нормално е и ние да сме критикувани като част от Европа..Борба за политическо надмощие и пазари.

8

Терасата

преди 3 години

Бойко има около 4 милиарда "спестени" лева$?, целта му е, да станат 5. Оставете го да ги направи и след това оставете Радев или който ще да е да продължи кражбата. На кой му пука според Вас от която и да е партия за българина? Крадено е и ще се краде. Ако ББ делеше баницата с Радев както с Плевнелиев нямаше да има юмруци, ама пуста му алчност.Промяна може само тогава да има, когато се унищожат, ликвидират до девето коляно сегашните и то всички без изключение. Но...това няма как да стане!

7

Анонимен

преди 3 години

Не за обстановката,а за ръста на МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА се вълнуват и чужди инвеститори и наши работодатели!За МИНИМАЛНАТА,бе братя,а не за НОРМАЛНАТА???Един нов управник ще им е много удобен, има да го разиграват по тяхната гайда,особено фурнаджийските лопати от КРИБ на Васил Велев.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се махат, никой и без това не ги иска в България.................гадните капиталисти!!!!