74

стадо УФСЕ с GSM-и

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи .

73

Анонимен

преди 3 години

Полицията конфискува и две бебешки дрънкалки - можело да вдигнат смъртоносен шум.

72

иво

преди 3 години

Гледам в момента това многохилядно море от българи заляло площад Независимост.И мога спокойно да кажа-Тиквата,Пеевски,Гешев и цялата мафия са обречени.Въпроса е дали ще имат разум и да се отеглят безкръвно.При всички случаи ще лежат в затвора.Въпроса е за годините.Ако се отеглят по мирен път може да им понамалим годинките при бай Ставри.Но затвора тези изверги няма да го избегнат.

71

Анонимен

преди 3 години

ДЕЛАТА СРЕЩУ ПОЛИЦАИ НАСИЛНИЦИ ПРЕДСТОЯТ И ЩЕ БЪДАТ УСПЕШНИ. МНОГО ГАДОВЕ В УНИФОРМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ, А МОЖЕ И В ЗАТВОРА ДА ОТИДАТ.

70

веднага

преди 3 години

Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го провалят.

69

Черепа

преди 3 години

"Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"

68

Анонимен

преди 3 години

ПОЛИЦИЯТА СИ ПРИБРА РЕКВИЗИТА

67

Евроком

преди 3 години

Гледайте Люба Кулезич - Лифтинга, първа братовчедка на Банев, дето вика на Цветан Василев "господин". Тя ще ви го обясни протеста.

66

Анонимен

преди 3 години

"Въстанието" на слугите на мафията и Фигуранта няма да се състои.Тези *** просто нямат потенциал за това. В някоя кръчма или обществена тоалетна може и да успеят да се сбият помежду си, но нищо повече.

65

Анонимен

преди 3 години

НАТО да се противопостави на руската агресия., ако желае.

64

режима ке падне

преди 3 години

милиционерските постановки и лъжи нямат край. като оня дето свидетелствал пред съда.

63

Анонимен

преди 3 години

Кога е народното възстание 3?

62

До 64

преди 3 години

Аз да ти обясня, като за човек с много гънки, ти къде видя да му е отнет лютив спрей или други подобни? Защо мислиш, че е "***"?#####Правилно съм преценил.Не можеш да схванеш.

61

Анонимен

преди 3 години

Откриха ли полицая, който ги е оставил там?

60

Анонимен

преди 3 години

Намериха и едни прашки, дамски, те са на една полицейска съпруга, един протестър ги скри, да види дали мъжът и ще си ги познае, между другото, много мой познати от провинцията се хвалят, че било страшно, полицаите нали са в командировка в София, и на съпругите им било самотно, та тези мои приятели се грижели за тях, викат след 9 месеца щяло да има бейби бум, пък те нека си бият протестирящите

59

Анонимен

преди 3 години

До 51 - с многото гънкиАз да ти обясня, като за човек с много гънки, ти къде видя да му е отнет лютив спрей или други подобни? Защо мислиш, че е "***"?

58

Анонимен

преди 3 години

На запад хората търсят вина за провалите си първо в себе си....българина жена му като му изневери вика-държавата е виновна!!!

57

Партията

преди 3 години

на Хитлер е била НСДАП-национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА-демократичнаарийска партия.Тесни социалисти,широки социалисти,национал социалисти-братовчеди.Нашите са наследници на Социалистическия интернационал.Е,имало е противоречия между различните фракции,често водещи до кървавибитки между тях.Затова и БСП така жадува битката срещу врага с партиен билет-брутална саморазправа със застрашаващите властта на лидера.Приказките за демокрация са за начинаещи заблудени бесепари,на власт са децата набароните.

56

да де

преди 3 години

и каква е разликата между НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ И ИНТЕРНАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ?ВСЕ СА СИ ФАШИСТИ !

55

Оставка Наглеци

преди 3 години

Почеркът е СИК-@джистки.Средствата и методите - също.Правете си изводите в каква *** живеем и какви Кочове решават съдбините ни.