57

Иван

преди 3 години

Ще чакаме оксфордската, след 2 години ! На цена от 40 Евро !

56

А бе

преди 3 години

Като се ваксинират стотина хиляди и ще се разбере работи ли или не.Нали ще ваксинират руснаци,а не вас,какъв е проблемът?Или непременно държите на ваксина с чипче?

55

Анонимен

преди 3 години

До 57 АнонименОт рано си отваряш начервените устни но всичко може да се случи тъй като животът е пълен с изненади ...

54

Доктор Хаус

преди 3 години

Щом Путин се е ваксинирал е ясно че ваксината е перфектна

53

Словянин

преди 3 години

Целият свят купува масово руска ваксина, освен ФАЩ и Педеропа. Нито един умрял или със странични ефести няма от руската ваксина. Западът просто завижда, злобее и манипулира.

52

Off

преди 3 години

Отговор на заглавието - рано е да се каже, не е минала 3 фаза на изпитанията.Може да им странични ефекти, и всякакви други проблеми - има си причина за всеки от тези фази на изпитания да се правят. Сега, руснаците са решили, че знаят всичко. Ами ако не е така? Ако стане като с оксфордската и някой се разболее?Това си е традиция при тях - човешкият живот няма особена стойност - още от феодализма, от който мах още не са излезли. Успех им желая, доста късмет им трябва разбира се.

51

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя Жужана ваксинирана на live TV! Но...няма да стане. Тая т.нар. ваксина е само за простосмъртните.

50

ха ха

преди 3 години

ДО БЪЛГАРИНАми разправят, защото знаят как се прави ваксина, колко време отнема това и отчитайки всички рискове. Руснаците както винаги го дават смело и бодряшко когато се отнася до човешки животи, защото там те нямат никакво значение. Това си е политика още от великата отктомрийска революция и Сталин....То е видно от изказването на детската учителка-все едно прочетох-за родину, за Сталину, ама в 21 век.....Тъжно.

49

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

48

Анонимен

преди 3 години

ДобреРазбрахмеРуската не ставаДайте някаква немска ваксинаФренскаЯпонскаАмериканскаА...няма ли?!Как така?!

47

Българин

преди 3 години

Колко дружно всички наши продажни медии преписват кой каквото каже срещу руската ваксина. Ама така е другари - гроздето е кисело. Като не са успели другите, сега ще разправят как руската може да е първа, ама highly likely може да е лоша.

46

Американ

преди 3 години

До Майна:Китай се справи с глобалното разпространение на вируса, с нищо друго.А нещастници от твоя вид ще има докато образованието не стане национален приоритет .

45

До Майна

преди 3 години

Пък Астра Зенека и Оксфорд май се поосраха , мсйна))))

44

Анонимен

преди 3 години

Майна,Принципно си прав, обаче другото е, жените да раждат по 5-7 деца, от които до зряла възраст, да дотикат 2-4.Освен това, от тези 2-4, преживялите определени болести имат поражения, които им скъсяват качеството и продължителността на живота, а с това и полезността по отношение на обществото.Не случайно общественото здраве е било приоритет за всички организирани форми на човешкото общество, като целта е минимизиране на загубите в популацията, като гарант за успешно развитие на общността.

43

Майна

преди 3 години

Ще се разбере дали е успешна след най- малко половин година ПРИ ВЯРНА СТАТИСТИКА. Възможно е. Ще видим. Но китайците се справиха и без ваксина. Факт. Дългосрочните вреди от ваксините се наричат Аутизъм, Автоимунни болести и Намалена репродуктивна способност. Всички тези проблеми не ваксинираните Роми ги НЯМАТ.

42

Анонимен

преди 3 години

Петракиев,Ако си мислиш, че изпращането на военни контингенти по Африка, Близкия изток, Кавказките републики, Виетнам, Камбоджа, не е било съпроводено с поставянето на собствени ваксини, много се заблуждаваш.Русия поради климата си е предразположена към по честа проява на туберколоза в по предни времена. БЦЖ щама им е един от най ефективните, поне по отношение на тяхното население, ако не друго.

41

О хо хо

преди 3 години

ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТЪТ ИМ НЕЩО СЕ ДЪРПА И НЕ СИ СЛАГА ВАКСИНАТА???

40

Анонимен

преди 3 години

Руска работа....Нормалните хора няма да се боцкат с тази измислица.

39

Петракиев

преди 3 години

Много моля разбирачите да назоват една добра и работеща Съветска/руска/ ваксина в последните 80 години.

38

Анонимен

преди 3 години

Пълното икономическо възстановяване на държавите без ваксина е немислимо."Спутник В" гарантира, че Русия ще излезе на "+" още до края на тази година.Още повече, че "Спутник В" не е единствената руска ваксина. Разработват се още 3.Русия има реална възможност чрез ваксините си да стане остров на благоденствието.Обетована земя.