11

Възмутен

преди 3 години

До В. Узунов: Аз се срамувам от теб неудачник такъв! Ти постигни 1/1000 от това, което е постигнала Цвети и тогава коментирай!

10

DoDo

преди 3 години

Ех Цвети, постигна наистина много на този турнир, но иронията е че ако си вярваше малко повече сега щеше да си на 1/2 финал! Разколеба се и допусна няколко леки непринудени грешки, които донесаха победате на Серина, а не нейното ниво и класа.

9

Анонимен

преди 3 години

Така,де.Продължаваме на 100%.

8

Robinzon

преди 3 години

Прекрасен човек и мното добра тинисистка.Удоволствие е да я гладаш как играе ,но мисля че на нашите тенисисти скромността и е пракалена.И на Гришо и на нея и трябва малко повече агресивност даже и викове.Поне това е моето мнение.Спортната злоба не е лошо нещо .Серина се сцепи да вика като гламава ,същото го правятг всички в топ 10.

7

аз

преди 3 години

Колко са жалки коментиращите не е истина.. Нито някога ще постигнете колкото нея, нито ще й имате парите. Но за сметка на това ще се отчетете с *** коментар. Браво!

6

Анонимен

преди 3 години

След като загубих вчера два часа да гледам как падна от Уилямс вече не вервам в нищо.

5

Стоян

преди 3 години

До Анонимен 4Когато не сте подготвени не трябва да пишете - излагате се.В данъчното облагане съществува правило - приходите се облагат в държавата, където са получени. В случая - в САЩ. Сигурен съм, че американската държава е решила добре този въпрос.Така, че на Цвети не и трябва никаква фондация.Браво на това момиче.Пожелавам и здраве и още да ни радва.

4

Анонимен

преди 3 години

И сега тази *** ще си плати ли данъците за спечелените пари в България или има офшорка, че е по удобно а?

3

В. Узунов

преди 3 години

Срамувам се от нея. Пълна излагация като Григор. Да се прибира и да и скрият ракетата.

2

Анонимен

преди 3 години

Браво, Цвети !Последните дни само ти ни радваш.

1

Русия

преди 3 години

Нимоа разбера ко толкуз станалу.