428

Тонката

преди 3 години

Хаджигенчо вчера каза,че катунарите ше седат на центъра да викат и да метат яйца и домати докато не се изпълнят исканията им за незабавна оставка на правителството и главния прокурор:):):)Значи до Март догодина когато са изборите със сигурност остават на Ларгото:):):)Зимата в София е дълга и студена,а на Копейкин хората от Морето са зиморничави:):):)

427

Анонимен

преди 3 години

Според гадев народаса само лум.пенажа от площадите и гласуващите против ГЕРБ,ние другите не сме народа,е сега ясно ли е защо нито едни избори не признават а само пРезидентските организирани обаче от ГЕРБ!Това дори не е шизофрения,това е просто ЛАМТЕЖ ЗА ПАРИ но както знаем на тях им ги спират затова пък банките имат пари,има кой да фалират за пореден път.Досега само20-тина банки,има мегдан за още.Узурпират ли властта тия го..еда ТЕГЛЕТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯТА ВЕДНАГИЧЕСКИ.

426

Анонимен

преди 3 години

Двама рома в ролята на тримата мускетари,къде е третият бе НЕМА ОРА БАТЕ!Въстанниците били на работа,довечера ж додат с бързио влак!!Альоо,да не мислите в ЕС не знаят кой кой е в България,знаят пределно ЯСНО и затова няма подкрепа тоя МЕТЕЖ БОЛШЕВИШКИ!Там информацията не се получава от комунистическите водещи на комунситическите телевизии а от СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ!Затова го питата Раданзащо избори СЕГА и как има диктатура а има СВОБОДНИ протестии Радан какво ли е отговорил!Кой почна МЕТЕЖА?ГАДЕВ

425

Анонимен

преди 3 години

В 13 часа бяха 40 от клуба на БСП зад дървото до шадраванаДруги имаше по сянките се бяха скаталиИма-няма 100 овце само от стадото Насилието ще е по тъмни доби

424

Анонимен

преди 3 години

Ако тези няколко стотин души на площада са българския народ не искам да съм българин

423

Ей 454

преди 3 години

бягай на протеста, че само 1180 бяха барабар с камерите и операторитеБягай бързо и си напълни гърба със слама, че довечера яко ще ви мелят като наранихте над 120 полицаи на 2 септ. щега д-упе да ви е якоседнал в нета - триото се тресе от страх, че ресто ще връщаПрезидента ви чака-айде-чибааааааааа

422

До452

преди 3 години

Агент Буда, от кое ДС Е?

421

Анонимен

преди 3 години

Браните ли вожда - крадец бре форумни плъхове?

420

до 440

преди 3 години

не е разследвал шкафчето и кюлчетата щото и на ***.а чере.на гмеж е ясно че това е фейк.Ама е удобно да се повтаря тая мантра за останалата част от заблудените йовце

419

Ох, писна ми

преди 3 години

Г-н Радев, обидите, провокациите и погазването на демокрацията ги вършите вие, платените т.нар. протестиращи, техните предводители и нереализираните и жадни за власт провалени настоящи и бивши политици, както и доста бивши ДС-та.

418

Анонимен

преди 3 години

... и още нещо. Трябва наистина да си изключително ***, да вярваш че тия чекмеджета, кюлчета и т.н. е истина. Те едни такива дето вярваха на чудеса, търкаха едни билетчета всеки ден. И накрая се учудиха:))))))))))))))))

417

пепе

преди 3 години

Днес цял ден ФБ акаунта ми е заринат от платен анти-ГЕРБ спам. Определено в тая предизборна кампания се наливат много пари...

416

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си изключително наивен и *** човек да вярваш, че тоя псевдо-протест не е платен. Тоя протест е истински, колкото са истински циците на чалга певица:)))))))))))))))

415

Анонимен

преди 3 години

Радев си го знаем какъв е. Знаем, че е човек на Русия. Но това не оневинява мутроБойко, кражбите на партията му и покровителството му към организираната престъпност. Доган го пази НСО с парите на данъкоплатците, с вашите пари.

414

Чебурашка

преди 3 години

Много е просто. Няма да има провокации ако фигуранта нареди на шпицкомандите си да се д пжат прилично и да не мятат бомби по полицаите.

413

Анонимен

преди 3 години

Г-н Радев, може ли да попитам Вие като толкова сте загрижен за всичко - защо казахте НЕ НА ЗАКОНА ЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ? Вие г-н Радев върнахте за ново разглеждане текстовете за фалшивите новини на 23.03.20г. Интересувам се кой поръча сценарият за измисленият протест и кой поръча колажите и фалшивите новини в Б-я. Не питам за един приятел. Лично мен ме интересува защо Вие спряхте закона? Трябват Ви фалшиви новини или друга е причината?Сега и Вие също сте засегнат-те и за за Вас пишат разани неща.

412

До444

преди 3 години

Още по Кофти чувство Е,когато си мислиш че владееш всичко в дадена страна и изведнъж виждаш,че всичко отива по дяволите,Плъхоците масово се разбягват и оставаш-сам с пълни чекмеджета в очакване да ти видят сметката!

411

до №440

преди 3 години

Никой никъде няма да бяха! Параноя ви тресе!Няма шкафаче-шкафчето е също скалъпено като снимките с плачещи деца до уж арестувани.Фабриката за фалшиви новини на Сбабикян не спи.Те произвеждат лъжи и психологически събират електорат за Радев. Разберете това не е протест.Употребяват недоволството на хора с други цели. Злато-кюлчета-уб.йство на жена. Създадоха межд. скандал.Окраднаха самоличност на руски модел Октавина Максимова(попа я кръстил Светелана)и измислиха, че Борисов я ли.кв-идирал. Лъжат

410

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.

409

МУТРИТЕ ВЪН

преди 3 години

Мутрите поддържани и платени от Черепа да си ходят при него в Дубай:Фигурантинът, Импексова, Костинбродското кречетало, Копейкин, Отровното Трио да си бегат на вън и да не тровят България.