125

Анонимен

преди 3 години

Протесърите утре ще си я търсят в полицията тази бомба ХаХаХа

124

rossia

преди 3 години

Русия засилва атаките си срещу Европа, този път целта е България. Руските тайни служби атакуват България чрез Румен Радев, Елена Йончева и Иво Христов. Руските тайни служби планират да компрометират България.Български политически анализатори смятат, че Йончева е участник в плана на руските тайни служби за компрометиране на България чрез съдебните системи на ЕС.

123

radeff

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

122

участник

преди 3 години

Нищо не са намерили, освен кутия русенско варено, предназначено за улично куче от сседния пар. Всичко е подхвърлено...

121

Анонимен

преди 3 години

И два танка.

120

За нужно

преди 3 години

При положение,че центърът е нагъчкан камери,полиционерията намира само материали,ноооооо......не немера за нужно да изследва записите и да се види кой подсунва материалите.

119

Анонимен

преди 3 години

забележете обаче мишките проверяват в 5: през нощта, те тогава и махнаха барикадите.милиционерска работа. бомба намерили! ми нали те са я оставили! с Тия милиционерски номера от милицията на Ленин баба ми е гонила партизаните с тях! *** друго не могат и да имислят - няма и с кво да ни изненадат!

118

Бай ВарвАр

преди 3 години

до 122В Б-я мутенското управление не се подкрепя от някякви хора , а от леворъки калинки , на които рецете не растат от правилното място и които един 4еп за г.з. не могат да си издялат ! Обаче усещат , че папкането приключва и затова са готови и майка си да продадат , само и само да няма промяна !Затова са тези исполински напъни , макар да знаем , че резултата от напъните винаги е миризлив ...

117

Dinosaurus

преди 3 години

Полицията да вземе да прибере и шепата хулигани, които твърдят, че защитавали моите права. Ако искам да си защитя правата, тях ли ще упълномощя? А стига наглост, писнахте ми, гладни бесни псе*а.

116

мхм

преди 3 години

не го свързвайте с протестите.

115

колко удобно

преди 3 години

Намерили?Май снощи са занесени от подставени лица,полицията е информирана къде са,и днес героически ги намира.Евтина провокация в стил ГЕРБ.Като заплахите към Мутафчийски.Само и само рейтинг,власт и пари да има за лапане.

114

Райчо

преди 3 години

Полицияата прибрала ? По-скоро е подхвърлила. Нашите ги умеят тия работи.

113

Анонимен

преди 3 години

Фалшиви новиниКъде е тази бомба?

112

Анонимен

преди 3 години

Преди малко във фрогнюз излезе статия за задържан протестиращ с воден пистолет Значи излиза, че може да се управлява с мокри памперси, но не може да се протестира с мокър пищоф

111

Иво

преди 3 години

До зяпачНе са паднали случайно. Тиквата плаща на един глупави момченца да опорочават протеста.

110

Бойче

преди 3 години

на кого плати за да ги остави тези бомби по площада за да опорочиш протеста???

109

5

преди 3 години

*** милиционерски номера !

108

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света хората се борят за свободата и добър живот,само в БГ мутренското управление се подкрепя от некакви хора.

107

ОСТАВКА

преди 3 години

Много герберски ***! Тиквата е развързал кесията, по-точно отворил е шкафчето!

106

Анонимен

преди 3 години

Гражданите се подготвят за "мирния" протест!