53

МВР СА ВИНОВНИ

преди 3 години

КОГА МВР ЩЕ АРЕСТУВА НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ ВКЛ ОТ МИНИСТЕРстВА И ВЕДОМСТВА>>>От 1989 година чужди шпиони,диверсанти,платени лобисти и организирани престъпници вкл от доказано престъпни групировки маскирани като партии/БСП<СДС<ДПС<ГЕРБ и другите/ ликвидират поетапно безмилостно Българите .Ограбват милиарди годишно на МВР йне им пука...

52

с години наред

преди 3 години

Жандармерията и СПС-то тренират римски бойни формации по разни плацове и тактики и взай модеиствие със помощта на бусове със монтирани върху тях заграждения и водомети , а сега се чудят защо ги пращат да млатят хората !Жандарите и СПС-то от цяла България сега са във София и целта е герб да оцелее....

51

полицията осигурява

преди 3 години

Комфорт на герб ..на теория са де политизирани на практика не са ,за да освободят съвестта си те са надъхани ,че срещу тях стоят най-- пропадналите хора от обществото и затова ги бият с удоволствие и не чувстват жал ....

50

Анонимен

преди 3 години

Мутрите пак да мобилизирали 10-15 хиляди полицаи, които да спрат протеста и са бият протестиращите. Насилието на протестите го провокират полицаите с действията си по нареждане на мутрите.

49

Народна милиция

преди 3 години

Интересно, ако гражданите започнат да защитават живота и здравето си по същия начин, какво би се случило?

48

Анонимен

преди 3 години

За Тея надути самозабравили се пуя*ци, най-важното е да има стабилно крадене.Преди окрадоха държавното, сега посягат и на частното.

47

Анонимен

преди 3 години

Полицията има пълното право да арестува ТриматаПедали ,които призовават за метеж. Защото това не е нищо друго...Ясно е ,че този път няма да има компромис от полицаите,но това може да се предотврати много по-рано.Там ще бъдат само потенциални и настоящи престъпници на които се плаща за този цирк. Просто искат да компрометират държавата и откажат всички потенциални инвеститори да дойдат тук. АбсолютниДолниМръсници са тези слуги на мафията и Фигуранта.

46

Анонимен

преди 3 години

До EmigrantЗабравяш да кажеш, че хората по върховете на полицията, областните дирекции и шефовете на специалните полицейски части и жандармерията биват уволнявани след всяка смяна на правителството.Второ: там не дават по 20 брутни заплати накуп на служители на МВР и магистрати,както е в България. Трето: правителствата на Запад подават оставка при по-дълги протести.Макрон се запъна, но той е президент и е по-особена полова категория човек.Нашият е по-особена биологична и може би психокатегория.

45

Анонимен

преди 3 години

Намерили сте човек да се изказва за днешния протест - от НФСБ.. Симеонов и хората му не мислят, а говорят! И сетне, като падне кабинетът Боко-3, отиват в небитието. Не можаха да разберат, както и вчера премиерът, че мафията е по върховете *** ГЕРБ и ОП, в МС, НС, ближните на ББ и е обхванала цялата структура на държавната и общинската администрация. А полоцията, жандармерията и спецзвеното на съдебната еласт са нейните маши.

44

Протест

преди 3 години

Време е и полицаите да излязат на протест

43

Анонимен

преди 3 години

Да бяха станали доценти по университетите или хирурзи, щом са кадърни и интелигентни членове на обществото! Ама май са само членове...

42

Анонимен

преди 3 години

Най-презряното нещо на света е да си заптие, само особена порода садистични некадърници биха се хванали на такава "работа"!

41

HeinrichHimmler

преди 3 години

На полицаите това им е работата бе днес беге платена к*рвенска медия. А не само да си седят на дебелите з*дници и да чакат да им дадат някоя двадесетолевка! НАК-засегнати сме ние хората, които работим от сутрин до вечер, а после сме на улицата , с надеждата да изгоним мутрите и да имаме по-добър живот и по-добро бъдеще! Полицаите взимат извънредни, задето стоят на площада, а хората какво взимат смешни*ци с платени герберастки пари. Кажете бе ?!!

40

Активист на БСП

преди 3 години

Полицаите-садисти от протеста -в затвора!!!

39

Emigrant

преди 3 години

48 ми,много се съмнявам че си в чикаго?!По скоро си в Под хуене и се правиш на американец!Колкото до полицейското насилие, мисля че си се надрусал с антифриз и ти се привиждат врели некипели?!Или ако си пък на хапове,почни да си ги вземаш редовно!Аз бих предложил,полицията наистина да ви подкара,както е по закон и както става във Франция,Германия и други знакови държави!Наистина трябва да ви натрошат както трябва,че да мирясате един път и завинаги!Ако бях на Бойко щях да ви направя показно!

38

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от Чикаго приятели...Ужасяващата полицейска бруталност отврати всички българи тук, и всички които познавам се надяват да падне кървавия диктатор, и да се възстанови свободата и демокрацията в България!Тук поредния наглец се загрижил за тежко въоръжените полицаи, но не и за смазаните от тях граждани!Дебелокожието и липсата на морал са основна черта на този кървав диктаторски режим!

37

Ха-ха-ха...

преди 3 години

НФСБ? Та нали именно НФСБ под ръководството на Валери Симеонов съставиха и реализираха план за побоища и опити за масови убийства на мирно протестиращи, заедно с Каракачанов. Със Секуритате на НФСБ и Ескадроните на смъртта на ВМРО предвождани от ИПОН и Делта гард започна масовия тероризъм и опитите за убийства на мирно протестиращите. Задължително след падане от власт на престъпниците от НФСБ и ВМРО, задължително трябва да има трибунал и вкарване в затвора на лидерите и депутатите им!

36

Анонимен

преди 3 години

Има лесно -когато ги привикат дер път, просто да си останат у тях и да не ходят, да пазят хунтата.

35

режима ке падне

преди 3 години

Полицаите тръгнаха срещу българския народ , няма прошка за такова нещо. След падането на режима пълна лустрация да се реже до корен и нови неопетнени хора за полицаи да се назначат.

34

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не знаех за съществуването на банкнота с номинал 500 евро, докато не видях Чекмеджето. Разследване, обвинение, рутинна проверка, глоба, разпит, суджук...? Нищо, гробна тишина! Думата "Чекмедже" стана табу, по-забранена даже от онази дето започва с "Ц". Един ден СИСТЕМАТА ще се счупи. Яко трепане ще е после. Нещо като през мутренските години, ама увеличено в много пъти. Тогава се стреляха за пари, сега ще е първо за отмъщение.