29

diana21

преди 3 години

До Анонимеi 39Не сме имали фашистки режим, а профашистки - никой фашистки режим не би допуснал евреите ни да не се депортират в Германия!...Но...по принцип нищо не се знае...Как е щяло да бъде ако не сме станали соц. страна - само Бог знае, така да се каже и с това не може да се спекулира. Истина е, че БКП обезцветяваше страната, но тя внесе и едно спокойствие и сигурност в обществото. Резултатът беше, че зациклихме и както виждаме, дори сега доста хора се въртят в техните зациклени орбити!

28

Анонимен

преди 3 години

Кой щеше да свали фашисткия режим в България, без 9-ти септември 1944 година?Фашистките режими в Испания и Португалия продължават да управляват още 30 години след края на Втората световна война.Европа е дала отговор за 9-ти септември 1944 година.Нека се учим от историята. Тя е дала отговор.

27

Анонимен

преди 3 години

Някои реват че след девети е иззета частната собственост нямало свобода на словото, имало доносници и преследвания. Сега пак нямат собственост защото е концентрирана, свобода на изразяване има, но е опасно и никой не те слуша, доносници не са нужни, всичко се записва и снима без нашето съгласие и дефакто службите знаят повече за всеки от майка му.... 89 се смени маскировката, резултата е същия.

26

Анонимен

преди 3 години

Нормално е неграмотниците на Еднокнижника да не могат да четат и след 30 години.

25

Анонимен

преди 3 години

Още едно същество, продало душата си на Сатаната за пари и постове!

24

Активист на БСП

преди 3 години

Най-великата дата в българската история! По-велика и от 681 г !!!

23

пожелание

преди 3 години

Долна ,крадлива ,лъжлива , *** !! И най ужасното е ,че такива са депутати ,а тази никога не съм я чувал и виждал !!Дано живее с парите си до 120 год. ,и изхаби 5 тира памперси !

22

Хм !?

преди 3 години

Изглежда не само Караянчева е ***. И останалите на Борисов са ПП, макар и да не са от Кърджали...

21

Анонимен

преди 3 години

Тази булка нищо не знае за 9-ти. Едни ни докараха до там, други гапраао ни зактснаха в тази дата. Но не мога да разберп, с какво право днес трети се легитимират с неч, бидейки like или dont like

20

Анонимен

преди 3 години

Права е....трябваше политбюро да увиснат на стълбовете пред народното събрание, да се забрани бКп и русосФинщината и сурови присъди за регионалните структури на 100годишнатаКурва.

19

Анонимен

преди 3 години

ШумкариСлушайте какво казва жената каскети смачкани.

18

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам проблема при четенето на тази дата при условие ,че вече сме 21 век и историята я познаваме добре, добре да допуснем че на 9 септември в България не се премахва фашизма след седем месеца след това пада Берлин и датата вече няма да е, ще е някаква дата след падението на германия , въпроса е какви предимства виждате в този различен сценарии?И моля не ми излизайте със извода, че българската армия е била толкова могъща, че е могла да защити Берлин.

17

Сата НАТО

преди 3 години

Датата 09-09-1944 е най-сатанинската дата в историята на България, от тогава България тръгва назад - цели 45 години. До 09-09 Бъгария беше лидер на Балканите , а още през 1990 г, Гърция беше изпреварила България по БВП 3-4 пъти.

16

Активист на БСП

преди 3 години

Най-светлата дата в българската история! По-важна и от 681 г !!!

15

Сата НАТО

преди 3 години

45 години беше влошавано качеството на народа. Той съветника на пРезидента назова цифрата 80%.-------Кой съветник на кой президент бе, тьпигьоз?

14

Анонимен

преди 3 години

На никой от протестиращите на улицата не му дремв за 9 септември. Хората са излезли за смяна на необолшевишкия режим на комсомолския секретар Борусов

13

инстинкта ни казва

преди 3 години

Има правилен прочит на историята. България беше окупирана от ИЗ която изби интелигенцията. Тези които можаха избягаха и така 45 години беше влошавано качеството на народа. Той съветника на пРезидента назова цифрата 80%.Въпреки всичко, бавно и полека народа се отърсва от социалистическата дрямка и виждаме че номерата на Радев вече не могат да минат. Виждаме че метежа не минава, и бавно и полека метежниците ще бъдат настанени в затвора.

12

гост

преди 3 години

Гьон сурати и герберасли наследници на комунисти от БКП, събрани в ГЕРБ. Без окупация от Съветските другари щяхте да копаете нивите на дядовците ви - калинки.

11

гост

преди 3 години

9 Септември 1944 - денят на окупацията от т.н. Червена армия и поставянето на марионетно правителство на нелегалната БКП. Съпротива не е имало, както и участие на България във втората световна война преди 9.9.1944. Ако госпожата може, нека да посочи паметник на загинали съветски войници за освобождението на БГ от фашизма, на които паметник има имена , звания и военна част. Няма загинали, няма и подобен паметник. Всичкити безименни паметници на съветската армия са простотия на БКП.

10

Анонимен

преди 3 години

При соца си беше готино. Имаше кусури, но... А сега е пълна отврат. Ама много пълна...